Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Golden Knights" noslēdz divu gadu līgumu ar augstu draftēto Patriku

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Golden Knights" noslēdz divu gadu līgumu ar augstu draftēto Patriku
Nolans Patriks. Foto: Zuma Press/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubs Lasvegasas "Golden Knights" paziņojis par jauna līguma noslēgšanu ar centra uzbrucēju Nolanu Patriku, kurš komandā nav aizvadījis nevienu spēli. Vienošanās noslēgta uz divām sezonām par 2,4 miljoniem dolāru.

23 gadus vecais Nolans Patriks, kurš 2017. gadā tika draftēts ar otro numuru, NHL aizvadījis 197 spēles, visās pārstāvot Filadelfijas "Flyers". Viņš izcēlies ar 30 vārtiem un 40 piespēlēm. Patriks izlaida visu 2019./20. gada sezonu veselības problēmu dēļ.

Starpsezonā centra uzbrucējs vispirms tika aizmainīts uz Nešvilas "Predators", bet pēcāk viņa tiesības ieguva Lasvegasas "Golden Knights", kas tagad noslēgusi divu gadu līgumu. Nākamajā sezonā Patriks pelnīs par nepilniem 350 tūkstošiem vairāk nekā pērn. Ar 1,2 miljonu algu viņš ir komandas desmitais labāk apmaksātais uzbrucējs.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/goldenknights/n...