Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Rangers" mēģinās uzlabot drafta pozīcijas

Juris Miņins
Juris Miņins

"Rangers" mēģinās uzlabot drafta pozīcijas
Ņujorkas "Rangers"
Foto: AP

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda Ņujorkas "Rangers" paziņoja, ka līdz drafta sākumam viņi vēlētos uzlabot savas izvēles pozīcijas tajā.

Tā kā Ņujorkas "Ranger" pašlaik pieder 2009. gada jauno spēlētāju izvēles ceremonijas 19. izvēles tiesības, viņi, vēl pirms paša drafta, vēlas savas pozīcijas uzlabot, lai iegūtu savās rindās pēc iespējas daudzsološāku jauno talantu.

"Ziniet, pirmā kārta jebkuras līgas draftā ir kaut kas īpašs. Jo tieši pirmajā kārtā, pārsvarā, tiek izvēlēti īpaši spēlētāji, kuri vēlāk pārvērš savas komandas, visu līgu", savu lēmumu par cīņu par pēc iespējas augstāku drafta izvēli pamato "Rangers" personāldaļas vadītājs Gordijs Klarks, "un ja šie, pēc mūsu domām, īpašie spēlētāji tiek izvēlēti ar pirmajiem numuriem, tad arī mums ir jāveic atbildes solis, taču tikai līdz brīdim, kad maksa par šādu soli nebūs pārāk liela." Tāpat Klarks piebilda, ka, viņuprāt, ņujorkiešu 19. izvēles iespēja ir "mazliet ārpus" tai grupai, kurā viņi vēlētos atrasties.

Atgādināsim, ka aizvadītā gada draftā, kurš risinājās Otavas pilsētā, Kanādā, "Rangers", ar kopējo 20. numuru, izvēlējās kanādiešu aizsargu Mišelu Del Zoto, kurš līdz tam bija spēlējis Ontario hokeja līgas (OHL) vienībā Ošavas "Generals", bet šo sezonu viņš pavadīja citā OHL klubā - Londonas "Knights".

Izmantotie resursi:
insider.espn.go.com

  +5 [+] [-]

, 2009-06-22 23:20, pirms 15 gadiem
good luck .. bet Islanders vietu neieņemt ..

  -1 [+] [-]

, 2009-06-23 00:43, pirms 15 gadiem
Ja Islanders izlems tirgoties, tad neviens variants nav neiespējams..