Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Balinska ''Panthers'' neaizsargāto spēlētāju sarakstā ievieto aizsargu Reiliju

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Balinska ''Panthers'' neaizsargāto spēlētāju sarakstā ievieto aizsargu Reiliju
Uvis Balinskis. Foto: Florida Panthers

Latviešu aizsarga Uvja Balinska pārstāvētā Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda Floridas ''Panthers'' neaizsargāto spēlētāju sarakstā ievietojusi 30 gadus veco amerikāņu aizsargu Maiku Reiliju, kurš šajā sezonā piedalījās vien divās spēlēs.

Līdz ar Reilija ievietošanu neaizsargāto spēlētāju sarakstā ''Panthers'' rīcībā palikuši astoņi aizsargi – Balinskis, Ārons Ekblads, Olivers Ekmans Lārsons, Gustavs Froslings, Dmitrijs Kuļikovs, Džošs Mahura, Niko Mikola un Brendons Montūrs.

Nākamo 24 stundu laikā jebkura NHL komanda var pārņemt Reilija līgumsaistības. Ja tas nenotiks, Reilijs nonāks ''Panthers'' fārmklubā Amerikas Hokeja līgā (AHL).

Iepriekš ziņojām, ka latviešu aizsargs Balinskis naktī uz sestdienu atgriezīsies ''Panthers'' virknējumā pēc trīs spēļu izlaišanas. Floridiešiem pretī stāsies Vinipegas ''Jets''.

Floridas komanda ar 19 spēlēs sakrātiem 25 punktiem ieņem trešo vietu Austrumu konferencē.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/reporterchris/s...

  +1 [+] [-]

, 2023-11-25 01:21, pirms 10 mēnešiem
Patriks Keins solīja pēc pateicības dienas izšķirties par komandu, ar ko parakstīs līgumu. Viena no komandām, kas izrāda interesi par viņa pakalpojumiem ir Florida. Tagad Floridai atbrīvojās vieta sastāvā un apmēram divi miljoni līdz algu griestiem. Vēl jāņem vērā, ka apmēram pēc nedēļas Mahura atgriezīsies sastāvā un tad jau var tikai spekulēt, kurš tiks nosūtīts uz fārmklubu. Balinskim nav jāiet cauri atteikumu draftam, tāpēc tas ari ir variants.

     [+] [-]

, 2023-11-25 15:18, pirms 10 mēnešiem
Franko rakstīja: Patriks Keins solīja pēc pateicības dienas izšķirties par komandu, ar ko parakstīs līgumu. Viena no komandām, kas izrāda interesi par viņa pakalpojumiem ir Florida. Tagad Floridai atbrīvojās vieta sastāvā un apmēram divi miljoni līdz algu griestiem. Vēl jāņem vērā, ka apmēram pēc nedēļas Mahura atgriezīsies sastāvā un tad jau var tikai spekulēt, kurš tiks nosūtīts uz fārmklubu. Balinskim nav jāiet cauri atteikumu draftam, tāpēc tas ari ir variants.
Kaut kur pa šķiet redzēju, ka Sabres arī bija lokā kur varētu nonākt Keins.