Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

No "Capitals" aizgājušais Trocs vienojas par 20 miljonu līgumu Ņujorkā

Rolands Eliņš

No "Capitals" aizgājušais Trocs vienojas par 20 miljonu līgumu Ņujorkā
Berijs Trocs ar šīs sezonas trofejām
Foto: Geoff Burke-USA TODAY Sports/Sip/Scanpix

Ziemeļamerikas hokeja mediji vēsta, ka Berijs Trocs ir ļoti tuvu tam, lai parakstītu līgumu ar NHL komandu Ņujorkas “Islanders”. Līgums būs uz pieciem gadiem un par 20 miljoniem ASV dolāru.

Berijs Trocs šosezon aizveda Vašingtonas “Capitals” līdz Stenlija kausam, kas bija pirmais kluba vēsturē, taču NHL grāmatās Trocs arī ieies kā treneris, kurš pēc galvenās balvas iegūšanas nākamajā sezonā trenēs jau citu komandu.

Trocam tagad izbeidzās līgums ar “Capitals”, kas bija noslēgts uz četriem gadiem, un viņam Stenlija kausa izcīnīšanas dēļ automātiski tas tika pagarināts uz vēl diviem gadiem ar algas paaugstinājumu, tiesa, salīdzinoši nelielu – no 1.5 miljoniem līdz 1.8.

Tā vietā piektais visu laiku uzvarām bagātākais treneris Trocs tagad saņems vairāk nekā divas reizes lielāku algu Ņujorkas “Islanders” vienībā. “Islanders” sastāvā Trocs aizvietos Dagu Veitu, kurš tika atlaists jūnija sākumā pēc pieticīgi aizvadītas sezonas, paliekot veselus 17 punktus aiz “play-off” robežas Austrumu konferencē.

Līdz ar to “Capitals” šobrīd palikusi vienīgā komanda NHL, kura vēl nav tikusi skaidrība par galvenā trenera pozīciju.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/barry-trot...

  +2 [+] [-]

, 2018-06-22 11:00, pirms 6 gadiem
Starp citu, NHL palielināti algu griesti līdz 79,5 miljoniem.
Un algu "grīda" līdz 58,8 miljoniem.