Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

''Blackhawks'' uzbrucējs uzvar arbitrāžas tiesā un saņem apjomīgu algas pielikumu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Blackhawks'' uzbrucējs uzvar arbitrāžas tiesā un saņem apjomīgu algas pielikumu
Filips Kuraševs. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandu Čikāgas ''Blackhawks'' turpinās pārstāvēt Šveices hokejists Filips Kuraševs, kurš uzvarējis arbitrāžas tiesā. Līdz ar to viņam piešķirts divu gadu līgums par kopējo summu četriem ar pusi miljoniem dolāru. Spēlētājs ieguvis apjomīgu algas pielikumu, jo līdz šim pelnīja 750 tūkstošus dolāru sezonā.

Arbitrāžas tiesas sēdē uzvarējis Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Čikāgas ''Blackhawks'' spēlētājs Filips Kuraševs, kurš līdz ar to atalgots ar divu gadu līgumu par četriem ar pusi miljoniem dolāru. Ik sezonu Šveices uzbrucējs pelnīs 2.25 miljonus dolāru. Pēc arbitrāžas tiesas sēdes nolemts, ka Kuraševam būs nopietns algas pieaugums, jo iepriekš viņš pelnīja 750 tūkstošus dolārus. Savukārt nākamā līguma ilguma varēja izlemt ''Blackhawks''.

No 22 ierobežotajiem brīvajiem aģentiem Kuraševs bija pirmais, kurš iesniedza pieteikumu arbitrāžas tiesā. Pagājušās sezonas 70 spēlēs uzbrucējs Čikāgas labā iemeta deviņus vārtus, kā arī izdarīja 16 rezultatīvās piespēles. ''Blackhawks'' viņu 2018. gada draftā izvēlējās ar 120. numuru, un 191 regulārā turnīra spēlē Kuraševam 23 vārti un 39 izdarītās piespēles.

23 gadus vecais šveicietis valsts pieaugušo izlasē spēlējis trijos pasaules čempionātos. Pēdējā no tiem, 2022. gada turnīrā, viņš astoņās spēlēs tika pie vieniem vārtiem un trijām rezultatīvajām piespēlēm.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/philipp-ku...

     [+] [-]

, 2023-07-24 11:57, pirms gada
Kā Jūs zinat, ka viņš uzvarēja? Tad vajag rakstā iekļaut kādu skaitli tiesā iesniedza pats spēlētājs un kādu komanda, jo tieši tā šis process notiek. Parasti tiesa izvēlas skaitli, kurš atrodas pa vidu abiem iesniegtajiem.

     [+] [-]

, 2023-07-24 12:31, pirms gada
kilobyte rakstīja: Kā Jūs zinat, ka viņš uzvarēja? Tad vajag rakstā iekļaut kādu skaitli tiesā iesniedza pats spēlētājs un kādu komanda, jo tieši tā šis process notiek. Parasti tiesa izvēlas skaitli, kurš atrodas pa vidu abiem iesniegtajiem.
Kuraševs vēlējās viena gada līgumu par 2,65 miljoniem, kamēr “Blackhawks” piedāvāja divu gadu līgumu par 2,8 miljoniem. (..) Ņemot vērā, ka arbitrāžā vērsās spēlētājs, “Blackhawks” varēja pieņemt lēmumu par līguma ilgumu, bet arbitrāžai nācās lemt par kontrakta vērtību. Komanda nolēma spēlētāju paturēt uz diviem gadiem, taču Kuraševs pēc arbitrāžas lēmuma saņems 4,5 miljonus jeb 2,25 miljonus gadā, kas ir trīskāršs algas pielikums – pērn Šveices hokejists saņēma 750 tūkstošus.

https://www.sportazinas.com/blackha...

un tā sanāk, ka ir neizšķirts, jo gan spēlētājs, gan klubs dabūja daļu no prasītā : spēlētājs 3x lielāku algu, bet klubs 2 gadu līgumu.

     [+] [-]

, 2023-07-24 16:14, pirms gada
Īsti nesaprotu šī pasākuma principus. Vai tad komandai viņš ir vajadzīgs par 4,5 miljoniem, ja gribēja maksāt tikai 2,8? Un kādas savstarpējās attiecības pēc tiesas? Vai arī tā ir normāla prakse?

     [+] [-]

, 2023-07-24 16:34, pirms gada
Damokl beidz būt tups. Izlasi vēlreiz rakstu un tad savu komentāru.