Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Kivlenieks no fārmkluba izsaukts uz "Blue Jackets" taksometru

Agris Suveizda

Kivlenieks no fārmkluba izsaukts uz "Blue Jackets" taksometru
Matīss Kivlenieks. Foto: Frank Jansky/Zumapress.com/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas komanda Kolumbusas "Blue Jackets" pirms spēles pret Stenlija kausa īpašnieci Tampabejas "Lightning" paziņojusi par uzbrucēja Neitana Gerbī izsaukšanu no taksometra sastāvu uz galveno komandu un vārtsarga Matīsa Kivlenieka izsaukšanu no fārmkluba uz taksometra sastāvu.

24 gadus vecais Matīss Kivlenieks Nacionālās hokeja līgas sezonā pagaidām nav aizvadījis nevienu spēli, bet Amerikas hokeja līgā viņš sešos mačos ir atvairījis 92,5% metienu un vidēji ielaidis 2,31 ripu. Klīvlendas "Monsters" ar 23 punktiem 19 mačos ieņem trešo vietu Centrālajā divīzijā un nākamo spēli aizvadīs naktī uz sestdienu, tiekoties ar Čikāgas "Wolves". Kivlenieks uz fārmklubu tika aizsūtīts pirms diviem mēnešiem.

33 gadus vecais amerikāņu uzbrucējs Neitans Gerbī Nacionālās hokeja līgas sezonā ir piedalījies vienā spēlē, izdarot rezultatīvu piespēli un nopelnot pozitīvu lietderību +1, bet fārmklubā viņš 13 mačos ticis pie 10 (4+6) punktiem, 36 soda minūtēm un negatīvas lietderības -4. Iepriekšējās divās sezonās Gerbī bija fārmkluba kapteinis.

Piedzīvojusi septiņus zaudējumus pēc kārtas un sešpadsmit spēlēs uzvarējusi tikai divreiz, Kolumbusas "Blue Jackets" divīzijā noslīdējusi uz pēdējo vietu un tagad aizvadīs divas izbraukuma spēles pret Stenlija kausa īpašnieci Tampabejas "Lightning". Jau paziņots, ka šonakt "Blue Jackets" vārtu drošība tiks uzticēta Elvim Merzļikinam.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/BlueJacketsNHL/...