Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Ducks" 220 sekundēs iemet trīs vārtus Detrotai un uzvar bullīšos

Agris Suveizda

"Ducks" 220 sekundēs iemet trīs vārtus Detrotai un uzvar bullīšos
Korijs Perijs pret Džimiju Hovardu
Foto: AFP/Scanpix

Trešo uzvaru pēc kārtas Nacionālajā hokeja līgā svinēja Rietumu konferences vicelīdere Anaheimas "Ducks", kas savā laukumā bullīšos apspēlēja Detroitas "Red Wings" (4:3). Citā mačā Ņūdžersijas "Devils" ar 3:0 atstāja sausā Arizonas "Coyotes".

Detroitas "Red Wings" otrās trešdaļas sākumā īsā laikā guva divus vārtus un izvirzījās vadībā ar 2:0. Rezultāts tika atklāts 24. minūtē, kad "Ducks" zaudēja ripu savā zonā un Pāvels Dacjuks no iemetiena apļa pārspēja Džonu Gibsonu (1:0). Trīs minūtes vēlāk Detroita realizēja vairākumu – Dacjukam tika ļauts pavisam brīvam saņemt ripu vārtu priekšā, un krievu uzbrucējs izdevību garām nelaida (2:0).

Trešās trešdaļas vidū Anaheimas "Ducks", arī ļoti īsā intervālā, guva trīs vārtus un lauza spēles gaitu. Pirmajos divos ielaistajos vārtos ne pārāk veiksmīgi nospēlēja vārtsargs Džimijs Hovards, kura atsistās ripas deva mājiniekiem otrās iespējas (vārti Endrjū Koljāno un Emersonam Ītemam). Savukārt 53. minūtē Fransuā Bošmēns no iemetiena apļa jau izvirzīja "Ducks" vadībā (3:2).

Tagad bija Detroitas "Red Wings" kārta atspēlēties, un tas tika izdarīts nepilnas četras minūtes līdz pamatlaika beigām. Viesi prasmīgi izspēlēja līdz brīvam metienam, un Railijs Šīhens panāca izlīdzinājumu (3:3). Pēcspēles metienu sērijā no trim viesu mēģinājumiem precīzs bija tikai viens, savukārt "Ducks" realizēja abus bullīšus un svinēja uzvaru visā mačā (4:3). Anaheima uzvarēja arī pirmajā savstarpējā spēlē šajā sezonā, Detroitā esot pārāka ar 3:2.

Anaheimas "Ducks" ar 83 punktiem 61 spēlē saglabā otro vietu Rietumu konferencē, savukārt Detroitas "Red Wings" ar 77 punktiem 58 mačos pakāpās uz piekto pozīciju, apsteidzot Pitsburgas "Penguins" (77 punkti 60 spēlēs). Nakts otrajā spēlē Ņūdžersijas "Devils" ar 3:0 pārspēja Arizonas "Coyotes". Uzvaras vārti Skotam Gomesam, bet abus pārējos vārtus iemeta Maiks Kamalēri.

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League

     [+] [-]

, 2015-02-24 11:39, pirms 10 gadiem
Šonakt par Blues, Kings, Rangers uzvarām un skats uz austrumu konforences tabulu būs pa visam patīkams