Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Rangers" zaudē otro spēli pēc kārtas, "Canucks" pārņem vadību Rietumos

Andrejs Siliņš

"Rangers" zaudē otro spēli pēc kārtas, "Canucks" pārņem vadību Rietumos
P.A. Parento pēc sava pirmā vārtu guvuma pret "Rangers"
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās Hokeja līgas (NHL) Austrumu konferences līdere Ņujorkas "Rangers" naktī uz sestdienu piedzīvoja otro zaudējumu pēc kārtas, šoreiz pēcspēles metienos ar rezultātu 3:4 atzīstot principiālās sāncenses Ņujorkas "Islanders" pārākumu.

"Rangers" un "Islanders" cīņā par pilsētas labākās komandas godu šoreiz pārāka izrādījās otrā. Pjērs Aleksandrs Parento iemeta divus vārtus pamatlaikā, bet kanādiešu labās malas uzbrucēja vienaudzis un maiņas partneris otrā malā Mets Mulsons guva uzvaru nesošo pēcspēles metienu. Iespēja izlīdzināt bija Džonam Mičelam, taču Jevgēņijs Nabokovs "Islanders" vārtos bija pārāks, un "salenieki" svinēja uzvaru ar 4:3.

"Rangers" ir viena no līgas līderēm joprojām, Austrumos tuvākā sekotāja ar septiņiem punktiem mazāk ir Bostonas "Bruins", kas šonakt bullīšos ar 1:2 atzina Bufalo "Sabres" spēku. Tāpat kā Bufalo, arī Dalasas "Stars" šonakt izcīnīja trešo uzvaru pēc kārtas, mājās neatstājot variantus Minesotas "Wild" - 4:1. Zviedru uzbrucējs Toms Vandels "zvaigžņu" labā guva divus vārtus.

Laukumā atgriežoties krievu superzvaigznei Aleksam Ovečkinam, Vašingtonas "Capitals" ar 4:1 sakāva Monreālas "Canadiens". Lielākais nopelns uzvarā gan galvaspilsētas komandas vārtsargam Mihalam Noivirtam, kurš atvairīja 30 metienus, bet ar vārtiem izcēlās arī jau pieminētais Ovečkins, kurš šosezon sakrājis jau 25 vārtu guvumus.

Ja Noivirs atvairīja 30 metienus un bija spēles pirmā zvaigzne Vašingtonā, tad par vēl nozīmīgāku sniegumu var runāt cits jaunais vārtsargs, bijušais Noivirta komandas biedrs un Artūra Irbes audzēknis Semjons Varlamovs. Krievu vārtsargs atvairīja visus 28 Kolumbusas "Blue Jackets" metienus, palīdzot Kolorado "Avalanche" izcīnīt pārliecinošu uzvaru ar 5:0. Divi vārti un piespēle Deivida Džounsa rēķinā.

Notikusi vadības maiņa Rietumu konferencē - Detroitu galvgalī nu nomainījusi Vankūveras "Canucks", kas aizvadītajā naktī ar 2:1 apspēlēja Ņūdžersijas "Devils". Korijs Šneiders atvairīja 30 "velnu" metienus, un "Canucks" nopelnīja divus punktus, kas turnīra tabulā ļāva ar kopā sakrātiem 86 punktiem iziet vadībā, apsteidzot "Red Wings" par punktu.

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League

  -4 [+] [-]

, 2012-02-25 08:34, pirms 13 gadiem
Labaakaas komandas labaakajaas playoff kaartaas

     [+] [-]

, 2012-02-25 08:55, pirms 13 gadiem
Canucks spēle priecē!

  +5 [+] [-]

, 2012-02-25 09:09, pirms 13 gadiem
Padsmit stundas pēc tam, kad Vankūvera Detroitā pārspēj Red wings, viņi pēc nogaidīšanas sniegotajā lidostā, ierodas Ņūarkā un ar otro sastāvu uzvar Ņūdžersiju.

Ļoti labi turpina spēlēt Isles kanādiešu triecienmaiņa Tavaress-Parento-Molsons ar Nabokovu priekšgalā.Visiem trim pāri par 50 rez. punktiem.Tikai, kā zināms, ar dažiem rezultatīviem uzbrucējiem un labu vārtsargu reizēm nepietiek...

Steve Downie gūst pirmos vārtus jaunās komandas sastāvā.
Un vēl, - Lū iemainījis Židlicki.Ņūdžersijā tagad laba kompānija, - Eliašs, Sikora, Židlickis ....utt.

Sen nebija redzēts, ka Monreāla atrodas pašā Konferences apakšā.Kaut kā nedzird no Gotjē nekādas aktivitātes.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-02-25 11:08, pirms 13 gadiem
Leflērs rakstīja: Sen nebija redzēts, ka Monreāla atrodas pašā Konferences apakšā.Kaut kā nedzird no Gotjē nekādas aktivitātes.
Monreāla jau atzina savu padošanos cīņā par PO aizmainot Halu Gilu. Domāju līdz pirmdienas deadlainam aizmainīs vēl vairākus veterānus, bet tas viss būs pēdējā brīdī. Kā jau katru gadu, aktivitāte pirms pēdējās dienas nav īpaši liela, tad pēdējā brīdī, bam 20-40 treidi.

Pēdējās baumas ko dzirdēju par Monreālu bija ka arī Subanu varētu aizmainīt. Nezinu vai ticēt, potenciāls jau čalim milzīgs, bet nu stulbs kā pālis un reizēm pieņem tādus lēmumus uz ledus ka neviens neko nesaprot.

  -3 [+] [-]

, 2012-02-25 12:00, pirms 13 gadiem
Sportiskais Kobolds rakstīja: Monreāla jau atzina savu padošanos cīņā par PO aizmainot Halu Gilu. Domāju līdz pirmdienas deadlainam aizmainīs vēl vairākus veterānus, bet tas viss būs pēdējā brīdī. Kā jau katru gadu, aktivitāte pirms pēdējās dienas nav īpaši liela, tad pēdējā brīdī, bam 20-40 treidi.

Pēdējās baumas ko dzirdēju par Monreālu bija ka arī Subanu varētu aizmainīt. Nezinu vai ticēt, potenciāls jau čalim milzīgs, bet nu stulbs kā pālis un reizēm pieņem tādus lēmumus uz ledus ka neviens neko nesaprot.
Monreāla ar šiem treidiem atbrīvo vietu Radulovam
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-02-25 14:27, pirms 13 gadiem
Nemaz nesaprotu kāda izskatīsies Kolombusa nākamgad, ja viņi aizmainīs vēl Nešu. Ļoti liela iespēja, ka vasarā tiks parakstīts vai iemainīts augstas klases spēlētājs, un tas ir iespējams visās pozīcijās, jo nav tādu izteiktu līderu. Maz ticams, ka spiedīs tikai uz draftu.

     [+] [-]

, 2012-02-25 15:35, pirms 13 gadiem
Canucks pēdējā laikā ir uz vilņa, prieks par Isles uzvaru.
Domāju, ka Devils iegrābās ar Židlicki. Fosters šosezon nebija ne ar ko sliktāks.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja