Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Ducks" devītā uzvara pēc kārtas, "Penguins" 0:5 Otavā

Agris Suveizda

"Ducks" devītā uzvara pēc kārtas, "Penguins" 0:5 Otavā
Dmitrijs Orlovs pret Saku Koivu
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas līdere Anaheimas "Ducks" izbraukumā atspēlēja divu vārtu deficītu un pieveica Vašingtonas "Capitals" (3:2), izcīnot devīto uzvaru pēc kārtas. Septiņu uzvaru sērija aprāvās Austrumu konferences līderei Pitsburgas "Penguins", kas Otavā saņēma pērienu no "Senators" - 0:5.

Vašingtonas "Capitals" ļoti labi iesāka spēli, jau 12.minūtē iegūstot divu vārtu pārsvaru. Rezultāts tika atklāts astotajā minūtē, kad Mihails Grabovskis iegāja "Ducks" zonā, teicami saspēlējās ar Troju Braueru un pārspēja Jonasu Hilleru (1:0). 13.minūtē Saku Koivu nopelnīja jau otro noraidījumu, un "Capitals" vajadzēja tikai 11 sekundes, lai gūtu otros vārtus – Niklass Bekstrēms no iemetiena apļa meta tuvajā stūrī, un ripa, atsitusies pret stabiņu un vārtsargu, atrada ceļu uz vārtiem (2:0).

Pēc nepilnām sešām minūtēm Endrjū Koljāno bija precīzs no tuvas distances un "Ducks" atguva pirmos vārtus (1:2). Otrajā trešdaļā komandas apmainījās neizmantotiem vairākumiem, tomēr 27 sekundes līdz trešdaļas beigām vārti beidzot tika gūti – pēc piespēles vārtu priekšā precīzi meta 39 gadus vecais Koivu (2:2).

Izšķirošie vārti tika gūti aptuveni piecarpus minūtes līdz pamatlaika beigām. Filips Grubauers atvairīja Raiena Geclafa metienu, ripa atleca pie Hampusa Lindholma, un tikai 19 gadus vecais zviedrs cauri burzmai izrāva komandai uzvaru (3:2). "Ducks" ar 59 punktiem 39 spēlēs Rietumu konferencē ieņem pirmo vietu, savukārt Vašingtonas "Capitals" ar 42 punktiem 37 spēlēs Austrumu konferencē saglabā sesto pozīciju.

Tikmēr septiņu uzvaru sērija pārtrūka Pitsburgas "Penguins", kas izbraukumā piedzīvoja sakāvi pret Otavas "Senators" (0:5). Pirmie vārti tika gūti septītajā minūtē, kad Zaks Smits bija pirmais pie Marka Andrē Flerī atvairītās ripas (1:0). Otrās trešdaļas sestajā minūtē vēl viens tāls metiens pārvērtās gūtos vārtos – Kriss Filipss meta no distances, bet Bobijs Raiens pielaboja ripu (2:0).

Trešajā trešdaļā "Senators", pārejot no aizsardzības uzbrukumā, guva vēl trīs vārtus un svinēja pārliecinošu uzvaru – 5:0. Flerī atvairīja 24 no 29 pretinieku metieniem, bet mājinieku vārtos Kreigs Andersons tika galā ar visiem 27 metieniem. "Penguins" ar 55 punktiem 39 spēlēs joprojām ir Austrumu konferences līdere, par trim punktiem apsteidzot Bostonas "Bruins", kas ar 6:2 uzvarēja Nešvilā. "Bruins" gan ir divas spēles rezervē. Savukārt "Senators" ar 37 punktiem 39 mačos Austrumu konferencē ir 11.pozīcijā.

SpēleRezSpēleRez
Sabres – Coyotes2:1 PHurricanes – Blue Jackets3:4
Rangers – Maple Leafs2:1 PMCapitals – Ducks2:3
Red Wings – Islanders0:3Panthers – Lightning1:6
Senators – Penguins5:0Flames – Blues4:3 PM
Blackhawks – Devils5:2Predators – Bruins2:6
Oilers – Jets6:2Kings – Stars2:5
Sharks – Avalanche5:4 PMFlyers – Wild4:1

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League

  +1 [+] [-]

, 2013-12-24 09:58, pirms 11 gadiem
Simulants bez Malkina vairs nevelk...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-12-24 12:13, pirms 11 gadiem
pernambucano rakstīja: Simulants bez Malkina vairs nevelk...
tas tiesa, krosbijs kā ronaldo, savā ziedu laikā, kā kontakts, tā bimbā

     [+] [-]

, 2013-12-24 14:12, pirms 11 gadiem
migelos rakstīja: tas tiesa, krosbijs kā ronaldo, savā ziedu laikā, kā kontakts, tā bimbā
Ronaldo toties meistaribas ir 100X vairaak!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja