Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Krievijai PČ Rīgā nāksies iztikt bez sešiem NHL hokejistiem, tostarp Panarina

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Krievijai PČ Rīgā nāksies iztikt bez sešiem NHL hokejistiem, tostarp Panarina
Artēmijs Panarins. Foto: Bruce Bennett/AFP/Scanpix

Krievijas medijs "Hokkey bez zriteley" ("Hokejs bez skatītājiem") savā sociālās vietnes "Telegram" profilā ziņojis, ka Krievijas valstsvienībai maija beigās un jūnija sākumā Rīgā gaidāmajā pasaules čempionātā hokejā nāksies iztikt vismaz bez sešiem Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlētājiem, tostarp Ņujorkas "Rangers" snaipera Artemija Panarina.

Bez Panarina Krievijas izlasei nevarēs palīdzēt arī aizsargi Iļja Ļubuškins (Arizonas "Coyotes") un Ivans Provorovs (Filadelfijas "Flyers"), kā arī uzbrucēji Pāvels Buhņevičs ("Rangers"), Jevgeņijs Dadonovs (Otavas "Senators") un Vladislavs Namestņikovs (Detroitas "Red Wings").

Panarins aizvadītajās 36 spēlēs izcēlies ar 53 (17+36) punktiem, esot 11. vietā rezultatīvāko spēlētāju sarakstā. Starp rezultatīvākajiem no minētā saraksta var minēt Panarina komandas biedru Buhņeviču, kurš 46 cīņās sakrājis 40 (19+21) punktus. Provorovs 46 spēlēs nopelnījis 24 (7+17) punktus, Dadonovam 47 mačos 17 (12+5) punkti, Namestņikovam 46 cīņās 14 (6+8) punkti, bet Ļubuškinam - 46 mačos divi (1+1) punkti.

Krievijas izlase turnīru uzsāks A apakšgrupā, 21. maijā spēkojoties pret Čehiju, 22. maijā eksaminējot Lielbritāniju, 24. maijā tiekoties ar Slovākiju, 26. maijā spēlējot pret Dāniju, 29. maijā cīnoties pret Šveici, 31. maijā krustojot šķēpus ar Zviedriju, bet grupu fāzi nozlēdzot 1. jūnijā ar spēli pret Baltkrieviju.

Izmantotie avoti:
https://t.me/hockeybz/660

  +6 [+] [-]

, 2021-04-23 13:54, pirms 3 gadiem
Panaram varētu atdot bartuļisa LV pasi, tas lai ņem viņa vatastānas papīru un visi būs laimīgi!

  +7 [+] [-]

, 2021-04-23 14:23, pirms 3 gadiem
Panaram ir ļoti štruntīgi ar svešvalodu apguvi, tāpat kā sievastēvam. Jau seši gadi ASV, bet intervijas vēl aizvien slāvu valodā ar tulka palīdzību.
Tāpat mums te Latvijā, 30it gadi pagājuši vairums šejienes imigrantu nezin latviešu valodu.

  -4 [+] [-]

, 2021-04-23 14:39, pirms 3 gadiem
loģiski , ka nebūs, jo Krievijas izlases nemaz nebūs PČ kaut kāds ār-bi-jū startēs krievu vietā!

bet nu no baumu telegramma lapelēm skricilēt ziņas, kā notikušu faktu. tas ir pipec

Karluha labākais!

  +6 [+] [-]

, 2021-04-23 15:21, pirms 3 gadiem
ZORRO rakstīja: Panaram ir ļoti štruntīgi ar svešvalodu apguvi, tāpat kā sievastēvam. Jau seši gadi ASV, bet intervijas vēl aizvien slāvu valodā ar tulka palīdzību.
Tāpat mums te Latvijā, 30it gadi pagājuši vairums šejienes imigrantu nezin latviešu valodu.
Par valodu - krieviem tas ir standarts NHL. Neviens nejedz (vai ari negrib) iiemacities angliski. Tas pats Malkins pus dzivi ASV nodzivojis burbule tikai pavisam nedaudz angliski un biezi tiek partulkots pavadot tur 2x vairak laika, neka Panarins. Par sievietem runajot - vins ir precejies...nezinu par taviem (acimredzami augstajiem standartiem), bet manuprat vinam ar sievietem viss ir pilnigi kartiba. Ka jau pieradijas, tas visas baumas par sievietes sisanu Riga no Nazarova puses bija tikai meli un kremla pecpuses bucotaju izdomajums.

     [+] [-]

, 2021-04-23 16:55, pirms 3 gadiem
Pāvels Bučņevičs (krievu: Павел Андреевич Бучневич), nevis Buhņevičs.

     [+] [-]

, 2021-04-23 17:10, pirms 3 gadiem
T.G.H. rakstīja: Par valodu - krieviem tas ir standarts NHL. Neviens nejedz (vai ari negrib) iiemacities angliski. Tas pats Malkins pus dzivi ASV nodzivojis burbule tikai pavisam nedaudz angliski un biezi tiek partulkots pavadot tur 2x vairak laika, neka Panarins. Par sievietem runajot - vins ir precejies...nezinu par taviem (acimredzami augstajiem standartiem), bet manuprat vinam ar sievietem viss ir pilnigi kartiba. Ka jau pieradijas, tas visas baumas par sievietes sisanu Riga no Nazarova puses bija tikai meli un kremla pecpuses bucotaju izdomajums.
Tak izlasi tekstu pareizi!....sievietēm(:

  +2 [+] [-]

, 2021-04-23 17:39, pirms 3 gadiem
T.G.H. rakstīja: Par valodu - krieviem tas ir standarts NHL. Neviens nejedz (vai ari negrib) iiemacities angliski.
Tas patiesībā tiešām ir standarts. Krievu, latinosu vai aziātu - nav svarīgi. Tajās līgās, kur ārzemnieki ir ne mazāk svarīgi kā vietējie (hokejs, beisbols), tā patiešām ir norma.

Piemēram, beisbola galvenajā līgā, MLB, katrai komandai ir savs spāņu valodas tulks (OBLIGĀTI noteikts no MLB), lai visi latīņamerikas valstu spēlētāji (bet viņu tur ir gandrīz trešā daļa no visiem) tiktu saprasti un viņiem būtu saprotams ko no šamiem grib komanda.

Savukārt ar Āzijaas reģiona beisbolistiem ir tā, ka viņu līgumos teju pašsaprotama lieta ir tulks (nav katrā komandā, jo aziātu līgā ir daudz mazāk).

Par to cik ļoti un ātri šie ārzemnieki cenšas apgūt valodu - dažādi. Kāds to izdara ātri, cits vispār neiespringst.

NBA un NFL tā nav jo NFL tīri bez ASV ietekmes un angļu valods tikpat kā nav iespējams iekļūt (nu, tikai teorētiski). Basketbolā, protams, var, bet konkurence liek pielāgoties spēlētājiem, nevis komandām.

  +5 [+] [-]

, 2021-04-23 20:11, pirms 3 gadiem
Naturban rakstīja: Pāvels Bučņevičs (krievu: Павел Андреевич Бучневич), nevis Buhņevičs.
Viņi zviedru uzvārdus perfekti pārzina zviedriski,ar krievu uzvārdiem problēma

  -1 [+] [-]

, 2021-04-24 06:57, pirms 3 gadiem
Mani gan vairāk interesē, kuri būs tie, kuri no turienes būs, nevis tie, kuri nebūs?

     [+] [-]

, 2021-04-25 13:25, pirms 3 gadiem
drošvien labi, ka pirmajā mačā RUS-CZE nebūs skatītāju