Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

49 gadu vecumā miris bijušais NHL "policists" Jūens

49 gadu vecumā miris bijušais NHL "policists" Jūens
Tods Jūens
Foto: snipview.com

Bijušais Nacionālās hokeja līgas (NHL) "policists" Tods Jūens, kurš sava skarbā spēles stila un kaušanās prasmju dēļ tika dēvēts par "Zvēru", sestdien miris 49 gadu vecumā.

NHL klubs Sentluisas "Blues" apstiprinājis šo informāciju, taču nav sniedzis nekādu informāciju par bijušā hokejista nāves iemesliem. "Mēs skumstam, uzzinājuši par bijušā "Blues" spēlētāja Toda Jūena aiziešanu no šīs pasaules. Mūsu domas šobrīd ir ar Jūena ģimeni."

NHL karjeras laikā Jūens piedalījās 518 mačos, 11 sezonu laikā pārstāvot "Blues", Monreālas "Canadiens", Anaheimas "Migthy Ducks" un Sanhosē "Sharks" komandas. Kopumā viņš NHL izcēlās ar 36 gūtiem vārtiem un 40 rezultatīvām piespēlēm, kā arī 1 911 soda minūtēm.

Pēdējo sezonu NHL uzbrucējs aizvadīja 1996./1997. gadā, kad pārstāvēja "Sharks" komandu. 1993. gadā viņš kopā ar "Canadiens" izcīnīja Stenlija kausu.

Savā "Twitter" profilā par bijušo komandas biedru izteicies leģendārais Brets Hals. "Lepojos, ka varēju saukt Todu Jūenu par savu komandas biedru, bet vēl svarīgāk - par savu draugu. Nespēju noticēt, ka tevis vairs nav."

Izmantotie resursi:ESPN