Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Sabres" pagarinājumā uzveic "mežoņus"

Andrejs Siliņš

"Sabres" pagarinājumā uzveic "mežoņus"
Dereks Rojs
Foto: AFP

Aizvadītajā naktī Nacionālajā Hokeja līgā (NHL) vienā no septiņām spēlēm bija nepieciešamas vairāk nekā 60 minūtes, lai noteiktu uzvarētāju - Bufalo "Sabres" pagarinājuma pirmajā minūtē ar rezultātu 4:3 apspēlēja Minesotas "Wild".

Pirmā trešdaļa aizritēja līdzīgā cīņā, taču vārtus spēja gūt tikai "Sabres", kas mājiniekiem iemeta pirmo ripu mača 15. minūtē - Dereks Rojs un Tomašs Vaneks rezultatīvi asistēja Drū Stefordam. Sākoties spēles otrajam cēlienam, minesotieši aktizivējās, un tas atmaksājās, jo piecas minūtes pirms otrās trešdaļas beigu sirēnas mājinieki bija jau izvirzījušies vadībā - 2:1.

Pēdējās trešdaļas sākumā Brents Bērnss panāca jau 3:1, taču viesiem no Bufalo tas, saprotams, nebija pa prātam un četras minūtes pirms trešās trešdaļas beigām ar Adama Meira un Tomaša Vaneka vārtu guvumiem 46 sekunžu laikā bija panākuši izlīdzinājumu - 3:3. Spēles pamatlaiks beidzās neizšķirti, bet papildlaikā tempu uzņēmušajiem viesiem vajadzēja vien 44 sekundes, lai panāktu uzvaru - precīzu metienu izdarīja Dereks Rojs. Mača beigu rezultāts 4:3 Bufalo labā.

NHL regulārā sezona

SpēleDatums
Bruins - Maple Leafs 2:4
Islanders - Stars 3:5
Penguins - Hurricanes 4:1
Predators - Flames 3:5
Wild - Sabres 3:4
Avalanche - Oilers 4:1
Coyotes - Capitals 2:1

Izmantotie resursi:
nhl.com

  +8 [+] [-]

, 2008-10-24 07:57, pirms 16 gadiem
Gandrīz kā Novika virsraksts

  +4 [+] [-]

, 2008-10-24 08:05, pirms 16 gadiem
Šonakt tās izceļamākās lietas laikam ir Ribeiro 1+4 un Iginlas 3 goli. Nu jā, Ovečkins atkal bez punktiem... Pitsburga forši apstrādāja Canadians trešajā periodā. Krosbijam kā teikt maisam gals ir vaļā un ar punktu krāšanu viss kārtībā, bet pareizi viņu taču atsķirībā no Ovečkina neviens nesedz...

  -3 [+] [-]

, 2008-10-24 08:52, pirms 16 gadiem
Vot BĻADJ davai netulkosim komandu nosaukumus, a? nenormāli krīt uz nerva...

     [+] [-]

, 2008-10-24 09:06, pirms 16 gadiem
kino rakstīja: Krosbijam kā teikt maisam gals ir vaļā un ar punktu krāšanu viss kārtībā, bet pareizi viņu taču atsķirībā no Ovečkina neviens nesedz...
labi pateici

     [+] [-]

, 2008-10-24 09:11, pirms 16 gadiem
Kristaps7 rakstīja: Vot BĻADJ davai netulkosim komandu nosaukumus, a? nenormāli krīt uz nerva...
Ieteiktu Tev pirms esporta apmeklēšanas ieraut kādu nervu ripu, jo diez vai tuvākajā laikā šeit kaut kas mainīsies... Diemžēl šitie muļķīgie, dzeltenajai presei vairāk piestāvošie virsraksti, esportā ir kļuvuši par modes lietu!

  +3 [+] [-]

, 2008-10-24 09:13, pirms 16 gadiem
Toronto uzvarējuši - tas kautkur jāieskrāpē
Noskatoties šīs spēles hailaitus, izskatījās, ka spēlē veči no Bostonas pret puikām no Toronto. Spēka spēlē kļavas lapas vismaz šajā spēlē ļoti švaki, lielāko daļu divcīņu zaudēja. Nebūtu Toskalas kārtējā veiksmīgā spēle, tad viņiem uzvaru nespīdētu redzēt kā savas ausis.
Un jā - par Ovečkina nerezultivitāti arī man ir neliels pārsteigums, taču ceru, ka džeks ar laiku iespēlēsies un tā lieta aizies, jo bez viņa palīdzības Kepiem izslēgšanas spēlēs netikt

     [+] [-]

, 2008-10-24 09:14, pirms 16 gadiem
Ups, laboju savu kļūdu. Biju domājis Canes nevis Canadians.

  +1 [+] [-]

, 2008-10-24 10:34, pirms 16 gadiem
ja jau "mežoņus", tad kāpēc ne - "zobeni" uzveic "mežoņus"?

     [+] [-]

, 2008-10-24 11:24, pirms 16 gadiem
nu vispār jau drīzāk 'mežonīgos', ja baigi gribas tulkot. 'mežoņi' te ne pa tēmu

     [+] [-]

, 2008-10-24 13:48, pirms 16 gadiem
kino rakstīja: Šonakt tās izceļamākās lietas laikam ir Ribeiro 1+4 un Iginlas 3 goli. Nu jā, Ovečkins atkal bez punktiem... Pitsburga forši apstrādāja Canadians trešajā periodā. Krosbijam kā teikt maisam gals ir vaļā un ar punktu krāšanu viss kārtībā, bet pareizi viņu taču atsķirībā no Ovečkina neviens nesedz...
Sedz, bet kā tu vari salīdzināt viņus abus? Viens ir izteikts snaiperis, bet otrs saspēles vadītājs. Nosegt metiena līniju ir vieglāk nekā nosegt piespēles līniju, zini kāpēc?! Jo met pa vārtiem un tādi ir vieni,bet piespēlē
komandas biedriem, un tādi ir 4!!

Gan Ovi uzņems apgriezienus un spēlēs tāpat kā pērn... kad pat divatā viņu nevarēja nosegt

     [+] [-]

, 2008-10-24 13:53, pirms 16 gadiem
kayle rakstīja: ja jau "mežoņus", tad kāpēc ne - "zobeni" uzveic "mežoņus"?
Patiesībā Miesotas kluba nosaukums "Wild" ir iedots par godu Minesotas dabai kā tādai, nevis kaut kādiem Minosotas mežoņiem Arī uzmanīgāk ieskatoties komandas logo, var redzēt, ka nezvēra galvā slēpjas ainava ar saulrietu pāri mežam un krītošu zvaigzni (šķiet zvaigzne ir kā atgādinājums par Minesotas "North Stars").

Vārdu "ild" reizēm no angļu valodas var tulkot arī kā "savvaļa".

     [+] [-]

, 2008-10-24 13:56, pirms 16 gadiem
quick rakstīja: Sedz, bet kā tu vari salīdzināt viņus abus? Viens ir izteikts snaiperis, bet otrs saspēles vadītājs. Nosegt metiena līniju ir vieglāk nekā nosegt piespēles līniju, zini kāpēc?! Jo met pa vārtiem un tādi ir vieni,bet piespēlē
komandas biedriem, un tādi ir 4!!

Gan Ovi uzņems apgriezienus un spēlēs tāpat kā pērn... kad pat divatā viņu nevarēja nosegt
Nē draugs, princips paliek viens un tas pats. Ovečkinu sedz un viņš nevar saņemt ripu lai mestu, sedz Krosbiju un viņš nevar saņemt ripu lai izdarītu precīzu piespēli un ja saņem, tad ir grūti izdarīt šo piespēli.

  +2 [+] [-]

, 2008-10-24 14:07, pirms 16 gadiem
kino rakstīja: Nē draugs, princips paliek viens un tas pats. Ovečkinu sedz un viņš nevar saņemt ripu lai mestu, sedz Krosbiju un viņš nevar saņemt ripu lai izdarītu precīzu piespēli un ja saņem, tad ir grūti izdarīt šo piespēli.
Redzi, piespēli var atdot kaut no aizsardzības zonas stūra, zilās līnijas, aizvārtes un kaut vai no savas zonas adot pirmo piespēli un tikt pie punkta, ja parteri gūst vārtus. Krosbijs daudz rez.piesp. ir guvis iespēlējot ripu vārtu priekšā no aizsardzības zonas malas.

Bet lai Ovi saņemtu piespēli metienam pa vārtiem, viņam ir jānostājas metiena pozīcijā (vārtu tuvumā un priekšpusē) un šajās pozīcijās tik rūpīgi segtam spēlētājam ir grūti atbrīvoties,lai varētu normāli uztvert piespēli.

     [+] [-]

, 2008-10-24 14:10, pirms 16 gadiem
Pie kam visa Caps pirmā maiņa spēlē nerezultatīvi. Bakstroms ir atdevis divas piespēls, bet Kozlovs vienu... Neesmu sekojis līdzi Pingvīnu statistikai, tāpēc nezinu kā sezonu iesākuši Krosbija maiņas biedri, bet domāju ka labāk.

  +1 [+] [-]

, 2008-10-24 14:16, pirms 16 gadiem
quick rakstīja: Redzi, piespēli var atdot kaut no aizsardzības zonas stūra, zilās līnijas, aizvārtes un kaut vai no savas zonas adot pirmo piespēli un tikt pie punkta, ja parteri gūst vārtus. Krosbijs daudz rez.piesp. ir guvis iespēlējot ripu vārtu priekšā no aizsardzības zonas malas.

Bet lai Ovi saņemtu piespēli metienam pa vārtiem, viņam ir jānostājas metiena pozīcijā (vārtu tuvumā un priekšpusē) un šajās pozīcijās tik rūpīgi segtam spēlētājam ir grūti atbrīvoties,lai varētu normāli uztvert piespēli.
Patiesībā viss ir ļoti vienkārši un par to jau iepriekš tika runāt te. Abiem viņiem nav viegli spēlēt, jo uzmanība ir pastiprināta. Vienkārši daudzi, tostarp domājams arī tu, cerēja, ka pēc pagājušās sezonas sekos velns viņu zin kas, bet tā vietā ie atslābums. Arī pirmo sezonu Ovečkins aizvadīja fanastiski un tad jau visi domāja, kas sekos, bet sekoja atslābums. Nav nekāds brīnums, ka tas atkārtojas.

  +2 [+] [-]

, 2008-10-24 14:22, pirms 16 gadiem
quick rakstīja: Pie kam visa Caps pirmā maiņa spēlē nerezultatīvi. Bakstroms ir atdevis divas piespēls, bet Kozlovs vienu... Neesmu sekojis līdzi Pingvīnu statistikai, tāpēc nezinu kā sezonu iesākuši Krosbija maiņas biedri, bet domāju ka labāk.
Bet tas jau ir likumsakarīgi. Maiņa kā tāda ir ekselenta, bet vainot tikai sāncenšus tajā, ka tā nīkoļo ir neadekvāti. Par Pitsburgu runājot ir tā, ka piepildījušies citu komandu ļaunākie murgi, proti, Malkins un Krosbijs aizvien vairāk sāk atgādināt neapturamu tandēmu.

  +2 [+] [-]

, 2008-10-24 15:17, pirms 16 gadiem
kino
quick

Redzu, ka atkal iet vaļā mūžīgā diskusija...
Pirmkārt, ir nospēlētas tikai dažas spēles, vēl nekādus secinājumus nevajadzētu izdarīt. Tas tā , par rezultativitāti.
Otrkārt, sedz visus pēc kārtas.
Tas , ka Avečkins nav tik rezultatīvs tieši šobrīd, nav traģēdija. Šajā spēlē viņš izdarījis 7 metienus pa vārtiem, lietderības koeficients nulle.Pretinieki ar nav stulbeņi, iemācījušies viņa stilu, kurš patiesībā ir diezgan viegli paredzams. Visi zina, ka viņš metīs pie pirmās izdevības un ir gatavi uz to.No diviem variantiem viņš izvēlēsies pats uzmest, nevis atdot partnerim, kas varbūt ir labākā pozīcijā. Krosbijs šajā ziņā spēlē tomēr radošāk, varbūt arī tāpēc sniedz savai komandai lielāku " pienesumu " . Vismaz šobrīd.
Ja Avečkins gribēs apstiprināt savu augsto klasi, tad viņš savu labāko formu sasniegs tieši tad, kad tas būs visvairāk vajadzīgs, - uz PO.Zināmas šaubas viņa līdzjūtējos varētu izraisīt tas, ka viņš pārāk daudz un uzkrītoši savu enerģiju patērē spēka cīņās, arī tad, kad tas varbūt nav vajadzīgs. Bet tāds ir viņa stils...