Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Spēlētāji apmierināti ar Betmena runu

Juris Miņins
Juris Miņins

Spēlētāji apmierināti ar Betmena runu
Garijs Betmens
Foto: AP

Nacionālās hokeja līgas spēlētāju arodbiedrības (NHLPA) pārstāvji bija apmierināti ar vakardienas sanāksmē izskanējušo līgas komisāra Garija Betmena runu.

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komisāra Garija Betmena uzstāšanās ikgadējā Nacionālās hokeja līgas spēlētāju asociācijas (NHLPA) sanāksmē, kura šogad norisinājās ASV pilsētā Lasvegasā, ilga divas stundas, kas bija vairāk kā divas reizes ilgāk nekā pirms tam viņa uzrunai bija atvēlēts. Jāpiebilst, ka šī, pēdējos 16 gados (t.i., visu Betmena "valdīšanas" laiku), bija pirmā spēlētāju arodbiedrības sanāksme, kurā piedalījās arī pats līgas komisārs.

"Tas ir ļoti nozīmīgi, ka šo sanāksmi apmeklēja arī līgas komisārs", sacīja līgas veterāns Kriss Čelioss, kurš parasti neskopojas ar kritiku Garija Betmena virzinā, "mēs uzklausījām viņa viedokli, kā nozares profesionāļi. Manuprāt, viņam nebija viegli uzrunāt mūs, tāpēc mēs bijām mazliet pielaidīgāki, taču uzruna bija laba, es vēlētos, lai to būtu dziredējuši visi 700 līgas spēlētāji."

Uzrunā spēlētājiem, kurus pārstāvējā tādi zināmi hokejisti kā jau pieminētāis Čelioss, Robins Regērs, Džordžs Laraks, Kevins Vīkss un Menijs Melhotra, tika aizskartas vairākas sporta, kā biznesa, jautājumi, sevišķi tie, kas saistās ar spēlētāju nozīmi šajos procesos.

"Mūsu biznesā ir svarīgi uzturēt ciešus, lietišķus sakarus, jo mēs darām vienu lietu", sacīja NHLPA izpilddirektors Pols Kellijs, "manuprāt, pašlaik ir jāturpina sarunas, taču ne tikai uzstājīgi propogandējot savu viedokli, bet arī ieklausoties partnera piedāvājumos."

Tāpat sanāksmē tika izskatīti jautājumi par līgas antidopinga sistēmu. Garijs Betmens uzsvēra, ka ir jāievieš regulāras pārbaudes visas sezonas garumā, kamēr Pols Kellijs uzsvēra, ka tādā gadījumā, līgai būtu jāgarantē maksimāla analīžu uzticamība, lai spēlētāji neciestu no pārpratumu un neprecizitāšu radītām analīžu kļūdām.

Savukārt no finanšu jautājumiem, ko vakarnakt izskatīja NHLPA un NHL pārstāvji, svarīgākie bija saistīti ar "algu griestu" "pacelšanu" par 2 miljoniem, taču, kvoruma trūkumu dēļ, šis likums netika pieņemts un visi spēlētāji, līdz otrdienai ir aicināti nodot savu balsi par vai pret jaunievedumu.

Izmantotie resursi:
sportingnews.com

  -1 [+] [-]

, 2009-06-21 14:23, pirms 15 gadiem
Samaksājis kādam piķi, lai uzraksta fenomenālu runu

     [+] [-]

, 2009-06-21 15:32, pirms 15 gadiem
nu virsraksts vnk iespārda

     [+] [-]

, 2009-06-21 17:30, pirms 15 gadiem
Nu vot, tomēr runā par algu griestu pacelšanu.