Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Floridas "Panthers" uzbrucējam par sadursmi ar vārtsargu piespriež trīs spēļu diskvalifikāciju

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Floridas "Panthers" uzbrucējam par sadursmi ar vārtsargu piespriež trīs spēļu diskvalifikāciju
Viljams Lokvuds cietis pēc kautiņa. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Floridas "Panthers" uzbrucējam Viljamam Lokvudam piespriesta trīs spēļu diskvalifikācija par piektdien notikušo sadursmi ar Minesotas "Wild" vārtsargu Marku Andrē Flerī.

Piektdien Minesotas "Wild" izbraukumā ar 6:4 pieveica Floridas "Panthers". Uzvarētāju vārtos spēli uz pusēm sadalīja Marks Andrē Flerī un Filips Gustavsons.

Flerī jau cīņas ievadā cieta no Viljama Lokvuda spēka paņēmiena, pretinieku uzbrucējam nopelnot divas soda minūtes par bloķēšanu. Incidentu izskatījis arī Spēlētāju drošības departaments, kas lēmis Lokvudu diskvalificēt uz trīs spēlēm, lēmumu pamatojot ar to, ka "Panthers" uzbrucējs nav izmantojis iespēju izvairīties no Flerī un ka sadursme notikusi ar pretinieku vārtsarga galvu.

Lokvuds diskvalifikācijas laikā nedrīkst saņemt algu, tādējādi viņš zaudējis 12 tūkstošus dolāru.

Uzbrucējs šosezon NHL piedalījies 23 mačos, izceļoties ar vienu rezultatīvu piespēli. Vēl 14 spēles un septiņi punkti fārmklubā.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/topic/play...