Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Krievi dominē Ņujorkā, "Panthers" Floridas derbijā iemet sešus Tampabejai

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Krievi dominē Ņujorkā, "Panthers" Floridas derbijā iemet sešus Tampabejai
Artēmijs Panarins. Foto: Bruce Bennett/AFP/Scanpix

Kārtējās Nacionālās hokeja līgas (NHL) pārbaudes spēlēs par Ņujorkas "karaļiem" kļuva krievu hokejisti Artēmijs Panarins un Vitālijs Kravcovs, kuri kaldināja Ņujorkas "Rangers" uzvaru 3:1 pār Ņujorkas "Islanders".

Spēles rezultātu "Rangers" labā otrā perioda trešajā minūtē atklāja Čeļabinskas "Traktor" audzēknis Vitālijs Kravcovs, savukārt atlikušos divus vārtus mājinieku rindās guva Panarins. "Islanders" sastāvā vienīgais rezultatīvais raidījums Džordanam Eberlem.

Otrajā cīņā pēc kārtas sešus vārtus izdevies gūt Floridas "Panthers", kas savā laukumā ar 6:3 sakāva citu Floridas štata komandu Tampabejas "Lightning". Ar diviem vārtiem un rezultatīvu piespēli uzvarētājiem izcēlās soms Aleksandrs Barkovs.

Ar 38 atvairītiem metieniem un rezultatīvu piespēli Arizonas "Coyotes" panākumu 4:2 viesos pār Edmontonas "Oilers" kaldināja vārtsargs Eidins Hils, savukārt ar 20 atvairītiem pretspēlētāju raidījumiem Kalgari "Flames" uzvaru 2:0 pret Vinipegas "Jets" nodrošināja čehu vārtsargs Dāvids Ritiks.

Trešajā no pēdējiem četriem pārbaudes mačiem ar rezultātu 2:1 uzvarēt izdevās Dalasas "Stars" komandai, kas izbraukumā ar šādu rezultātu apspēlēja Sentluisas "Blues". Visbeidzot ceturto neveiksmi starpsezonā pēc kārtas piedzīvoja Sanhosē "Sharks", kas viesos ar 1:4 kapitulēja Anaheimas "Ducks" priekšā.

NHL pārbaudes spēles, 25. septembris

SpēleRez.
Panthers – Lightning6:3
Rangers – Islanders3:1
Blues – Stars1:2
Flames – Jets2:0
Oilers – Coyotes2:4
Ducks – Sharks4:1

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/en

     [+] [-]

, 2019-09-25 15:01, pirms 5 gadiem
Panarins būs jaunais Ņujorkas karalis un atkal ar Latviešu piesitienu!😉