Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Ovečkins: ''Labprāt vēlreiz uzspēlētu kopā ar Fjodorovu''

Ovečkins: ''Labprāt vēlreiz uzspēlētu kopā ar Fjodorovu''
Aleksandrs Ovečkins un Sergejs Fjodorovs
Foto: AFP

Krievijas izlases un Nacionālās Hokeja līgas (NHL) kluba ''Washington Capitals'' uzbrucējs Aleksandrs Ovečkins kādā intervijā atklājis, ka labprāt kādreiz vēl uzspēlētu kopā ar savu komandas biedru Sergeju Fjodorovu, kurš vēl nav izlēmis, vai turpināt karjeru NHL vai pārcelties uz Krieviju – KHL.

Jau vairākkārt esam ziņojuši, ka Fjodorova nākotne pagaidām ir kā miglā tīta, jo spēlētājs un viņa aģents līgumu ar ''Washington Capitals'' vēl nav pagarinājuši, bet sarunas notiek. Tāpat nopietnu interesi izrāda KHL kluba Magņitogorskas ''Metallurg'' un vēl kāds klubs, kuru aģents nenosauca. Nesen pats hokejists atklāja, ka nekādi līgumi ar Krievijas klubiem arī nav noslēgti.

Mini intervijā televīzijas kanālam ''Sport'' Ovečkins atklāja, ka nezina kas notiks tālāk ar Fjodorovu, taču piebilda, ka labprāt vēl uzspēlētu kopā ar pieredzējušo hokejistu. Tāpat Ovečkins atzina, ka ir ļoti noilgojies pēc Maskavas, kā arī neuzskata, ka Krievijas un Kanādas izlases ir favorīti 2010. gada Olimpiskajās spēlēs.

Aleksandr, pašreiz jūs atpūšaties Maskavā. Kāpēc Jūs izvēlējāties tieši šādu atvaļinājuma variantu?
Es jau vēl domāju, ka aizbraukšu atpūsties arī kaut kur pie jūras. Varbūt kopā ar draugiem izdomāsim doties uz kādu salu. Bet viennozīmīgi varu teikt, ka esmu noilgojies pēc Krievijas, it īpaši Maskavas. Ļoti gribās šeit pabūt kādu laiku, jo arī šeit var atpūsties, jo pirms Olimpiskās sezonas obligāti vajag sakrāt spēkus. Varat būt droši, ka būšu labā formā.

Kā Jūs uztverat to, ka nākošajā sezonā kopā ar Jums, iespējams, vairs nespēlēs Sergejs Fjodorovs?
Gribētu, lai viņš paliek. Taču Jūs paši saprotat, ka šis jautājums nav jāuzdod man. Par to spriedīs kluba ģenerālmenedžers un treneris Brūss Bodro. Nav zināms, kādi nākošajā sezonā būs mūsu algas griesti. Tāpēc viss būs atkarīgs no paša Sergeja.

Vai var teikt, ka, tā saucamais, ''Vašingtonas trijnieks'' jebkurā gadījumā ir gatavs doties uz Olimpiskajām spēlēm?
Pagaidām nevaru atbildēt. Līdz tam laikam visādi var notikt – dažādas traumas, ģimenes apstākļi. Domāju, ka izlases treneri zinās, ko darīt.

Jūs piekrītat, ka pasaulē pašreiz ir tikai divas lielās hokeja valstis – Krievija un Kanāda, bet pārējās izlases atrodas otrajā plānā?
Nē, nepiekrītu. Atcerieties Olimpiskās spēles Turīnā. Visi to vien tikai darīja, kā runāja par Kanādu, bet viņi zaudēja. Tad zaudēja arī Krievija, bet zelts tika zviedriem. Tāpēc Vankūverā var notikt visādi.

Izmantotie resursi:
news.sportbox.ru

  +1 [+] [-]

, 2009-06-22 00:48, pirms 15 gadiem
Brīnums,ka atbilde uz pēdējo jautājumu nebija "JĀ"

 +11 [+] [-]

, 2009-06-22 01:06, pirms 15 gadiem
Rolands Rumba rakstīja: Brīnums,ka atbilde uz pēdējo jautājumu nebija "JĀ"
Ovečkins saprot, ka zviedri Olimpiāde ir pavisam cits spēks.

Kautkur dzirdēju joku , ka Zviedrijas hokeja lielākā problēma PČ ir Red Wings
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-06-22 12:59, pirms 15 gadiem
Nju,ja Zviedri uz Olimpiādi dabūs savus labākos spēkus, domāju, kas būs pilnīgi līdzvērtīgi Kanādai un Krievijai
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-06-24 14:40, pirms 15 gadiem
Alexij rakstīja: kāds sakars te ar zviedriem ja runa ir par Ovečkinu un Fjodorovu
Vinjsh intervijaa piemineeja zviedrus.