Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Čempionus izslēgusī "Kraken" līdz 2026. gadam pagarina līgumu ar Hekstolu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Čempionus izslēgusī "Kraken" līdz 2026. gadam pagarina līgumu ar Hekstolu
Deivs Hekstols. Foto: NHL

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Sietlas "Kraken", kas aizvadītajā sezonā no Stenlija kausa izcīņas izslēdza titula glabātāju Kolorado "Avalanche", jau laicīgi pagarinājis līgumu ar galveno treneri Deivu Hekstolu.

54 gadus vecais Deivs Hekstols palīdzēja Sietlas "Kraken" otrajā pastāvēšanas sezonā kvalificēties izslēgšanas spēlēm, tiekot nominēts Džeka Adamsa vārdā nosauktajai balvai, kas tiek pasniegta labākajam trenerim. Jaunā vienošanās ir līdz 2025./26. gada sezonas beigām.

Salīdzinot ar pirmo sezonu, "Kraken" uzlaboja savu sniegumu par 19 uzvaru un 40 punktu tiesu – no 60 līdz 100. Stenlija kausa pirmajā kārtā ar 4-3 tika pārspēta Kolorado "Avalanche", bet otrajā kārtā ar 3-4 nācās atzīt Dalasas "Stars" pārākumu.

Pirms pievienošanās "Kraken" Hekstols divas sezonas bija Toronto "Maple Leafs" galvenā trenera Šeldona Kīfa asistents, kā arī trīs ar pusi sezonas trenēja Filadelfijas "Flyers", līdz pēc nesekmīga starta tika atlaists no darba.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/dave-hakst...