Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Makdonalds ārā vismaz 8 nedēļas

Makdonalds ārā vismaz 8 nedēļas
Endijs Makdonalds
Foto: AP

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Sentluisas "Blues" centra uzbrucējs Endijs Makdonalds nevarēs spēlēt vismaz astoņas nedēļas. Iemesls - labās kājas lūzums, kuru spēlētājs guva pirmdienas zaudējumā pret Monreālas "Canadiens".

"Blues" treneris Endijs Marejs sacīja, ka Makdonalds savainojumu guvis pirmā perioda spēles beigās, ietriekdamies stūra bortā. Medicīniskajās pārbaudēs nopietnāki bojājumi kājai netika atklāti, tāpēc operācija nebūs nepieciešama. Makdonalda atgriešanās sastāvā nav gaidāma vismaz līdz janvāra vidum, kas ir pamatīgs zaudējums Sentluisai, kura Rietumu konferencē pagaidām ieņem vien 15. vietu.

"Es biju blakus. Dzirdēju viņa kliedzienu un sapratu, ka tas ir nopietni," sacīja "Blues" uzbrucējs Breds Boils ", viņš bija milzīgās sāpēs. Uzreiz varēja saprast, ka kaut kas nav labi."

Makdonalds, kurš ir Sentluisas rezultatīvākais vīrs ar 18 punktiem 16 aizvadītās spēlēs, pirms pirmdienas cīņas piecos mačos bija guvis piecus vārtus. Spēlē pret "Canadiens" viņš, cenzdamies izvairīties no sitiena ar nūju pa seju, pēkšņi neveiksmīgi izliecās laukuma stūri un nekavējoties nokrita uz ledus. Lai atstātu laukumu spēlētājam palīdzēja komandas darbinieki.

Izmantotie resursi:
ESPN

  +1 [+] [-]

, 2008-11-20 02:13, pirms 16 gadiem
"Blues" uzbrucējs Breds Boils? Noteikti ir domāts Makdonalda maiņas biedrs Breds Bojzs.

Tas laikam arī piekiks punktu šai sezonai. Pirms sezonas izskatījās, ka Senluīsai bija izredzes pacīnīties par vietu izslēgšanas spēlēs, lielākoties dēļ jaunā aizsarga Džonsona un pirmās uzbrukuma maiņas. Bez Džonsona un Makdonalda komanda faktiski ir tāda, kāda tā bija pirms 2 gadiem kad tā ieguva pirmās drafta izvēles tiesības.

  +1 [+] [-]

, 2008-11-20 02:22, pirms 16 gadiem


Ps. Bruins pret Sabres 1/3 nospēlētas tikai 6min,bet jau samesti 5vārti