Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Keins pirmajā spēlē pret bijušo klubu gūst uzvaras vārtus

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Keins pirmajā spēlē pret bijušo klubu gūst uzvaras vārtus
Patriks Keins. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Naktī uz pirmdienu pirmo spēli pret savu bijušo komandu Nacionālajā hokeja līgā Čikāgas ''Blackhawks'' jau Detroitas ''Red Wings'' formā aizvadīja Patriks Keins. Viņu sagaidīja silti, bet hokejists maču noslēdza ar vārtiem un rezultatīvu piespēli, nodrošinot ''Red Wings'' panākumu papildlaikā.

• Detroitas ‘’Red Wings’’ sastāvā pret savu bijušo komandu Čikāgas ‘’Blackhawks’’ naktī uz pirmdienu maču aizvadīja Patriks Keins.

• Hokejistam, kurš Čikāgā nospēlēja 16 sezonas un vienībai atnesa trīs Stenlija kausus, tā bija pirmā spēle pret bijušo klubu.

• Keins Čikāgā tika sagaidīts gan ar pateicības video, gan ovācijām no atnākušajiem līdzjutējiem.

• Tieši viņš kļuva par spēles varoni, papildlaika otrajā minūtē atnesot uzvaru ar 3:2 Detroitai. Pirms tam trešajā trešdaļā ar rezultatīvu piespēli viņš palīdzēja klubam panākt neizšķirtu 2:2.

• Sezonā Keins Detroitas sastāvā ticis pie 28 rezultativitātes punktiem – 12 vārtiem un 16 rezultatīvajām piespēlēm.

• Detroita svinēja piekto uzvaru pēc kārtas, no kurām trīs izcīnītas pēc pamatlaika. ‘’Blackhawks’’ piedzīvoja ceturto neveiksmi pēc kārtas. ‘’Red Wings’’ ar 70 punktiem ieņem augsto sesto vietu Austrumu konferencē.

• Rezultatīvu maču aizvadīja Pitsburgas ‘’Penguins’’ un Filadelfijas ‘’Flyers’’ komandas. Komandām kopā gūstot 13 vārtus, ar 7:6 uzvarēja ‘’Penguins’’.

• Uzvarētāju labā četros vārtos piedalījās kapteinis Sidnijs Krosbijs. Viņam vieni vārti un trīs rezultatīvās piespēles. Sezonā Krosbijs ticis pie 59 rezultativitātes punktiem (32+27).

• Ar diviem vārtiem un rezultatīvu piespēli izcēlās Braiens Rasts, taču viņš spēli nepabeidza ķermeņa augšdaļas savainojuma dēļ.

• ‘’Penguins’’ izcīnīja otro uzvaru pēc kārtas, ar 60 punktiem Austrumu konferencē esot desmitajā vietā. ‘’Flyers’’ šis kļuva par ceturto zaudējumu piecās spēlēs. 67 punkti pagaidām dod astoto vietu Austrumos.

NHL spēles 25. un 26. februārī

SpēleRezultāts
Devils - Lightning1:4
Penguins - Flyers7:6
Sabres - Hurricanes3:2 PM
Blackhawks - Red Wings2:3 P
Blue Jackets - Rangers4:2
Jets - Coyotes4:3 P
Ducks - Predators2:4

     [+] [-]

, 2024-02-26 12:14, pirms 4 mēnešiem
Video izskatījās tik vecs, ka vārtos gandrīz Irbi ieradzīšu.