Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Uzvaras Čikāgai un Karolīnai

Uzvaras Čikāgai un Karolīnai
Brents Sībrūks
Foto: AP

Aizvadītajā naktī Nacionālajā Hokeja līgā (NHL) Čikāgas "Blackhawks" mājās ar rezultātu 4:2 pārspēja Vankūveras "Canucks", savukārt Karolīnas "Hurricanes" ar 3:1 viesos uzveica Anaheimas "Ducks" hokejistus.

Spēlē Čikāgā pirmie izvirzījās vadībā viesi no Kanādas, kad desmitajā minūtē pēc Reimonda un Keslera piespēlēm izcēlās Demitra. Bija vajadzīga vien minūte līdz tika panākts izlīdzinājums - to paveica Brents Sībrūks. Maisam gals bija vaļā - mājinieki guva vēl trīs vārtus, no kuriem vienus vairākumā, panākot jau 4:1. Vankūveriešiem gan piecas minūtes pirms spēles beigām vēl izdevās gūt sev otros vārtus mačā (Henriks Sedins), taču ar to nebija ne tuvu pietiekami, lai ko mainītu spēlē - 4:2 uzvara Čikāgai.

Otrā nakts spēlē Karolīna viesojās Anaheimā pie vietējām "pīlēm". Karolīnas "viesuļi" pirmie izvirzījās vadībā, kad sešas minūtes pēc spēles sākuma Raiens Beida pārspēja mājinieku vārtsargu Žanu Sebastjanu Gigēru. Uz otrās trešdaļas beigām anaheimieši rezultātu izlīdzināja, bet nedaudz vairāk nekā minūti pirms sirēnas viesi atkal panāca vadību. Pēdējā trešdaļā "Ducks" nespēja vēlreiz izlīdzināt rezultātu, kamēr "Hurricanes" guva uzvarai punktu pielikušos vārtus - 3:1.

NHL regulārā sezona

SpēleRezultāts
Blackhawks - Canucks 4:2
Ducks - Hurricanes 1:3

Izmantotie resursi:
nhl.com


, 2008-10-20 08:03, pirms 16 gadiem
Piiles galiigi svaki saakushi
, 2008-10-20 08:07, pirms 16 gadiem
Ducks šogad tiešām švaki, bet nekas, es ceru uz Red Wings un Blackhawks prieks , ka uzvarēja, Sabres un Oilers arī ļoti simpatizē
, 2008-10-20 08:21, pirms 16 gadiem
KB rakstīja: Ducks šogad tiešām švaki, bet nekas, es ceru uz Red Wings un Blackhawks prieks , ka uzvarēja, Sabres un Oilers arī ļoti simpatizē
Sabres paslaik monstruali labi vartsargi staav un Vaneks riktiigi "moci" sezonas sakumaa...,bet Cikaga paleenaam saak ieskrieties-tieshaam simpatizee shii komanda un Keans jaw savos 19 gados riktiigi kapaatajs,kas par vainu Ducks,nezinu,itkaa blici tiiri neko novaakushi,bisku paarsteidz Rangers saakums,laikam tieshaam viss tur bija pakaartots uz Jagru...
, 2008-10-20 08:37, pirms 16 gadiem
Jāsaka, ka Selanne vismaz sezonas sākumā parāda ar ko atšķiras ļoti labs spēlētājs no izcila spēlētāja. Abi ar Sakiku aptuveni viena vecuma, bet sniegums šosezon ļoti dažāds. Selannem ir bijušas vairākas ļoti neveiksmīgas sezonas NHL spēlējot (kaut vai tā viena Avalanche sastāvā), kamēr Sakikam par neveiksmīgām var saukt tikai tās sezonas, kad ir bijusi kāda lielāka trauma, piemēram, pērn. Lai gan proporcionāli pret spēļu skaitu viņš tā pat bija rezultatīvs. Kas attiecas uz nakts spēlēm, tad malači Keins un Šarps. Arī šosezon kopumā viņiem identiska statistika (6 spēlēs 4+4 punkti). Domāju, ka Keinam ir liels potenciāls kļūt par visu laiku labāko amerikāņu uzbrucēju.
, 2008-10-20 10:16, pirms 16 gadiem
Blackhawki reāli izskatās uz viļņa, papildu stimuls, iespējams, ir nesenā trenera nomaiņa, spēlētāji cenšas sevi parādīt, Keinam sanāk vislabāk , tam čalim ir talants atrasties īstaja vietā īstaja laikā.
, 2008-10-20 13:44, pirms 16 gadiem
goga papukašvili rakstīja: Blackhawki reāli izskatās uz viļņa, papildu stimuls, iespējams, ir nesenā trenera nomaiņa, spēlētāji cenšas sevi parādīt, Keinam sanāk vislabāk , tam čalim ir talants atrasties īstaja vietā īstaja laikā.
Nedomāju, ka galvenais iemesls CHI sekmīgajam sniegumam ir trenera nomaiņa un tas, ka spēlētāji grib sevi parādīt trenerim. Tad jau lielāka daļa komandu ik pa brīdim mainītu trenerus, lai spēlētāji "cenšas pa īstam". Patiesībā gan jau, ka CHI bijušajam trenerim (uzvārds izkrita no atmiņas) ir sāpe, jo beidzot pēc ilgiem gadiem viņam bija izdevies izvilkt šos no purva (nejaukt ar klubu Rīgā) un kopīgiem spēkiem nokomplektēt konkurētspējīgu komandu, kura reāli varēs sākt kapāt par kausu, taču šīs sezonas sākumā gadās pāris neveiksmīgas spēles pēc kārtas, un - čau, paldies.
Par Keinu gan grēks Tev nepiekrist
, 2008-10-20 14:44, pirms 16 gadiem
b1tch rakstīja: Nedomāju, ka galvenais iemesls CHI sekmīgajam sniegumam ir trenera nomaiņa un tas, ka spēlētāji grib sevi parādīt trenerim. Tad jau lielāka daļa komandu ik pa brīdim mainītu trenerus, lai spēlētāji "cenšas pa īstam". Patiesībā gan jau, ka CHI bijušajam trenerim (uzvārds izkrita no atmiņas) ir sāpe, jo beidzot pēc ilgiem gadiem viņam bija izdevies izvilkt šos no purva (nejaukt ar klubu Rīgā) un kopīgiem spēkiem nokomplektēt konkurētspējīgu komandu, kura reāli varēs sākt kapāt par kausu, taču šīs sezonas sākumā gadās pāris neveiksmīgas spēles pēc kārtas, un - čau, paldies.
Par Keinu gan grēks Tev nepiekrist
Deniss Savārs.
Bet jaunais treneris ir Džoels Kenevils, kas pērn trenēja Kolorādo.
Starp citu, ir pavīdējusi informācija, ka Vircs neaprobežosies tikai ar trenera nomaiņu, bet ķersies klāt varbūt arī kam nopietnākam.
, 2008-10-20 15:18, pirms 16 gadiem
kino rakstīja: Jāsaka, ka Selanne vismaz sezonas sākumā parāda ar ko atšķiras ļoti labs spēlētājs no izcila spēlētāja. Abi ar Sakiku aptuveni viena vecuma, bet sniegums šosezon ļoti dažāds. Selannem ir bijušas vairākas ļoti neveiksmīgas sezonas NHL spēlējot (kaut vai tā viena Avalanche sastāvā), kamēr Sakikam par neveiksmīgām var saukt tikai tās sezonas, kad ir bijusi kāda lielāka trauma, piemēram, pērn. Lai gan proporcionāli pret spēļu skaitu viņš tā pat bija rezultatīvs. Kas attiecas uz nakts spēlēm, tad malači Keins un Šarps. Arī šosezon kopumā viņiem identiska statistika (6 spēlēs 4+4 punkti). Domāju, ka Keinam ir liels potenciāls kļūt par visu laiku labāko amerikāņu uzbrucēju.
Taatad gribi teikt, ka Sakiks ir izcils hokejists (par ko neshaubos), bet Selenne nee? Visu cienju tavai speejai noveerteet kanaadieshus, es arii apbriinoju daudzus vinju speeleetaajus, bet man shkjiet, ka taa tava tendence ir arii neieveerot eiropieshus!
, 2008-10-20 15:32, pirms 16 gadiem
M9 rakstīja: Taatad gribi teikt, ka Sakiks ir izcils hokejists (par ko neshaubos), bet Selenne nee? Visu cienju tavai speejai noveerteet kanaadieshus, es arii apbriinoju daudzus vinju speeleetaajus, bet man shkjiet, ka taa tava tendence ir arii neieveerot eiropieshus!
Nevajag pārprast. Viennozīmīgi Selanne ir izcils hokejists, bet tās ir nianses kas šos spēlētājus atšķir un neļauj gluži vienā plauktā nolikt. Un tas man liek domāt, ka Sakiks ir diženāks hokejists.
, 2008-10-20 16:32, pirms 16 gadiem
kino rakstīja: Nevajag pārprast. Viennozīmīgi Selanne ir izcils hokejists, bet tās ir nianses kas šos spēlētājus atšķir un neļauj gluži vienā plauktā nolikt. Un tas man liek domāt, ka Sakiks ir diženāks hokejists.
Tad jaaprasa, kaapeec raksti shaadi: "Jāsaka, ka Selanne vismaz sezonas sākumā parāda ar ko atšķiras ļoti labs spēlētājs no izcila spēlētāja." turklaat, ja pats taa nemaz nedomaa, tavu viedokli shajaa reizee buutu gruuti nepaarprast.
, 2008-10-20 16:36, pirms 16 gadiem
M9 rakstīja: Tad jaaprasa, kaapeec raksti shaadi: "Jāsaka, ka Selanne vismaz sezonas sākumā parāda ar ko atšķiras ļoti labs spēlētājs no izcila spēlētāja." turklaat, ja pats taa nemaz nedomaa, tavu viedokli shajaa reizee buutu gruuti nepaarprast.
Nu es no rītiem neesmu spējīgs tik akurāti uzrakstīt, bet tā doma bija vienkārša-abi viņi ir izcili, bet Sakiks stabilāks un līdz ar to vēl lieliskāks hokejsits.
, 2008-10-20 16:43, pirms 16 gadiem
kino rakstīja: Nu es no rītiem neesmu spējīgs tik akurāti uzrakstīt, bet tā doma bija vienkārša-abi viņi ir izcili, bet Sakiks stabilāks un līdz ar to vēl lieliskāks hokejsits.
Labi, tas ir tavs viedoklis (un ne jau tu esi vieniigais, kursh taa domaa vai vareetu domaat), turklaat tas nav tik kategorisks, kaa pirmajaa briidii shkjita tavs pirmais komentaars, taa ka viss ok!
, 2008-10-20 16:43, pirms 16 gadiem
Par spīti tam, ka čikāgieši izskatās saņēmušies, vienalga uzskatu, ka treneru maiņa nebija nepieciešama. Pie tā raksta jau izteicu savas domas - pērn Čikāga krietni uzlaboja sniegumu un palika tikai 3 punktus no PO..
Jūse Saross. Foto: USA Today/Scanpix
3

''Oilers'' jāmeklē jauns ĢM, ''Capitals'' iegūst vēl vienu uzbrucēju, Sarosam ilgtermiņa līgums

Vairāki notikumi bijuši dažādās Nacionālās hokeja līgas komandās. Oficiāli paziņots, ka Stenlija kausa finālistē Edmontonas ''Oilers'' kā ģenerālmenedžeris vairs nestrādās Kens Holands. Nešvilas ''Predators'' vienojusies par astoņu gadu līguma pagarinājumu ar vārtsargu Jūsi Sarosu, bet Vašingtonas ''Capitals'' maiņas darījumā ieguvusi vēl vienu uzbrucēju - šoreiz Endrjū Mandžapani.
Tailers Maierss un Teodors Bļugers. Foto: Bob Frid/USA Today Sports/Scanpix
3

''Canucks'' slēdz jaunus līgumus ar uzbrucēju Džošua un aizsargu Maiersu

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda Vankūveras ''Canucks'' turpina būt aktīva esošo spēlētāju noturēšanā. Ziņots, ka četru gadu līgums noslēgts ar uzbrucēju Dakotu Džošua, bet trīs gadu vienošanās ar vienu no vadošajiem aizsargiem Taileru Maiersu.
Neitans Makinons. Foto: L. E. Baskow/AP
3

Makinons izpelnās NHL sezonas augstvērtīgākā spēlētāja balvu

LETA--AFP. Kolorādo "Avalanche" uzbrucējs Neitans Makinons ceturtdien tika atzīts par Nacionālās hokeja līgas (NHL) aizvadītās sezonas vērtīgāko spēlētāju jeb MVP, saņemot Sesila Hārta vārdā nosaukto trofeju.