Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Čempiones "Golden Knights" kapteinis Stouns nevarēs spēlēt vairākas nedēļas

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Čempiones "Golden Knights" kapteinis Stouns nevarēs spēlēt vairākas nedēļas
Marks Stouns. Foto: Getty Images/NHL

Nacionālās hokeja līgas (NHL) čempione Lasvegasas "Golden Knights" paziņojusi, ka kapteinis un rezultatīvākais spēlētājs Marks Stouns ķermeņa augšdaļas savainojuma dēļ nevarēs spēlēt vairākas nedēļas.

Marks Stouns savainojumā iedzīvojās ceturtdien, kad Lasvegasas "Golden Knights" ar 3:5 piekāpās Nešvilas "Predators". Čempiones kapteinis cieta otrās trešdaļas izskaņā.

Komandas galvenais treneris Brūss Kesidijs norādīja, ka savainojums nav saistīts ar muguras traumu, kas Stounam pēc operācijas lika izlaist pagājušās sezonas pēdējos trīs mēnešus. Lai gan tika izlaista puse no regulārās sezonas, Stouns playoff laikā atgriezās ierindā un 22 spēlēs sakrāja 24 punktus.

Šajā sezonā Stouns 56 mačos atzīmējies ar 16 vārtiem un 53 punktiem, traumas brīdī būdams "Golden Knights" rezultatīvākais hokejists.

Savukārt komandas vadošais centrs Džeks Aikels, kurš ķermeņa apakšdaļas savainojuma dēļ izlaidis 14 spēles, varētu doties nākamajā izbraukumā. Tā laikā Lasvegasas vienībai paredzētas piecas spēles. Kesidijs gan nevēlējās spekulēt, kurā mačā Aikels varētu būt atpakaļ ierindā.

Lai gan izlaists solīds laika sprīdis, Aikels ar 42 mačos iekrātajiem 44 punktiem dala otro vietu komandas rezultatīvāko spēlētāju sarakstā ar Žonatanu Maršeso.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/mark-stone...