Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Lasvegasas ģenerālmenedžeris pēc viesošanās Rīgā devies uz Sanktpēterburgu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Lasvegasas ģenerālmenedžeris pēc viesošanās Rīgā devies uz Sanktpēterburgu
Džordžs Makfī
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas finālistes Lasvegasas "Golden Knights" ģenerālmenedžeris Džordžs Makfī tik tiešām bija ieradies Rīgā, lai runātu ar Kazaņas "Ak Bars" uzbrucēju Vladimiru Tkačovu. Tagad viņš devies tālāk – uz Sanktpēterburgu.

"Tā bija parasta iepazīšanās saruna. Esmu ticies ar dažādu klubu pārstāvjiem, bet parasti tie ir skauti. Patīkami, ka atbraucis tāda līmeņa cilvēks. Taču nedrīkst apgalvot, ka tagad esmu vienojies ar Lasvegasu – tā nav. Un vispār kaut kādas konkrētas sarunas būs pēc sezonas. Tagad viņš vienkārši sekos manām gaitām, bet es – klubam," par tikšanos ar Džordžu Makfī stāstīja Vladimirs Tkačovs.

Viņš kopā ar Kazaņas "Ak Bars" šobrīd atrodas Rīgā, piedaloties Latvijas Dzelzceļa kausa izcīņā. Komanda uzvarējusi visās trīs spēlēs, bet rīt pulksten 15:00 spēkosies ar mājinieci Rīgas "Dinamo". Uzvara ļaus "Ak Bars" izcīnīt trofeju.

24 gadus vecais Tkačovs palīdzēja Kazaņai pagājušajā sezonā izcīnīt Gagarina kausu, 19 izslēgšanas mačos izceļoties ar deviņiem punktiem. Savukārt regulārajā sezonā viņš aizvadīja 53 spēles, kurās tika pie 36 punktiem.

Kamēr "Ak Bars" vēl vienu dienu uzturēsies Rīgā, Makfī jau devies tālāk – viņš šodien bija Sanktpēterburgā, lai runātu ar vietējā SKA uzbrucēju Ņikitu Gusevu, kura tiesības pieder Lasvegasas "Golden Knights".

Gusevs aizvadīja lielisku pagājušo sezonu, 54 regulārās sezonas cīņās tiekot pie 62 punktiem. Viņa 40 rezultatīvās piespēles bija labākais rezultāts KHL. Tāpat Gusevs kļuva par olimpisko spēļu rezultatīvāko hokejistu – 12 punkti sešos mačos –, palīdzot Olimpiskajiem sportistiem no Krievijas izcīnīt zelta medaļas.

Izmantotie resursi:
https://www.sport-express.ru/hockey...
https://www.sport-express.ru/hockey...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja