Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Stamkoss: "Galvenais mērķis - nostiprināties NHL"

Andrejs Siliņš

Stamkoss: "Galvenais mērķis - nostiprināties NHL"
Stīvs Stamkoss
Foto: Reuters

Ar pirmo numuru Nacionālās Hokeja līgas (NHL) 2008. gada draftā izvēlētais uzbrucējs Stīvens Stamkoss izteicies, ka galvenais mērķis šosezon Tampabejas "Lightning" rindās ir nostiprināties un pierādīt savu piederību līgai.

Stamkosa debija "Lightning" rindās notiks sestdien, kad komanda viesosies Pitsburgā, lai aizvadītu pārbaudes spēli pret vietējo "Penguins" vienību. No Stamkosa, kurš aizvadītajā sezonā ar 58 vārtiem bija otrais labākais vārtu guvējs Ontario Hokeja līgā (OHL), Tampabejas galvenais treneris Berijs Melrozs gaida atbilstošu sniegumu: "Viss, ko es no viņa sagaidu, ir, ka viņš katru dienu nāks un strādās tik smagi, cik vien spēj."

"Tas ir tas, ko viņš darījis visu savu dzīvi kopš desmit gadu vecuma. Mēs negaidām, ka viņš vedīs šo komandu pretī uzvarām vai kļūs par tās labāko spēlētāju, bet sagaidām, ka viņš būs vissmagāk strādājošais 18 gadnieks "Lightning" vienībā," sacīja treneris Melrozs. "Ja viņš to darīs, būs arī rezultāti."

"Domāju, ka mans galvenais mērķis ir nostiprināties NHL," uzskatīja pats spēlētājs. "Viena lieta ir doties uz treniņnometni un apostīt NHL gaisu, bet pavisam cita - nospēlēt pilnu sezonu. Ja būšu spējīgs to izdarīt, izvirzīšu sev lielākus mērķus. Esmu zināms kā uzbrukuma spēlētājs, tāpēc noteikti vēlos tikt pie atbilstošas statistikas. Mani piemēri ir Patriks Keins no Čikāgas, Sems Ganjērs no Edmontonas un Džonatans Touvzs no Čikāgas, kuri jau pirmajā sezonā tika pie solīdas statistikas. Cerams, sekošu viņu pēdās."

"Treneris cer, ka es jau šogad spēlēšu NHL, bet es zinu, ka, lai tas notiktu, vēl ir jāiegulda liels un smags darbs," stāstīja Stamkoss. "Uzskatu, ka viņš tā domā, balstoties uz manām pēdējām sezonām junioros un tā, kā attīstījos šajā laikā. Kluba vadība ieguvusi daudz labus spēlētājus, kuri man var būt par piemēru, un tas palīdzēs man kļūt vēl labākam."

"Zinu, ka mediji mani gribēs salīdzināt ar Krosbiju, Ovečkinu vai Keinu, kuri ienāca līgā ar troksni un kļuva par līderiem jau agrā vecumā," teica spēlētājs. "Es vienkārši iešu un darīšu pēc iespējas labāk. Darīšu visu, smagi strādāšu, lai kļūtu par labu spēlētāju."

Izmantotie resursi:
nhl.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-09-20 11:22, pirms 16 gadiem
Nav tā, ka bildē viņš līdzīgs Gretckim?
Vai man vienkarši liekas, sestiedas ritā?:-)

     [+] [-]

, 2008-09-20 12:27, pirms 16 gadiem
Domaaju ka Lightening vinjam ir ista vieniba un chalis bus zvaigzne..paskatijos kaa spele,tiesham iespaidigi!

     [+] [-]

, 2008-09-20 15:25, pirms 16 gadiem
Nu neizskatās, ka viņam būtu 18. Bet tas tā...
Lai izdodas...