Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Dubinska vārti palīdz "Rangers" izcīnīt piekto uzvaru pēc kārtas

Dubinska vārti palīdz "Rangers" izcīnīt piekto uzvaru pēc kārtas
Spēles galvenie personāži - Henriks Lundkvists un Brendons Dubinskis
Foto: AFP/Scanpix

Aizvadītajā naktī Nacionālajā Hokeja līgā (NHL) pie piektā panākuma pēc kārtas tika Ņujorkas "Rangers" vienība, kas savā laukumā ar minimālu rezultātu 1:0 pieveica Floridas "Panthers", turpinot aktīvu cīņu par nostiprināšanos Austrumu konferences astoņu labāko komandu skaitā.

Uzvaru "rendžeriem" atnesa Brendona Dubinska gūtie vārti pēdējās trešdaļas astotajā minūtē, tas bija Dubinska 22. gols šajā sezonā. Henriks Lundkvists ņujorkiešu vārtos atvairīja visus 22 metienus, pirmo reizi kopš 6. marta paliekot sausā. Tā bija arī desmitā spēle sezonā, kurā Lundkvistam izdevies vārtus nosargāt neieņemtus, kas ir labākais rezultāts visā līgā.

Šis bija "Rangers" piektais panākums pēc kārtas un septītais pēdējās desmit spēlēs. Izcīnot 40. uzvaru sezonā, Ņujorka ar 84 punktiem ieņem septīto vietu Austrumos, bet turpat pusotra soļa attālumā ir astotajā vietā esošā Bufalo "Sabres" (81 punkts). Tai pat laikā "Rangers" ir tikpat tālu no sestās vietas - Monreālas "Canadiens" pagaidām savākuši 87 punktus.

Citā spēlē Filadelfijas "Flyers" bez savainotā latviešu aizsarga Oskara Bārtuļa ierindā mājās uzņēma latviešu trenera Artūra Irbes pārstāvēto Vašingtonas "Capitals". Šoreiz, pateicoties Aleksandra Sjomina vārtiem, pēcspēles metienos pie uzvaras tika galvaspilsētas komanda - 5:4.


, 2011-03-23 10:57, pirms 14 gadiem
Prieks Par Lundkvistu pēdējās Tīri labi sācis Stāwēt!
, 2011-03-23 11:29, pirms 14 gadiem
Pirms kāda brīža likās, ka NY atkal var netikt PO, bet izskatās, ka ir saņēmušies.Tikmēr Devils "Neticāmā ir apatgriešanās" ir apstājusies, PO tagad viņiem tikt, praktiski ir neispējami.
, 2011-03-23 15:07, pirms 14 gadiem
skiet, ka velni tomeer nekur netiks!!!!!!!! hahahahahahaaaaaa!!!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-03-23 15:45, pirms 14 gadiem
Tiri labi , ta jaturpina
, 2011-03-24 02:41, pirms 14 gadiem
PO buus!
Džeremijs Sveimens. Foto: AP/Scanpix
3

Bostonas "Bruins" ar vārtsargu Sveimenu paraksta 66 miljonu līgumu

Nacionālās hokeja līgas komanda Bostonas "Bruins" pavēstījusi par līguma pagarināšanu ar nepilnus 26 gadus veco amerikāņu vārtsargu Džeremiju Sveimenu.
Uvis Balinskis. Foto: Florida Panthers
5

Balinskim un Vilmanim pēdējā pārbaudē negatīvs +/-, ''Panthers'' uzveic ''Kings''

Nacionālās hokeja līgas (NHL) pirmssezonā pēdējo pārbaudes maču aizvadīja Uvja Balinska un Sanda Vilmaņa pārstāvētā Floridas ''Panthers'', kas ar 4:2 apspēlēja Losandželosas ''Kings''.
Šīmuss Keisijs pēc savas pirmās ripas NHL. Foto: David Černý/Reuters/Scanpix
1

"Devils" atspēlējas un Prāgā atstāj Bufalo bez punktiem

Nacionālajā hokeja līgas (NHL) sezonas otrajā spēlē Ņūdžersijas "Devils" Prāgā ar 3:1 pārspēja Bufalo "Sabres".