Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

25 miljonu līgumu parakstījušais Kilorns ceļgala operācijas dēļ izlaidīs vismaz mēnesi

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

25 miljonu līgumu parakstījušais Kilorns ceļgala operācijas dēļ izlaidīs vismaz mēnesi
Alekss Kilorns. Foto: NHL

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Anaheimas "Ducks" paziņojis, ka pieredzējušajam uzbrucējam Aleksam Kilornam nākamajā nedēļā tiks veikta kreisā ceļgala operācija. Plānotais atlabšanas periods nosprausts no četrām līdz sešām nedēļām.

34 gadus vecais Alekss Kilorns šajā sezonā 34 mačos izcēlies ar sešiem vārtiem un 13 piespēlēm. Otrdien viņš laukumā pavadīja 19:52 minūtes, Anaheimas "Ducks" viesos ar 0:2 piekāpjoties Vašingtonas "Capitals". Turpinājumā kļuva skaidrs, ka ceļgalam nepieciešama ķirurģiska iejaukšanās.

1. jūlijā Kilorns kā brīvais aģents parakstīja četru gadu un 25 miljonu dolāru līgumu ar "Ducks". Iepriekš viņš 11 sezonas pārstāvēja Tampabejas "Lightning", 2020. un 2021. gadā virs galvas ceļot Stenlija kausu.

Anaheima, kas meklējama turnīra tabulas beigās, vēl piecas līdz septiņas nedēļas spēlēs bez potīti salauzušā uzbrucēja Trevora Zīgresa, kamēr aizsargs Pāvels Mintjukovs pleca traumas dēļ nevarēs spēlēt piecas nedēļas.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/alex-killo...