Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Kellijs: "IIHF sankcijas ir bezjēdzīgas"

Juris Miņins
Juris Miņins

Kellijs: "IIHF sankcijas ir bezjēdzīgas"
Aleksandrs Radulovs
Foto: AP

Nacionālās Hokeja Līgas Spēlētāju Asociācijas (NHLPA) vadītājs Pols Kellijs paziņoja, ka IIHF nesen piespriestajai sešu spēlētāju diskvalifikācijai no starptautiskajiem turnīriem nav nekāda juridiska pamatojuma.

"IIHF sankcijām nav nekāda faktiska un juridiska pamatojuma un tas ir šo spēlētāju tiesību pārkāpums", sacīja Pols Kellijs, "šie spēlētāji ir iesaistīti NHL un KHL strīdā par savstarpēju līgumu ievērošanu un tā arī ir šo abu līgu problēma. Spēlētāju asociācija patur sev visas tiesības vērsties tiesā, kamēr šīs sankcijas netiks atceltas."

Atgādināsim, ka Starptautiskā Ledus Hokeja Federācija (IIHF) diskvalificēja sešus hokejistus (Aleksandru Radulovu, Ņikitu Filatovu, Tomasu Možišu, Džeisonu Krogu, Fjodoru Fjodorovu, Viktoru Tihonovu), kuriem bija līgumi ar iepriekšejām, Kontinentālās Hokeja Līgas (KHL) vai Nacionālās Hokeja Līgas (NHL), komandām, bet viņi noslēdza jaunas vienošanās ar citām vienībām (arī NHL vai KHL).

Šī diskvalifikācija paredz, ka visi hokejisti, kas ir iesaistīti šajā strīdā, nedrīkst piedalīties nevienā oficiālā spēlē savās jaunajās komandās, kamēr viņu lietas netiks izskatītas IIHF kabinetos.

Izmantotie resursi:
championat.ru

 +17 [+] [-]

, 2008-07-20 11:49, pirms 16 gadiem
Milžu cīņa- KHL vs NHL! Un IIHF kā tāds mazs šakālītis pa vidu.... "Aizliegsim to aizliegsim šito".... domāju visiem (KHL/ NHL) pa lielai daļai ir pajāt ko tur tas zobārsta kantoris grib aizliegt! Bez Rus un Can (ja piem. šie kādam no šiem vai abiem piemēro kādas sankcijas līdz pat nespēlešanāi kādā turnīrā - PČ vai OS) hoķis nav hoķis.... un no tā neko neiegūs neviens.... vizmazāk jau pats Fazela kantoris... NHL un KHL ir jāvienojas par (vienlīdzīgiem) pārēju noteikumiem un tad arī vairs tādu precedentu (un pārbēdzēju) nebūs kā uz vienu tā uz otru pusi! Vot i "visi pīrāgi"! Un IIHF tur vispār nav ko jaukties iekšā!

  +4 [+] [-]

, 2008-07-20 13:10, pirms 16 gadiem
pēdējā laikā bija tā ka visi pat uz mirkli aizmirsa, kas ir IIHF, nu re nolēma atgādināt

  -4 [+] [-]

, 2008-07-20 13:30, pirms 16 gadiem
labākais spēlētājs tāpat ir Kārlis Skrastiņš

  +1 [+] [-]

, 2008-07-20 13:38, pirms 16 gadiem
NHL šovasar nedaudz atgādina tādu kā sabijušos konservatīvu organizāciju, kas negaidot pārsteigta ar KHL parādīšanos un pēc KHL muskulīšu demonstrēšanas īsti nzin ko darīt .. bet IIHF vispār nezin ko darīt, mēģina ieziepēties abiem. neapstrīdot NHL Nr.1 statusu spēles un finanšu līmeņa ziņā, tomēr ļoti labi ka parādījusies tāda KHL. visu laiku NHL kā jau tīrs bizness - dabūt lētāk, vairāk nopelnīt, piespiest citus ar spēku - vismaz NHL beidzot nav viennozīmīgi noteicēji hokeja pasaulē un būs tomēr jārēķinās arī ar citiem, tas varētu būt lielākais KHL nopelns.

  +1 [+] [-]

, 2008-07-20 13:44, pirms 16 gadiem
beiziiters rakstīja: labākais spēlētājs tāpat ir Kārlis Skrastiņš

Avots?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-07-20 14:33, pirms 16 gadiem
Pie lielas vēlēšanās veči var vienoties un uztaisīt, gan savu klubu čempionu līgu, gan savu Pasaules kausu, attiecīgi pasūtot Fāzelu ar visām viņa diskvalifikācijām un pārējām lietām labi tālu.

  +1 [+] [-]

, 2008-07-20 16:01, pirms 16 gadiem
kharlamovs rakstīja: 100% piekritu ka fazelam tur nav nekada darisana, starp nhl un khl stridiem.tas problemas ir jarisina khl un nhl sava starpa,cita lieta vai vini to grib !!!! un ja fazels daudz spregas,vinu kantoris vispar vairs nepiesaistis profesionalus,tad vares nagos kost.

Tur jau tā lieta, ka NHL negrib vienliidziigus noteikumus uz pārejām starp šīm līgām! Tāpēc, savstarpēju vienošanos te būs grūti viņiem atrast... NHL vieglāk palūgt, lai spēlētājs vienkārši aizbēg uz ASV un noslēdz līgumu, nevis NHL komanda maksātu par transfēru... Bet kad notiek otrādi, kāds aizbēg uz KHL, tā šiem rodas pretenzijas...

Nūja ar diviem galiem... Kam tas izdevīgi?

     [+] [-]

, 2008-07-20 16:51, pirms 16 gadiem
als rakstīja: Milžu cīņa- KHL vs NHL! Un IIHF kā tāds mazs šakālītis pa vidu.... "Aizliegsim to aizliegsim šito".... domāju visiem (KHL/ NHL) pa lielai daļai ir pajāt ko tur tas zobārsta kantoris grib aizliegt! Bez Rus un Can (ja piem. šie kādam no šiem vai abiem piemēro kādas sankcijas līdz pat nespēlešanāi kādā turnīrā - PČ vai OS) hoķis nav hoķis.... un no tā neko neiegūs neviens.... vizmazāk jau pats Fazela kantoris... NHL un KHL ir jāvienojas par (vienlīdzīgiem) pārēju noteikumiem un tad arī vairs tādu precedentu (un pārbēdzēju) nebūs kā uz vienu tā uz otru pusi! Vot i "visi pīrāgi"! Un IIHF tur vispār nav ko jaukties iekšā!

Krievija ar KHL projektu sāk panākt to ko sen jau vajadzēja panākt.... gan jau pēc kāda laika notiks spēlētāju tirdzniecība kā,tas ir futbolā un no tā tik iegūsim arī mēs...

     [+] [-]

, 2008-07-20 18:09, pirms 16 gadiem
Te nav ko filozofēt,tā arī būs,PČ un visādos IIHF kausos šie vīri nespēlēs un basta.

     [+] [-]

, 2008-07-20 18:23, pirms 16 gadiem
alguns rakstīja: Te nav ko filozofēt,tā arī būs,PČ un visādos IIHF kausos šie vīri nespēlēs un basta.

naudu jau vinji pelna klubos speeleedami...

     [+] [-]

, 2008-07-21 09:38, pirms 16 gadiem
Sakat ko gribat, bet izlases visa shii padariishana iedragaas un taadaam mazaam valstiim kaa Latvija tas bus smags trieciens.Jo mums nav speletaju tik daudz lai nokomplektetu divas 11. vietas pasaulee.
Man interesee kas speelees olimpiskajaa atlases turniiraa uz Vankuveru!!Nez viai Dinamo grafiks sakritiis ar turniira speeleem un vai Shuplers kaadu laidiis speeleet.

     [+] [-]

, 2008-07-21 10:19, pirms 16 gadiem
ezic
Ja tevi tas interesē, tad ņem KHL kalendāru, OS atlases datumus un salīdzini...

     [+] [-]

, 2008-07-21 11:04, pirms 16 gadiem
ezic rakstīja: Sakat ko gribat, bet izlases visa shii padariishana iedragaas un taadaam mazaam valstiim kaa Latvija tas bus smags trieciens.Jo mums nav speletaju tik daudz lai nokomplektetu divas 11. vietas pasaulee.
Man interesee kas speelees olimpiskajaa atlases turniiraa uz Vankuveru!!Nez viai Dinamo grafiks sakritiis ar turniira speeleem un vai Shuplers kaadu laidiis speeleet.


Uz Mēness biji?! Tak jau mēnešus divus ir zināms, ka uz kvalifikācijas turnīru uz Vankūveru KHL čempī būs "sprauga"! TB visa mūsu "bāzes komanda" varēs te priecēt Tavu sirdi OS kvalifikācijas turnīrā! Uz Poļesjes kausu "spraugas" nebūs, bet tas varbūt pat ir labi, jo tur Haris un co varēs pārbaudīt tuvākās izlases rezerves iz Eiropas un BAČ!