Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Malkins ievietots savainoto spēlētāju sarakstā

Jānis Celmiņš

Malkins ievietots savainoto spēlētāju sarakstā
Jevgeņijs Malkins
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) aizvadītās sezonas vērtīgākais spēlētājs Jevgeņijs Malkins ievietots savainoto spēlētāju sarakstā, un tuvākajās spēlēs Pitsburgas „Penguins” komandai nāksies iztikt bez viņa. Krievu hokejistam konstatēts smadzeņu satricinājums.

Smadzeņu satricinājumu Malkins guva aizvadītās nedēļas nogales spēlē, kurā „Penguins” tikās ar Floridas „Panthers” (3:1). Kad mačā vēl bija atlikušas 15 minūtes un rezultāts bija neizšķirts, Jevgeņijs Malkins no kreisās malas ātruma centās izlauzties līdz sāncenšu vārtiem, tomēr viņu apturēja "Panthers" aizsargs Ēriks Gudbransons. Aizvadītās sezonas NHL vērtīgākais spēlētājs ietriecās apmalē un pēc brīža pameta laukumu, uz ledus vēlāk vairs neatgriežoties.

Šobrīd hokejists ievietots savainoto spēlētāju sarakstā, taču „Penguins” pārstāvji pauduši, ka tas vairāk darīts, lai ievērotu NHL notekumus, jo komanda šobrīd devusies izbraukuma tūrē. Nākamās trīs spēles „Penguins” aizvadīs izbraukumā. Kā vēsta Ziemeļamerikas mediji, Malkinu pēc gūtā savainojuma nomoka galvassāpes, kā arī nelieli atmiņas zudumi, taču kopumā hokejists jūtoties labi.

Šosezon Malkins guvis četrus vārtus un izdarījis 17 rezultatīvas piespēles un šobrīd ir devītais rezultatīvākais līgas hokejists.

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-02-26 10:16, pirms 11 gadiem
Īstenībā jau Pitsburga Malkinu ievietoja savainoto sarakstā (injured reserve), nevis "lai ievērotu NHL noteikumus", bet gan lai atbrīvotu vietu sastāvā papildus spēlētājam, jo Pens dodas 3 spēļu izbraukumā. Un vakar Pingvīni noslēdza līgumu ar 35- gadīgo defensīvo aizsargu Marku Ītonu (Eaton), kurš no 2006-10 gadam jau spēlēja Pitsburgas sastāvā.

http://penguins.nhl.com/club/news.htm?id=657419&navid=DL|PIT|home
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja