Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Balceru nometnes pirmajā dienā iemēģina "Panthers" pirmajā maiņā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Balceru nometnes pirmajā dienā iemēģina "Panthers" pirmajā maiņā
Rūdolfs Balcers. Foto: Florida Panthers

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) sākušās pirmssezonas treniņnometnes. Vasarā ar Floridas "Panthers" viena gada līgumu parakstījušais uzbrucējs Rūdolfs Balcers ticis iemēģināts komandas pirmajā virknējumā kopā ar kapteini Aleksandru Barkovu.

Rūdolfs Balcers atklāšanas treniņā slidoja kopā ar Floridas "Panthers" kapteini un vadošo centra uzbrucēju Aleksandru Barkovu, kurš pagājušajā sezonā 67 spēlēs guva 88 punktus, un malējo uzbrucēju Kārteru Verhegī, kuram aizvadītā sezona bija labākā karjerā – 55 punkti 78 mačos.

"Panthers" galvenais treneris Pols Morīss, pēc treniņa stāstot par savu domu gājienu uzbrucēju virknējumu veidošanā, sacīja, ka centies divus kopā spēlējušus uzbrucējus salikt ar kādu no jaunpienācējiem. Tas bijis redzams arī citos trio.

Balcers nav vienīgais latvietis "Panthers" treniņnometnē – pie iespējas ticis arī šovasar draftētais uzbrucējs Sandis Vilmanis, kurš nule guva divus vārtus jauno spēlētāju turnīrā.

Treniņnometnēs pārstāvēti deviņi Latvijas hokejisti: Elvis Merzļikins (Kolumbusas "Blue Jackets"), Artūrs Šilovs (Vankūveras "Canucks", Kristiāns Rubīns (Otavas "Senators"), Teodors Bļugers, Raivis Ansons (abi – Pitsburgas "Penguins"), Zemgus Girgensons (Bufalo "Sabres"), Eduards Tralmaks (Bostonas "Bruins"), kā arī pieminētie Balcers un Vilmanis.

  +2 [+] [-]

, 2022-09-23 21:52, pirms 2 gadiem
Būtu lieliski ja Balcers sāktu pirmajā maiņā, viņam ir visas iespējas kļut par rezultativāko latvieti sezonas ietvaros vēsturē!

     [+] [-]

, 2022-09-24 02:07, pirms 2 gadiem
Luka Magic rakstīja: Būtu lieliski ja Balcers sāktu pirmajā maiņā, viņam ir visas iespējas kļut par rezultativāko latvieti sezonas ietvaros vēsturē!
Nezinu cik viņš par šo vasaru ir kļuvis labāks, bet būtu pārsteigts, ja viņš sezonas laikā lielāko daļu nospēlēs vienā no pirmajā divām maiņām. Protams ceram!

     [+] [-]

, 2022-09-24 19:13, pirms 2 gadiem
Luka Magic rakstīja: Būtu lieliski ja Balcers sāktu pirmajā maiņā, viņam ir visas iespējas kļut par rezultativāko latvieti sezonas ietvaros vēsturē!
Ozo 68p tuvākajā laikā grūti kādam būs pārspēt, pat tuvu neviens nav ticis pēdējos gados, un nekas neliecina, ka to varētu pārspēt, pat ne uzbrucēji