Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Rubīns pirmo reizi izsaukts uz Toronto "Maple Leafs" taxi squad

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Rubīns pirmo reizi izsaukts uz Toronto "Maple Leafs" taxi squad
Kristiāns Rubīns. Foto: Toronto Marlies

Nacionālās hokeja līgas klubs Toronto “Maple Leafs” pavēstījis, ka tā pietuvinātajam rezervistu sastāvam jeb taxi squad pievienojies latviešu aizsargs Kristiāns Rubīns. 23 gadus vecais hokejists šosezon aizvadījis 16 mačus Amerikas Hokeja līgā.

23 gadus vecais Kristiāns Rubīns aizvada trešo sezonu Toronto “Maple Leafs” fārmklubā, un 16 spēlēs viņš izcēlies ar vieniem vārtiem un divām piespēlēm. Aizsargs šosezon vēl vienu reizi raidījis ripu pretinieku vārtos, tomēr vārtu guvums netika ieskaitīts komandas biedra atrašanās aizmugurē dēļ.

Pagājušajā sezonā Rubīns 47 mačos izcēlās ar 2+12, bet aizpagājušajā sezonā viņš Toronto “Marlies” sastāvā piedalījās 15 spēlēs. 2018./19. gada sezonā latviešu aizsargs kļuva par ECHL čempionu.

Rubīns pārstāvēja Latvijas izlasi 2018. gada pasaules čempionātā, piedaloties astoņos mačos. Viņš tika pie diviem rezultativitātes punktiem, to starpā - guva vārtus mačā pret Kanādu, kas ļāva pirmo reizi 20 gadu laikā atņemt punktus kanādiešiem.

Kopā ar Rubīnu uz taxi squad pārcēlies uzbrucējs Skots Saburins, kamēr aizsargi Martins Marinčins un Timotijs Liljegrens, kā arī uzbrucējs Niks Petans no takšu sastāva nosūtīti uz fārmklubu.

Taxi squad ir ieviests, jo šajā sezonā komandām ir saspringts spēļu grafiks, plus pastāv risks, ka kāds no hokejistiem varētu saslimt un izkrist no ierindas. Katrai komandai ir iespēja turēt četrus līdz sešus spēlētājus (obligāti jābūt vienam vārtsargam) takšu sastāvā, un viņus jebkurā brīdī drīkst iekļaut sastāvā NHL mačam. Šie hokejisti trenējas kopā ar NHL komandu un var doties izbraukumos.

  +6 [+] [-]

, 2021-03-23 16:09, pirms 3 gadiem
Izredzes debitēt nav lielas, bet ir labi, ka Rubīns ir starp kandidātiem, kurus vispār sauc uz taxi. Abiem taxi pametušajiem šogad NHL 0 spēļu.

  +2 [+] [-]

, 2021-03-23 16:18, pirms 3 gadiem
Par Rubīnu kā iespējamo taksistu runāja vēl pirms sezonas, taču dēļ ilgā ceļa uz Toronto tās tā arī palika runas.
Visādi citādi - Toronto meklē iekšējās rezerves, jo piesaistīt spēlētājus no malas viņiem nav viegli, spiedīgās algu budžeta situācijas dēļ. To ir jāizmanto.

     [+] [-]

, 2021-03-23 16:19, pirms 3 gadiem
Oho, diezgan negaidīti!

Veiksmi, un cerams, ka dabūs debitēt!

     [+] [-]

, 2021-03-23 16:23, pirms 3 gadiem
Veiksmi Kristiān. Lai izdoda, lai sis ir sākums panākumiem lielajā līgā.

  +2 [+] [-]

, 2021-03-23 16:28, pirms 3 gadiem
Taču paskatoties kalendāru, liekas domāt, ka šīs četras dienas Rubīns būs taci squad, kamēr Liljegrens un Marinčins iegūs spēļu praksi, un pēc četrām dienām rotācija atkal notiks, tikai otrā virzienā...

  +1 [+] [-]

, 2021-03-23 17:43, pirms 3 gadiem
Šanses debitēt NHL ir , tik jāgaida kad Toronto kāds aizsargu pāris pārkāps covid19 protokolu

     [+] [-]

, 2021-03-23 19:03, pirms 3 gadiem
Tur nav variantu, ka vins tuvakaja laika debites. Vienigais iemesls kadel vins ir taxi tagad ir tads, ka Liljegren un Marincin vajag spelu praksi AHL, tur vienkarsi nav variantu ka Rubins speles NHL, pirms Marincin un Liljegren. Pat ja traumas dabus vairaki aizsargi, tur rinda vispirms stav jau pieminetie Liljegren, Marincin, Rosen. Visi veseli gatavi slpelet. Sandins driz bus atpakal pec traumas. Vinam ir mimimums 10 aizsargi prieksa, okay 9 jo Sandins ir traumets... un tad vel ir jautajums vai Rubins ir prieksa somam Kuvihalme. Ta ka beidziet saonot, Rubins sosezon NHL nespeles.

  -1 [+] [-]

, 2021-03-23 19:58, pirms 3 gadiem
Ontario rakstīja: Tur nav variantu, ka vins tuvakaja laika debites. Vienigais iemesls kadel vins ir taxi tagad ir tads, ka Liljegren un Marincin vajag spelu praksi AHL, tur vienkarsi nav variantu ka Rubins speles NHL, pirms Marincin un Liljegren. Pat ja traumas dabus vairaki aizsargi, tur rinda vispirms stav jau pieminetie Liljegren, Marincin, Rosen. Visi veseli gatavi slpelet. Sandins driz bus atpakal pec traumas. Vinam ir mimimums 10 aizsargi prieksa, okay 9 jo Sandins ir traumets... un tad vel ir jautajums vai Rubins ir prieksa somam Kuvihalme. Ta ka beidziet saonot, Rubins sosezon NHL nespeles.
Un ja spēlēs?

  +1 [+] [-]

, 2021-03-23 20:05, pirms 3 gadiem
playthegame rakstīja: Un ja spēlēs?
publiska keponu ēšana ir iecīnīta nodarbe tādos gadījumos

  +2 [+] [-]

, 2021-03-23 20:10, pirms 3 gadiem
Eduards Tralmaks on ice with Providence Bruins for first time today

šitam čalim gan var sākt gaidīt diezgan drošu debiju AHL

     [+] [-]

, 2021-03-23 21:03, pirms 3 gadiem
zaipis , 20:10, pirms stundas
Eduards Tralmaks on ice with Providence Bruins for first time today

šitam čalim gan var sākt gaidīt diezgan drošu debiju AHL

Būsim reāli!
Tralmaks sen pāraudzis AHL līmeni
Vińam jāspēlē NHL