Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Tavaress uzklausīs sešu NHL komandu piedāvājumus

Juris Miņins
Juris Miņins

Tavaress uzklausīs sešu NHL komandu piedāvājumus
Džons Tavaress
Foto: Getty Images/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) viens no šīs vasaras "karstākajiem" brīvajiem aģentiem, uzbrucējs Džons Tavaress vēl pirms 1. jūlija, kad tiks vērts vaļā brīvo aģentu tirgus, uzklausīs vismaz sešu komandu piedāvājumus.

Džons Tavaress ir šīs vasaras brīvo aģentu tirgus viens no labākajiem spēlētājiem, tāpēc nav nekāds brīnums, ka daudzas komandas vēlas rekrutēt kanādieti tieši savās rindās. Uz šo brīdi ir zināms, ka sešām vienībām ir izdevies ar spēlētāju sarunāt personīgu tikšanos, kas norisināsies Losandželosā. Šīs komandas ir – Dalasas "Stars", Bostonas "Bruins", Sanhosē "Sharks", Toronto "Maple Leafs", Tampabejas "Lightning", kā arī, protams, viņa līdzšinējā komanda, Ņujorkas "Islanders".

Tāpat tiek ziņots, ka vairākiem komandu pārstāvjiem ir sarunāta telefoniska sazināšanās ar hokejistu, kas, iespējams, vēlāk novedīs pie klātienes tikšanās.

Iemesls kāpēc par Tavaresu interesējas tik daudz komandu ir vienkāršs – centra uzbrucējs ir jaunākais (27 gadi) un pašlaik produktīvākais uzbrucējs starp visiem, kas ir pieejami brīvo aģentu tirgū. Aizvadītās sezonas 81 mačā kanādietis ir guvis 36 vārtus un atdevis 47 rezultatīvas piespēles.

Lai arī līdz šim ir bijis ārkārtīgi daudz dažādu baumu un "bonusu piedāvājumu" par iespējamo Džona Tavaresa darba vietu 2018. gada rudenī, sākot no maksimālā viena gada līguma Toronto līdz bezmaksas smalkmaizītēm Ņujorkā, nav zināms ko vēlas pats hokejists – palikt esošajā komandā vai pārcelties uz citu vienību, kas viņam dos iespējas cīnīties par Stenlija kausu.

Iepriekšējās četrās sezonās Tavaress ik gadu saņēma sešus miljonus ASV dolāru.

Jāpiebilst, ka visas karjeras laikā 2009. gada drafta pirmais numurs ir aizvadījis 669 spēles, kuru laikā guvis 621 (272+349) punktu. Izslēgšanas mačos gan deviņu sezonu laikā viņš ir spēlējis vien trīsreiz, kur 24 mačos ticis pie 11 vārtiem un 11 rezultatīvām piespēlēm.

Interesanti, ka Kanādas izlases kreklā Tavaress ir uzvarējis olimpiskajās spēlēs, Pasaules kausā, U20 čempionātā, kā arī Špenglera kausā. Tiesa, pasaaules čempionātā viņš ar Kanadas izlasi augstāk par piekto vietu nav ticis, bet vienīgajā U18 čempionātā palika 4. vietā.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/

     [+] [-]

, 2018-06-25 20:28, pirms 6 gadiem
Man jau vairāk patiktu, ja viņš paliktu turpat - Islanders!

     [+] [-]

, 2018-06-25 20:57, pirms 6 gadiem
Islanders esot piedāvājuši 8 gadu un 88 miljonu līgumu.

  -1 [+] [-]

, 2018-06-26 12:29, pirms 6 gadiem
Viss liecina par Islanders. Ja neticamā veidā Tampa iegūst viņu, savu naudu nākošajam gadam liktu uz viņiem kā Stenlija kausa ieguvējiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja