Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Stamkosa vārti nodrošina "Lightning" uzvaru

Andrejs Siliņš

Stamkosa vārti nodrošina "Lightning" uzvaru
Stīvs Stamkoss
Foto: AP/Scanpix

Tampabejas "Lightning", ar ko līgums joprojām ir spēkā latvietim Mārtiņam Karsumam, aizvadītajā naktī kārtējā Nacionālās Hokeja līgas (NHL) spēlē ar rezultātu 4:3 papildlaikā pārspēja Atlantas "Thrashers".

Pirmā trešdaļa, lai arī ar nospiedošu Tampas pārsvaru, beidzās neizšķirti (0:0), bet pirmo reizi mājiniekus viesiem izdevās pārspēt otrās trešdaļas sestajā minūtē. Vēl vieni vārti trešdaļas izskaņā ļāva "Lightning" doties atpūtā jau ar divu vārtu pārsvaru (2:0) bet pēdējā trešdaļā Atlanta parādīja cīņassparu un nepadevās. Vispirms Enstroms panāca 1:2, sekoja Tampas atbilde vairākumā (Kērtisam Fosteram pirmie vārti sezonā) un 3:1 viesu labā pēdējās trešdaļas vidū.

Kozlovs un Keins atlikušajā spēles pamatlaikā izlīdzinaja rezultātu 3:3, un uzvarētāja noskaidrošanai bija nepieciešams papildlaiks. Tajā viesi izdarīja divus metienus, un otrais no tiem arī atnesa uzvaru - 19 gadus vecais Stamkoss, kuru "Lightning" ar 1.kārtas numuru draftēja pirms gada guva savus 15. vārtus šosezon. Līdz ar to mača beigu rezultāts 4:3 "Lightning" labā.

Citā spēlē Kanādā arī pie uzvaras tika viesi - Čikāgas "Blackhawks" ar 1:0 pārspēja Vankūveras "Canucks". Vienīgos vārtus pēdējās trešdaļas sākumā (otrajā minūtē) guva Braiens Bikels, kuram šis bija pirmais precīzais raidījums sezonā.

Izmantotie resursi:
nhl.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-11-23 07:37, pirms 14 gadiem
Sagāja Čikāgai.Bet nu kā ir,tā ir.

     [+] [-]

, 2009-11-23 17:16, pirms 14 gadiem
Stamkoss pagājušo sezon vēl bija par zaļu priekš NHL ,bet šajā viņš pilnībā sāk rādīt to spēli ko no viņa gaidīja .

     [+] [-]

, 2009-11-23 17:31, pirms 14 gadiem
coffijs rakstīja: Stamkoss pagājušo sezon vēl bija par zaļu priekš NHL ,bet šajā viņš pilnībā sāk rādīt to spēli ko no viņa gaidīja .
Jā, pērn pirmajās 30-40 spēlēs viņš vispār lāga neapjēdza , kur atrodās, beigās jau pāri par 20 šaibām sabēra.Šogad , izskatās , būs krietni vairāk...

     [+] [-]

, 2009-11-23 19:19, pirms 14 gadiem
Torntons, Praiss un Fišers nedēļas spēlētāji.