Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Freimanis

Nabokovs pametīs "Islanders", "Bruins" nespēj vienoties ar Iginlu

Nabokovs pametīs "Islanders", "Bruins" nespēj vienoties ar Iginlu
Jevgeņijs Nabokovs
Foto: AP/Scanpix

NHL klubs Ņujorkas "Islanders" nav spējis vienoties par jaunu līgumu ar krievu vārtsargu Jevgeņiju Nabokovu, bet Bostonas "Bruins" sarunas par jaunu kontraktu ar Džeromu Iginlu nonākušas strupceļā.

1. jūlijā 38 gadus vecais Nabokovs kļūs par neierobežotu brīvo aģentu. Krievu vārtsargs "Islanders" komandu pārstāvēja iepriekšējās trīs sezonās, katrā no tām laukumā dodoties vismaz 40 spēlēs.

Jāpiebilst, ka šobrīd "Islanders" rīcībā ir palicis tikai viens vārtsargs - slovāks Jaroslavas Halāks. Tikmēr zviedrs Anderss Nilsons (pērn nospēlēja 19 mačus) pārgājis uz KHL komandu Kazaņas "Ak Bars", bet Kevins Polēns pametīs komandu ierobežota brīvā aģenta statusā.

"Bruins" nevar nodrošināt Iginlam iepriekšējā līguma nosacījumus, jo tas draudētu ar algas griestu pārsniegšanu. Baumo, ka Bostonas klubam atlicis nedaudz vairāk par astoņiem miljoniem ASV dolāru, lai noslēgtu kontraktus ar pieciem, sešiem hokejistiem. Pagājušajā sezonā 35 gadus vecais Iginla nopelnīja 1,8 miljonus algā un 3,75 miljonus ASV dolāru prēmijās.

"Šis ir lielisks klubs un es ceru, ka varēšu tajā atgriezties," citēts Iginla. "Taču es zinu arī to, ka "Bruins" būs jāpaveic daudz darba, lai parakstītu līgumus ar visiem nepieciešamajiem spēlētājiem."

Pagājušajā sezonā regulārajā čempionātā Iginla aizvadīja 78 mačus, kuros izcēlās ar 30 gūtiem vārtiem un 31 rezultatīvu piespēli, kā arī nopelnīja lietderības koeficientu +35.

NBC Sports


, 2014-06-21 11:19, pirms 10 gadiem
Kādas tur problēmas?
Lai draftē Merzļikinu un Punnenovu un būs viņiem komandā 3x vārtsargi!!!
, 2014-06-21 11:50, pirms 10 gadiem
Jaroslavas Halāks, a varbūt Maskavas Halāks, vai Bauskas? he hee
, 2014-06-21 16:08, pirms 10 gadiem
Nabokovs noteikti sekos Nilsona pēdās un brauks uz KHL , žēl par Iginlu..
, 2014-06-21 17:06, pirms 10 gadiem
Iginlu uz Dinamo xD un viņš spēles visās 4 maiņas kuras bus veideitas no HK Rīgas spēlētājiem
Uvis Balinskis. Foto: AFP/Scanpix
23

Gatavi aizstāvēt titulu: Balinskis un "Panthers" ar ceremoniju sāks NHL jauno sezonu

Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā sezona startēja pagājušās nedēļas nogalē Prāgā, bet šovakar tiks aizvadītas pirmās spēles Ziemeļamerikā. Pulksten 2:00 čempione Floridas "Panthers" ar Uvi Balinski ierindā iemūžinās izcīnīto titulu un savā laukumā uzņems Bostonas "Bruins".
Zemgus Girgensons. Foto: USA TODAY Sports via Reuters Connect/Scanpix
2

Girgensona "Lightning" bēg no viesuļvētras un dodas trenēties pie "Hurricanes"

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Tampabejas "Lightning", kam šovasar pievienojās latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons, pirmdien pameta savu bāzi un devās ciemos pie Karolīnas "Hurricanes".
Ripa Lasvegasas "Golden Knights" vārtsarga Jiržī Pateras cietoksnī. Foto: Lynne Sladky/AP/Scanpix
5

Kā ar karstu kartupeli – Šilova "Canucks" atgūst vārtsargu Pateru

Artūra Šilova pārstāvētais Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Vankūveras "Canucks" neaizsargāto spēlētāju sarakstā atguvis čehu vārtsargu Jirži Pateru.