Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

NHL nedēļas spēlētājs - Luī Eriksons

NHL nedēļas spēlētājs - Luī Eriksons
Luī Eriksons
Foto: SCANPIX SWEDEN

Par aizvadītās nedēļas Nacionālās Hokeja līgas (NHL) labāko spēlētāju atzīts Dalasas ''Stars'' uzbrucējs Luī Eriksons. Otrās un trešās zvaigznes titulu ieguva Džefs Kārters un Patriks Eliašs.

Par pagājušās nedēļas pirmo zvaigzni tika atzīts Dalasas ''Stars'' zviedru uzbrucējs Luī Eriksons, kurš palīdzēja savai komandai trīs spēlēs izcīnīt divas uzvaras. Pats hokejists šo cīņu laikā iemeta sešus vārtus, toties spēlē pret Kolumbusas ''Blue Jackets'' Eriksons guva savu pirmo hat trick NHL karjerā, palīdzot savai komandai uzvarēt ar 6:5.

Otrās zvaigznes gods ticis Filadelfijas ''Flyers'' kanādiešu uzbrucējam Džefam Kārteram. Hokejists četru spēļu laikā atzīmējies ar septiņiem punktiem (4+3), bet cīņā pret Vašingtonas ''Capitals'', kurā ''Flyers'' uzvarēja ar 7:1, Kārters atzīmējās ar diviem vārtiem un tikpat piespēlēm. Šobrīd hokejists visā līgā guvis visvairāk vārtus mazākumā - četrus.

Par trešo zvaigzni aizvadītajā nedēļā tika atzīts Ņūdžersijas ''Devils'' čehu uzbrucējs Patriks Eliašs, palīdzot komandai četrās spēlēs izcīnīt trīs uzvaras, kurās viņš izcīnīja astoņus punktus (3+5). Čehu uzbrucējs pie vismaz viena punkta jau ticis desmit spēlēs pēc kārtas.

Izmantotie resursi:
nhl.com

  -4 [+] [-]

, 2008-12-23 11:28, pirms 15 gadiem
Kāpēc par Eriksonu tiek izcelts, ka viņš ir zviedrs, par Eliasu, ka viņš ir šveiks, bet Kārters ir Kārters nevis kanādietis?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: BaXa

  -1 [+] [-]

, 2008-12-23 14:36, pirms 15 gadiem
kino rakstīja: Kāpēc par Eriksonu tiek izcelts, ka viņš ir zviedrs, par Eliasu, ka viņš ir šveiks, bet Kārters ir Kārters nevis kanādietis?
Otrās zvaigznes gods ticis Filadelfijas ''Flyers'' kanādiešu uzbrucējam Džefam Kārteram.