Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Kings" uzvar bez Ivanāna

Jānis Pārums

"Kings" uzvar bez Ivanāna
Anže Kopitars
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās Hokeja līgas (NHL) čempionāta spēlē aizvadītajā naktī Losandželosas "Kings", spēlējot bez uzbrucēja Raita Ivanāna, izcīnīja uzvaru, izbraukumā ar 3:2 pārspējot Detroitas "Red Wings" komandu.

Spēles sākums "Kings" hokejistiem nebija no veiksmīgākajiem, jo jau pēc astoņām nospēlētām minūtēm komanda nokļuva iedzinēju lomā ar 0:2. Par laimi, turpinājumā vārti vairs netika zaudēti un "karaļi" pacietīgi centās atspēlēties. Otrajā trešdaļā rezultāts tika samazināts līdz minimumam (1:2), bet trešajā tika gūti vēl divi vārti, kas ļāva svinēt uzvaru ar 3:2.

Raitis Ivanāns spēlei netika pieteikts, bet par mača galveno varoni kļuva Anže Kopitars, kurš piedalījās visos trijos vārtu guvumos. Kopitara rēķinā pirmā iemestā ripa un divas rezultatīvas piespēles.

NHL spēļu rezultāti

KomandasRez.
Canadiens – Rangers6:0
Islanders – Devils2:4
Capitals – Coyotes4:2
Panthers – Maple Leafs2:0
Red Wings – Kings2:3
Lightning – Thrashers2:1PM
Blues – Ducks3:4PM
Wild – Blue Jackets4:2
Canucks – Blackhawks5:1
Sharks – Sabres5:2

Izmantotie resursi:
nhl.com

     [+] [-]

, 2010-01-24 09:10, pirms 14 gadiem
lai tik nesaakaas ka citiem latviesim.

lai veicaas notureeties vinam nhl.

     [+] [-]

, 2010-01-24 09:20, pirms 14 gadiem
ivanaans ne pirmo reiz tiek atseedinaats uz detroitas machiem

  +4 [+] [-]

, 2010-01-24 09:27, pirms 14 gadiem
Ivanāna nespēlēšana bija arī paredzama, jo "Red Wings" jau nemaz nav ar ko kauties (sezonā - pirmspēdējā vieta kautiņu ziņā), bet turēt laukumā smagsvaru pret tādu komandu ir ja ne bezjēdzīgi, tad nevajadzīgi gan. Līdzīgi bija arī pret "Sabres", jo ir 4. vietā no beigām pēc kautiņu daudzuma.

Nākamajā spēlē pret "Maple Leafs" gan Raitis būs laukumā, jo Oru (vispirms) arī vajadzēs nomierināt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-01-24 14:45, pirms 14 gadiem
Viniem tak sosezon bij jau viena spele un taja ari Raitis atputas, ta ka nekads parsteigums tas nav.. (ja k-ko smagi nejaucu..)

     [+] [-]

, 2010-01-24 22:52, pirms 14 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Ivanāna nespēlēšana bija arī paredzama, jo "Red Wings" jau nemaz nav ar ko kauties (sezonā - pirmspēdējā vieta kautiņu ziņā), bet turēt laukumā smagsvaru pret tādu komandu ir ja ne bezjēdzīgi, tad nevajadzīgi gan. Līdzīgi bija arī pret "Sabres", jo ir 4. vietā no beigām pēc kautiņu daudzuma.

Nākamajā spēlē pret "Maple Leafs" gan Raitis būs laukumā, jo Oru (vispirms) arī vajadzēs nomierināt.
Tieshi tapēc arii viņu vajadzeeja pret Red Wings iebiedeeshanai, bet labi, ka Kopitars izvilcis speeli!