Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Karolīnas ''Hurricanes'' izvēlas atteikumu sarakstā ievietoto Mārtinu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Karolīnas ''Hurricanes'' izvēlas atteikumu sarakstā ievietoto Mārtinu
Spensers Mārtins. Foto: Aaron Doster/USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda Karolīnas ''Hurricanes'' no atteikuma saraksta izvēlējusies vārtsargu Spenseru Mārtinu, kuru tajā ievietoja Elvja Merzļikina pārstāvētā Kolumbusas ''Blue Jackets''.

Iepriekš ziņojām, ka Elvja Merzļikina Kolumbusas ''Blue Jackets'' atteikumu sarakstā ievietoja vārtsargu Spenseru Mārtinu, kuru, ja neviena komanda viņu neizvēlētos, vēlāk sūtītu uz Amerikas hokeja līgu. 24 stundu laikā gan atradās komanda, kas vēlas viņu redzēt savā komandā. Par to kļuva Karolīnas ''Hurricanes'', kas viņu izvēlējusies no atteikuma saraksta.

Hokejists šajā sezonā laukumā bija devies 13 spēlēs, kurās atvairījis 88.7 % pretinieku metienus, kā arī ielaidis 3.65 ripas spēlē. Karjeru NHL Mārtins sāka Vankūveras ''Canucks''. Pagājušajā sezonā tās rindās viņam 29 spēles, kurās 87.1% atvairīti metieni un ielaisti 3.99 vārti.

28 gadus veco vārtsargu 2013. gada Nacionālās hokeja līgas drafta trešajā raundā ar kopējo 63. numuru izraudzījās Kolorādo ''Avalanche'', kuras rindās viņš gan nenospēlēja ne spēli.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/hurricanes/news...

     [+] [-]

, 2024-01-20 15:20, pirms pusgada
Ja Karolīna paņem Mārtinu, tad Elvi noteikti viņiem nevajag.

     [+] [-]

, 2024-01-20 15:53, pirms pusgada
Elvi ar viņa lielo līgumu un savādo spēli būs grūti tā vienkārši kādam izmainīt, ātrāk par starpsezonas darījumiem tur nekas nenotiks.