Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Atkal spēlē tikai Skrastiņš

Andrejs Siliņš

Atkal spēlē tikai Skrastiņš
Foto: AP/Scanpix

Aizvadītajā naktī Nacionālajā Hokeja līgā (NHL) aiz okeāna laukumā devās tikai viens latviešu spēlētājs - Kārlis Skrastiņš un Dalasas "Stars" šoreiz viesos piedzīvoja sakāvi pret Toronto "Maple Leafs" ar rezultātu 1:4.

Aizvadītajā naktī cīņās devās arī Raita Ivanāna Kalgari "Flames", kas izbraukumā ar 1:2 atzina Ņujorkas "Rangers" pārākumu, kā arī Oskara Bārtuļa Filadelfijas "Flyers", kas mājās ar 3:2 apspēlēja Monreālas "Canadiens". Diemžēl ne latviešu uzbrucējs, ne aizsargs laukumā savu komandu sastāvos nedevās.

Pārpildītā Toronto ledus arēnā mājinieki izvirzījās vadībā pirmās trešdaļas viducī, bet jau pirms tam pa vienam katras komandas spēlētājam paspēja izvilloties. Otrās trešdaļas beigās Nikolajs Kuļemins iemeta otro reizi mačā, panākot 2:0, bet atlikušajās piecās minūtēs komandas apmainījās vieniem vārtu guvumiem (3:1).

Šādas rezultāts saglabājās arī lielāko pēdējās trešdaļa slaiku, un "Stars" nomainīja vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju. Šāds solis šoreiz neattaisnojās un nācās zaudēt vēl vienus vārtus, līdz ar to mačs noslēdzās ar Teksasas kluba zaudējumu - 1:4.

Aizsargs Kārlis Skrastiņš laukumā pavadīja 20 minūtes un vienu sekundi, metienus neizdarīja un rezultativitātes punktus neguva, arī pie soda minūtēm netika, taču bloķēja četrus pretinieku metienus un spēli pabeidza ar negatīvu lietderības koeficientu (-1).

Slēpts komentārs: Saimonss

  +2 [+] [-]

, 2010-11-23 08:35, pirms 13 gadiem
izskatas ka staariem play off netikt...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2010-11-23 08:47, pirms 13 gadiem
Saimonss rakstīja: Nekas, pavisam drīz, kad Kārlis spēlēs Anaheimā, mums mūs daudz vairāk priecīgu ziņu no tā krāsta :]
kas tas par spamu visu laiku?

     [+] [-]

, 2010-11-23 09:23, pirms 13 gadiem
Saimonss rakstīja: Nekas, pavisam drīz, kad Kārlis spēlēs Anaheimā, mums mūs daudz vairāk priecīgu ziņu no tā krāsta :]
tu to pauri nesi sasitis??? ko vbar atkartot visu laiku vienu u to pašu???

Dwevils bez Brudēra pamodas un ar 5-0 samazgāja Vašinktonu un Ovi priekšgal;a

  -3 [+] [-]

, 2010-11-23 09:25, pirms 13 gadiem
WILDE rakstīja: Stemkosa- Krosbija cīņā par bombardieru topa pirmo vietu pieaug intriga- Stīvs šonakt guva 1 vārtus, taču Sids 1+1 un viņiem tagad ir vienāds punktu skaits, bet pārākums gūto vārtu skaitā Stemkosam vēl dod pirmo vietu.

Vašingtona pamatīgi nobuksējusi un šonakt piedzīvoja sauso sagrāvi no Ņūdžersijas, Johanam Hedbergam pirmais sezonas šutauts. Filadelfija pēc šisnakts uzvaras pār Monreālu ir kļuvusi par līgas līderi.
par līdertiem viņi ir tikai pagaidām jo manējai Detroitai ir izpēlētas mazāk spēļu kad manējie izpēles visas spēles lideri mainīsies _ es tā ceru

  -1 [+] [-]

, 2010-11-23 10:28, pirms 13 gadiem
Lai gan Devils vinēja ar 5:0,kovi pat punkts nav,kā tas var būt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-11-23 11:09, pirms 13 gadiem
Gribētos tomēr pieminēt dažus maznozīmīgus sīkumus Otavas-LA spēlē.Kovaļovs gūst 1000. rez. punktus karjerā, pie kam visai kuriozā veidā, - šaiba vārtos , kļuškas gals pa gaisu...
Kovaļovs ir 3. krievs aiz Fjodorova un Mogiļnija, kas sasniedzis mailstoun atzīmi.
Nedaudz pārsteidzoša Devils uzvara, jāpiezīmē, ka Wašingtona reāli pārstāja spēlēt 2. perioda beigās. Trešais periods bij tikai laika atsišana.Afcins un Ko ne ar ko īpašu neizcēlās. Interesanti, ka Devils spēlēs laiku pa laikam rāda manu bijušo cīņu biedru Robinsonu, kurš ir HC asistents. Vai tas nozīmē, ka Maklīns sācis pakot čemodānus ? Pēc šīs pēdējās spēles, iespējams, ka vēl nē...
SC kārtējais multipoint eforts, skoringstrīks jau 9 spēles.
Ja Stemkoss šitā tik švaki turpinās, 50 goli 50 spēlēs nebūs ! Dablus un hettrikus vajaga !!

  +1 [+] [-]

, 2010-11-23 11:27, pirms 13 gadiem
Iginlam pēdējās 3 spēlēs 6 vārti, Nešam 6 spēlēs deviņi, kā arī 9 spēļu skorinstrīks. Vēl jāpiezīmē , ka 22-gadīgajam Meisonam 16. šatauts karjerā, kā arī tas, ka Kolumbusa jau vairāk kā 2 stundas nav ielaidusi vārtus !

     [+] [-]

, 2010-11-23 12:49, pirms 13 gadiem
Capitals izvirzoties par līgas līderime zaudē jau 3. spēli pēc kārtas. Turklāt šajās spēlēs gūti tikai 4 vārti, bet ielaisti 15!

Krosbijs no pēdējām 9 spēlēm 8 ir guvis vārtus. Šobrīd neapšaubāmi "karstākais" uzbrucējs līgā. Ļoti reāls kandidāts uz novembra zvaigznes titulu. Galu galā novembrī savākti jau 20 punkti, lai arī mēnesis nebūt vēl nav beidzies.

Stamkoss guvis jau divreiz vairāk vārtus par Ovečkinu.

Kolumbusu un Nešs pēdējā laikā rāda brīnumus. Liec kuru vārtsargu gribi un sausā (Garons šobrīd līderis NHL vairākos rādītājos), bet Nešs tk bliež kā lielgabals.

     [+] [-]

, 2010-11-23 13:10, pirms 13 gadiem
kino rakstīja: Capitals izvirzoties par līgas līderime zaudē jau 3. spēli pēc kārtas. Turklāt šajās spēlēs gūti tikai 4 vārti, bet ielaisti 15!

Krosbijs no pēdējām 9 spēlēm 8 ir guvis vārtus. Šobrīd neapšaubāmi "karstākais" uzbrucējs līgā. Ļoti reāls kandidāts uz novembra zvaigznes titulu. Galu galā novembrī savākti jau 20 punkti, lai arī mēnesis nebūt vēl nav beidzies.

Stamkoss guvis jau divreiz vairāk vārtus par Ovečkinu.

Kolumbusu un Nešs pēdējā laikā rāda brīnumus. Liec kuru vārtsargu gribi un sausā (Garons šobrīd līderis NHL vairākos rādītājos), bet Nešs tk bliež kā lielgabals.
Nešs varēja arī dablu ielikt, bet pēdējā brīdī Rinne paspēja ar kājsargu atsist šaibu.Tad būtu pavisam labi.
Starp citu, Iginlam 450. šaiba karjerā.

     [+] [-]

, 2010-11-23 13:58, pirms 13 gadiem
Leflērs rakstīja: Nešs varēja arī dablu ielikt, bet pēdējā brīdī Rinne paspēja ar kājsargu atsist šaibu.Tad būtu pavisam labi.
Starp citu, Iginlam 450. šaiba karjerā.
Iginla malacis. Šķita jau ka viņam ir galīgi nosēdušās baterejas (bija viens brīdis, kad pēdējos 30 mačos viņš bija guvis tikai 3 vārtus), bet tagad štancē vienu golu pēc otra.

     [+] [-]

, 2010-11-23 14:03, pirms 13 gadiem
kino rakstīja: Iginla malacis. Šķita jau ka viņam ir galīgi nosēdušās baterejas (bija viens brīdis, kad pēdējos 30 mačos viņš bija guvis tikai 3 vārtus), bet tagad štancē vienu golu pēc otra.
Izskatās tāds novājējis, notievējis, salīdzinot ar iepriekšējām sezonām...

  -1 [+] [-]

, 2010-11-23 14:54, pirms 13 gadiem
psc Holtbijs vakar bija pilnīgs caurums..varlamovam slidas neesot bijušas atvestas un tāpē Noiverts nomainītu Holtbiju tikai traumas gadījumā.nu džeki laiž
Slinkot sākuši Capitals

     [+] [-]

, 2010-11-23 15:14, pirms 13 gadiem
Man atkal prieks, ka mans pozitīvais piemērs starp jaunajiem krieviem NHL - Kuļemins iemeta divas ripas

  -1 [+] [-]

, 2010-11-23 15:20, pirms 13 gadiem
lietotajsk rakstīja: psc Holtbijs vakar bija pilnīgs caurums..varlamovam slidas neesot bijušas atvestas un tāpē Noiverts nomainītu Holtbiju tikai traumas gadījumā.nu džeki laiž
Slinkot sākuši Capitals
Apskaties vēlreiz hailaitus un pasaki , kuru vārtu zaudējumā var vainot Holtbiju.Visi vārti tīri no priekšas, Caps savu vārtu priekšā Ņūdžersijai ļāva darīt visu kas ienāk prātā.

     [+] [-]

, 2010-11-23 15:21, pirms 13 gadiem
quick rakstīja: Man atkal prieks, ka mans pozitīvais piemērs starp jaunajiem krieviem NHL - Kuļemins iemeta divas ripas
Starp citu, arī Vasjunovs Ņūdžersijā izskatās tīri tā neko.

     [+] [-]

, 2010-11-23 16:26, pirms 13 gadiem
Pagaidām neko nevar prognezēt,jo vēl priekšā ļoti daudz spēļu,vis var mainīties utt.

     [+] [-]

, 2010-11-23 16:38, pirms 13 gadiem
He, pēc virsraksta padomāju, ka tas ir uzbrauciens visiem Stars spēlētājiem izņemot Skrastiņu

     [+] [-]

, 2010-11-23 17:56, pirms 13 gadiem
Leflērs rakstīja: Apskaties vēlreiz hailaitus un pasaki , kuru vārtu zaudējumā var vainot Holtbiju.Visi vārti tīri no priekšas, Caps savu vārtu priekšā Ņūdžersijai ļāva darīt visu kas ienāk prātā.
Protams, nevar vainot tikai Holtbiju pie šī zāģa, bet nu fakts kā tāds, ka viņš nav gatavs NHL un pie dažiem goliem viņam tomēr jauzņemas diezgan liela atbildība, ne tikai spēlē pret Devils bet arī iepriekšējā... Kaut vai pasties Devils 2. golu... Protams, nevar nepamanīt šajā golā aizsargu kļūdas, bet nu Holtbija pozīcijas izvēle ir pirmais kas krīt acīs ... Arī 4. gols ir neizprotams... Pavēro --> Metiens, Holtbijs atsit un tad kādas 5 sekundes vienkārši sēž pat neatrazdamies pretīm vārtiem... Es saprotu, ka neredz ripu, bet nu tāpēc jau nav jāsēž un jālūdz Dievs, vismaz būtu pavirzījies pretim vārtiem, lai vismaz kāda iespēja, ka pa viņu šī Arnota slidinātā ripa trāpa...
Bet nu kā jau teicu, protams tā nav viņa viena vaina, jo rez. 0:5 ir kārtīgi pa pakaļu atrāvusies visa komanda... Un ja tas notiek divas izbraukuma spēles pēc kārtas, tad visus vaig aizvest pie psihologa, lai paskalo čaļiem smadzenes, ja nē perās pa to laukumu tā kā mazas meitenes pa smiļšu kasti pēdējās spēles...

     [+] [-]

, 2010-11-23 18:27, pirms 13 gadiem
edze rakstīja: Protams, nevar vainot tikai Holtbiju pie šī zāģa, bet nu fakts kā tāds, ka viņš nav gatavs NHL un pie dažiem goliem viņam tomēr jauzņemas diezgan liela atbildība, ne tikai spēlē pret Devils bet arī iepriekšējā... Kaut vai pasties Devils 2. golu... Protams, nevar nepamanīt šajā golā aizsargu kļūdas, bet nu Holtbija pozīcijas izvēle ir pirmais kas krīt acīs ... Arī 4. gols ir neizprotams... Pavēro --> Metiens, Holtbijs atsit un tad kādas 5 sekundes vienkārši sēž pat neatrazdamies pretīm vārtiem... Es saprotu, ka neredz ripu, bet nu tāpēc jau nav jāsēž un jālūdz Dievs, vismaz būtu pavirzījies pretim vārtiem, lai vismaz kāda iespēja, ka pa viņu šī Arnota slidinātā ripa trāpa...
Bet nu kā jau teicu, protams tā nav viņa viena vaina, jo rez. 0:5 ir kārtīgi pa pakaļu atrāvusies visa komanda... Un ja tas notiek divas izbraukuma spēles pēc kārtas, tad visus vaig aizvest pie psihologa, lai paskalo čaļiem smadzenes, ja nē perās pa to laukumu tā kā mazas meitenes pa smiļšu kasti pēdējās spēles...
pāris zaudētas spēles ir sīkums, ja ņem vērā, ka filijā viņi drīzāk punktu ieguva nekā zaudēja. Cita lieta, ka Caps spēlē kā brazīļu futbolisti (vai drīzāk kā Salavats ), kas, protams, viņiem pleijofos neko labu nesola.

Subana - Ričardsa kašķis par vilšanos asu izjūtu cienītājiem tā arī ne ar ko nebeidzās. Toties prieks par Flyers kopumā, pēc nožēlojama pirmā perioda parādīja raksturu. Ja kanādiešiem nebūtu Praisa, tad no viņiem nekas pāri nepaliktu.

     [+] [-]

, 2010-11-23 18:38, pirms 13 gadiem
flyer rakstīja: pāris zaudētas spēles ir sīkums, ja ņem vērā, ka filijā viņi drīzāk punktu ieguva nekā zaudēja. Cita lieta, ka Caps spēlē kā brazīļu futbolisti (vai drīzāk kā Salavats ), kas, protams, viņiem pleijofos neko labu nesola.

Subana - Ričardsa kašķis par vilšanos asu izjūtu cienītājiem tā arī ne ar ko nebeidzās. Toties prieks par Flyers kopumā, pēc nožēlojama pirmā perioda parādīja raksturu. Ja kanādiešiem nebūtu Praisa, tad no viņiem nekas pāri nepaliktu.
Kas īsti tur tiem abiem bija, Subbans dabūja pa tranu ?
Es skatījos Wašingtonas NJ spēli.
Asu izjūtu cienītāji var paskatīties Orra- Barča cīniņu...
Vai arī to, kā Nīls Westgārdam pa rīkli sameta.

     [+] [-]

, 2010-11-23 20:22, pirms 13 gadiem
Leflērs rakstīja: Kas īsti tur tiem abiem bija, Subbans dabūja pa tranu ?
Es skatījos Wašingtonas NJ spēli.
Asu izjūtu cienītāji var paskatīties Orra- Barča cīniņu...
Vai arī to, kā Nīls Westgārdam pa rīkli sameta.
Vairāk gan vārdu apmaiņa. cik saprotu, kad pirms pāris nedēļām Monreālā gāja vaļā asumi, Subans tur pamatīgi salecās ar Ričardsu + atlikušo spēles daļu pats centās nospēlēt on the edge. Ričardsam tas acīmredzot ne pārāk patika (starp citu līdzīgi kā fjodorovam mūsu Džeriņa izgājieni) un šis vēlāk medijos ieteica mazliet sevi savaldīt, jo līgā vispirms cieņa ir jānopelna. Turklāt vēl piebilda, ja jaunulis tā turpinās tad viņam visādi var iziet, tiekoties ar lielajiem vīriem.

     [+] [-]

, 2010-11-23 20:53, pirms 13 gadiem
Starp citu interesanta situācija bija pēc Caps un Devils spēles. Caps treneris Budro deva interviju televīzijai un dažu metru attālumā Ovečkins, Sjomins un Kovaļčuks kaut ko tur zvieguši un Budro tikai nsokatījies uz viņiem kā uz maziem bērniem. Ļoti nenopietna attieksme zinot cik vāji pēdējos mačos Caps ir spēlējusi. Sporta forumos jau runā par to, ka tādi "idiņi" nekad neko neuzvarēs. Nav viņi uzvarētāji!

     [+] [-]

, 2010-11-23 21:57, pirms 13 gadiem
kino rakstīja: Starp citu interesanta situācija bija pēc Caps un Devils spēles. Caps treneris Budro deva interviju televīzijai un dažu metru attālumā Ovečkins, Sjomins un Kovaļčuks kaut ko tur zvieguši un Budro tikai nsokatījies uz viņiem kā uz maziem bērniem. Ļoti nenopietna attieksme zinot cik vāji pēdējos mačos Caps ir spēlējusi. Sporta forumos jau runā par to, ka tādi "idiņi" nekad neko neuzvarēs. Nav viņi uzvarētāji!
Regulārajā sezonā ir 82 spēles, tāpēc pārdzīvot par 0:5 zāģi vai svinēt 5:0 uzvaru laika vienkārši nepietiek...

     [+] [-]

, 2010-11-23 22:22, pirms 13 gadiem
Leflērs rakstīja: Apskaties vēlreiz hailaitus un pasaki , kuru vārtu zaudējumā var vainot Holtbiju.Visi vārti tīri no priekšas, Caps savu vārtu priekšā Ņūdžersijai ļāva darīt visu kas ienāk prātā.
edze jau Tev ļoti labi atbildēja Neapgalvoju,ka pie šāda zaudējuma vainīgs tikai Holtbijs.

     [+] [-]

, 2010-11-23 22:45, pirms 13 gadiem
kino rakstīja: Starp citu interesanta situācija bija pēc Caps un Devils spēles. Caps treneris Budro deva interviju televīzijai un dažu metru attālumā Ovečkins, Sjomins un Kovaļčuks kaut ko tur zvieguši un Budro tikai nsokatījies uz viņiem kā uz maziem bērniem. Ļoti nenopietna attieksme zinot cik vāji pēdējos mačos Caps ir spēlējusi. Sporta forumos jau runā par to, ka tādi "idiņi" nekad neko neuzvarēs. Nav viņi uzvarētāji!
jā starp citu labs novērojums es arī nesapratu par ko viņi tur tā ierēca pēc zaudētas spēles..Caps lielās zvaigznes šobrīd riktīgi palaidušās.labi,ka vismaz Chimera, Erskin un Vārlijs vienmēr uz laukuma cīnās

     [+] [-]

, 2010-11-23 23:08, pirms 13 gadiem
rekur var palasīt vairāk:

Ovechkin, Kovalchuk heard laughing after Caps'...