Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Sharks" uzvar Dalasā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"Sharks" uzvar Dalasā
''Sharks'' vārtsargs Jevgēņijs Nabokovs šonakt palika nepārspēts
Foto: AP

Aizvadītajā naktī Nacionālajā Hokeja līgā (NHL) nospēlēta tikai viena spēle, kurā līgas labākā komanda Sanhosē ''Sharks'' izbraukumā ar 1:0 pārspēja Dalasas ''Stars'' vienību. Vienīgos vārtus šajā mačā guva Devins Setoguči.

NHL līdervienībai "Sharks'' šī bija ceturtā uzvara pēc kārtas. Šoreiz ''haizivīm'' uzvarai pietika ar vieniem gūtiem vārtiem, ko spēles trešajā periodā guva Devins Setoguči - viņam 25. precīzais metiens šosezon. ''Sharks'' vārtsargs Jevgēņijs Nabokovs atvairīja visus 29 ''Stars'' metienus, 45.reizi karjerā nostāvot sausā. Šosezon Nabokovs palicis nepārspēts piecos mačos.

Pēc šīs uzvaras ''Sharks'' ar 91 punktu saglabā vadību ne vien NHL rietumu konferencē, bet arī līgas kopvērtējumā, jo labākajai austrumu komandai Bostonas ''Bruins'' ir par trim punktiem mazāk. Pie tam ''Bruins'' aizvadījuši par pāris mačiem vairāk.

Izmantotie resursi:
nhl.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-02-24 10:43, pirms 15 gadiem
Jābrīnās, ka tik grūti viņiem gāja. Dallasa spēlē bez Morouza, Ričardsa un nu jau arī bez Modano. Ribeiro vienīgais šobrīd, kas velk.