Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Rēniks: ''Čelioss vēlas spēlēt ''Rangers''''

Rēniks: ''Čelioss vēlas spēlēt ''Rangers''''
Kriss Čelioss
Foto: AP

Nacionālās Hokeja līgas amerikāņu uzbrucējs Džeremijs Rēniks, kurš pagājušajā sezonā pārstāvēja Sanhosē "Sharks", atklājis, ka Kriss Čelioss, kurš ir ļoti tuvs viņa draugs, vēlas spēlēt Ņujorkas klubā ''Rangers''.

Atgādināsim, ka 47 gadus vecais Čelioss pirms kāda laika paziņojis, ka vēl netaisās beigt savu profesionāļa karjeru un mēģinās ar Detroitas ''Red Wings'' kluba vadību runāt par līguma pagarināšanu. Lai nu kā, jūnija beigās pēc vairāku gadu sadarbības, viņu ceļi ar "Red Wings" šķīrās, tomēr pats spēlētājs neuzskatīja, ka viņam būtu jābeidz sava karjera un paziņoja, ka vēlas spēlēt hokeja Mekā vēl vismaz vienu sezonu.

Vēlāk parādījās informācija, ka par spēlētāju aktīvu interesi izrāda divas citas vienības – Ņujorkas "Rangers", kā arī Čikāgas "Blackhawks", kurā Čelioss karjeras laikā jau ir spēlējis.
Čeliosa tuvs draugs ir Džeremijs Rēniks (39), kurš iepriekšējā sezonā spēlēja Sanhosē ''Sharks''. Arī Rēniks pagaidām nav izlēmis par savu nākotni, taču jūnija beigās apsolījās, ka tuvāko nedēļu laikā to noteikti izdarīs.

Rēniks atklājis, ka Čelioss vēlētos karjeru turpināt Ņujorkas ''Rangers'' klubā. ''Čelli vēlas spēlēt līdz 50 gadu vecumam. Viņš ļoti gribētu nokļūt ''Rangers'', kur par kluba prezidentu un ģenerālmenedžeru strādā Glens Saters. Varu atklāt, ka neviens nav tā iespaidojis manu karjeru kā Kriss. Viņš ar mani komunicēja tā, kā to nedarīja neviens cits. Kriss vienmēr man ir bijis kā vecākais brālis, kurš mani uzklausījis un devis padomus, taču arī baidījās, ka es neapvainojos. Viņš vienmēr teica, ko domāja, tāpēc es viņu ļoti cienu,'' sacīja Rēniks.

Atgādināsim, ka pirms kāda laika ASV nacionālās hokeja izlases ģenerālmenedžeris Braiens Burks paziņoja, ka vēlētos redzēt Čeliosu ASV izlases sastāvā 2010. gada Olimpiskajās spēlēs, tiesa, kā vienu no trenera asistentiem.

Izmantotie resursi:
detnews.com

Slēpts komentārs: NANI27

  +3 [+] [-]

, 2009-07-24 23:10, pirms 15 gadiem
NANI27 rakstīja: a es velos spelet LAL!
sitas variants ir no tas serijas!
piedod bet tu esi dumš

  +3 [+] [-]

, 2009-07-24 23:13, pirms 15 gadiem
Čelios ir un bus hokeja leģenda
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-07-24 23:24, pirms 15 gadiem
vitautas=> labāks kā jebkad?! Nu tu gan ļooti pārspīlē.

  +1 [+] [-]

, 2009-07-24 23:27, pirms 15 gadiem
Kādas 15-20 spēles pa 5–10 minūtēm viņš varētu itin mierīgi nospēlēt.

  -1 [+] [-]

, 2009-07-25 19:03, pirms 15 gadiem
vinsh pats nezin ko saka, Čeli līdz astoņdesmit spēlēs.