Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Flyers" treneris uzslavē Bārtuli

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"Flyers" treneris uzslavē Bārtuli
Pīters Laviolets
Foto: AFP/Scanpix

Atzinīgus vārdus no Filadelfijas "Flyers" galvenā trenera Pītera Lavioleta pēc vakardienas mača ar Ņujorkas "Rangers" (4:1) saņēmis latviešu aizsargs Oskars Bārtulis.

Bārtulis, kuram vakardienas mačs bija tikai ceturtais šajā sezonā un pirmais kopš novembra sākuma, pret Ņujorku nospēlēja nepilnas 13 minūtes (12:51), spēli pabeidzot ar negatīvu lietderības koeficientu (-1), jo laukumā atradās brīdī, kad "Rangers" guva savus vienīgos vārtus.

"Oskars paveica lielisku darbu, viņš nospēlēja agresīvi," pēc spēles atzinīgus vārdus par Bārtuļa sniegumu teica ''lidotāju" treneris Pīters Laviolets.

Atgādinām, ka Bārtulis pie spēlēšanas tika tāpēc, ka savainojumu guvis "Flyers" aizsardzības līderis Kriss Prongers, kuram bez hokeja spēlēšanas nāksies iztikt 4-6 nedēļas.

Prongers uzskata, ka Filadelfija varēs labāk iztikt arī bez viņa palīdzības tagad nekā tas būtu pagājušajā sezonā: "Starpsezonā klubs labi pastrādāja ar sastāva komplektāciju, un šogad mums ir labākas rezerves aizsardzībā. Pagājušajā sezonā mūsu četri vadošie aizsargi kopumā izlaida apmēram 2-4 spēles, kas nav normāla parādība. Tas bija tikai laika jautājums, kad kāds no mums tiks savainots."

Izmantotie resursi:
philly.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +9 [+] [-]

, 2010-12-19 10:24, pirms 13 gadiem
Tad dod spēlēt!

 +33 [+] [-]

, 2010-12-19 10:27, pirms 13 gadiem
amerikaniem vnm patik taas slavesanas liets,bet dazreiz tas beidzas ar aizmainisanu vai aizsutisanu kkur citur spelet

  +9 [+] [-]

, 2010-12-19 10:33, pirms 13 gadiem
barcix19 rakstīja: amerikaniem vnm patik taas slavesanas liets,bet dazreiz tas beidzas ar aizmainisanu vai aizsutisanu kkur citur spelet
Es būtu ļoti priecīgs ja Oskaru aizmainītu uz citu NHL klubu, jo var redzēt kad Filadelfijā čalim neuzticas, dod 110% kad Prongers sadziedēs traumu Oskars atkal sēdēs rezervē, lai cik labi vai slikti būs spēlējis, Filadelfijas klubs nav priekš Oskara...... Būtu daudz labāk ja viņš nokļūtu komandā kas netiek playoff un ir normāls spēles laiks, iespēja sevi pilnveidot, ka sedēt uz rezervistu soliņa līderkomandā...........

  -1 [+] [-]

, 2010-12-19 10:34, pirms 13 gadiem
Spēlēja jau ļoti labi, pat negaidīti labi. Ja vien nebūtu tas -1!

  +8 [+] [-]

, 2010-12-19 10:37, pirms 13 gadiem
freeze rakstīja: Nu negribu pat klausīties ko tā Flyers vadība tur saka, iepriekšējā sezonā Bārtuli arī bieži slavēja utt, bet Playoffos jau sēdēja uz soliņa un tagad arī tikai uz cita nelaimēm spēj tikt sastāvā.
Un slavēja pamatoti! Domaju, ka lielākajai daļai jau laikus bija skaidrs, ka play-off spēlēs Bārtulis būs kā rezervists, jo pieredze NHL viņam bija ļoti maza, kas akurāti ir vitāli nepieciiešama play-off spēlēs. Ikviens spēlētājs ir atzinis, ka play-off hokejs ir kaut kas pavisam cits salīdzinājumā ar regulārās sezonas spēlēm.

 +14 [+] [-]

, 2010-12-19 10:37, pirms 13 gadiem
Filadelfija nav priekš Oskara? Tā jau saka, apetīte rodas ēdot, bet derētu arī padomāt ar vēsu galvu. Un pirmais, kas šaujas galvā - vai Oskars vispār būtu savā karjerā aizvadijis tik daudz spēļu(kā ir tagad), ja vien nespēlētu Flyers sistēmā? Tieši Flyers deva viņam iespēju sevi pierādīt. Atceros kā visi cerēja pirmssezonās tikai uz Karsiku un Kuldu un nebija neviena, kas prognozētu Oskaram NHL karjeru.

  +5 [+] [-]

, 2010-12-19 10:38, pirms 13 gadiem
quarterr rakstīja: Spēlēja jau ļoti labi, pat negaidīti labi. Ja vien nebūtu tas -1!
Nu, nu, nu, visiem rozā brilles, kā spēlē kāds no Latvijas. Tāpat bija kļūdas un diezgan pamanāmas, taču jāatzīst - nebija pats sliktākais no tiem, kas bija laukumā. Vispār viss viņa piecinieks gāza ūdeņus.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2010-12-19 10:48, pirms 13 gadiem
mataleao rakstīja: Nu, nu, nu, visiem rozā brilles, kā spēlē kāds no Latvijas. Tāpat bija kļūdas un diezgan pamanāmas, taču jāatzīst - nebija pats sliktākais no tiem, kas bija laukumā. Vispār viss viņa piecinieks gāza ūdeņus.
Bārtulim bija tieši tādas pašas kļūdas kā pārējiem komandas biedriem.
Pāris pirmās piespēles nonāca pretiniekam uz nūjas savā zonā un pāris reizes neveiksmīgi mēģināja ripu dabūt ārā no zonas nu un var būt mazliet agresīvāk vajadzēja dažos momentos nospēlēt,bet kopumā manuprāt ļoti labi nospēlēja.

  -3 [+] [-]

, 2010-12-19 10:52, pirms 13 gadiem
Pupu mizas!tas neko nenozīmē.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2010-12-19 11:30, pirms 13 gadiem
Slavēja vai neslavēja tur nav tik liela nozīme - kam ir nozīme ir tas, ka gribot/negribot Lavi būs jāliek Osis sastāvā tuvākajās 20 spēlēs un Osim būs iespēja atkal NHL mērogā atgādināt par savu vērtību un stabilitāti.

Un tad arī atgriežoties Volkeram priekšroka pie labas spēles būs Bārtulim.

Ps. Uzskatu, ka Bārtulim jāpaliek PHI, jo tomēr lidotāji ir vieni no galvenajiem pretendentiem uz kausu, un būtu takā laiks to metāla kluci atkal apskatīt Latvijā. Drīzāk Kuldam vajadzētu aizmainīties uz komandu, kas būtu gatava slēgt ar viņu līdzīgu līgumu kā Bārtulim.

  +3 [+] [-]

, 2010-12-19 11:58, pirms 13 gadiem
freeze rakstīja: Nu negribu pat klausīties ko tā Flyers vadība tur saka, iepriekšējā sezonā Bārtuli arī bieži slavēja utt, bet Playoffos jau sēdēja uz soliņa un tagad arī tikai uz cita nelaimēm spēj tikt sastāvā.
Protams tās ir tikai standarta pieklājības frāzes, kaut faktiski patīk mums tas vai nē, bet tieši Osis bija vainīgs pie šo vienīgo vārtu zaudējuma, jo Osis nepārķēra piespēli aiz vārtiem kā rezultātā Rangers kekss piespēlēja uz vārtu priekšu savam partnerim, kas arī tālāk visu "nokārtoja"....
Bet šo Oša spēli var salīdzīnāt ar K. Rēdliha spēli RD, kad arī treneris viņu bija ilgu laiku "marinējis" tribīnēs un aiz pārlieku lielas centības čalis mazliet "pārcentās".... pēc tam jau nākamajās spēlēs iegāja tīri labi spēlēs! Ceru, ka tāpat būs arī ar Osi un ar katru spēli viņš tikai uzlabos savu sniegumu!

  +1 [+] [-]

, 2010-12-19 12:01, pirms 13 gadiem
Mežonīgais putniņš rakstīja: Amerikāņi slavē pat tad, kad kautkas neizdodas. Tāda viņu mentalitāte, audzināt tikai uzvarētājus. Nav kā latviešiem, ja kautkas nesanāk : "bļ* su*a ko tu tur dari, es tak tev teicu, ka jādara tā!!!"

Keep working hard!
vot par tiem latviešiem es tev piekrītu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2010-12-19 12:24, pirms 13 gadiem
Bārtulis centās vakar labi nospēlēt un viņam tas izdevās un trenerim tas ir jāpamana..

     [+] [-]

, 2010-12-19 12:35, pirms 13 gadiem
Visas hujņas jau sākās ar O`Donellu, kurš divas reizes nespēja izraidīt ripu no zonas, ar trešo mēģinājumu Rangers iemeta, protams, arī Bārtulis bija vainīgs pie šī gola, taču tā nebija tikai viņa vaina.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-12-19 12:53, pirms 13 gadiem
KaraLis rakstīja: vot par tiem latviešiem es tev piekrītu.
Kā tad!!! Nupat pats apstiprināji, ka atzīsti paššaustīšanos... Redz, vāja nācija mums pagadījusies...
PUPU MIZAS

Osi, turi buru!!!

  +1 [+] [-]

, 2010-12-19 18:00, pirms 13 gadiem
Itkā jau viss ok. Prieks, ka treneris slavē, viņam labāk redzēt. Bet, ja Bārtulis ir tik labs, tad kāpēc tiek sastāvā uz citu nelaimēm.? Un tas -1 arī nevietā šeit.

     [+] [-]

, 2010-12-20 13:12, pirms 13 gadiem
als rakstīja: Protams tās ir tikai standarta pieklājības frāzes, kaut faktiski patīk mums tas vai nē, bet tieši Osis bija vainīgs pie šo vienīgo vārtu zaudējuma, jo Osis nepārķēra piespēli aiz vārtiem kā rezultātā Rangers kekss piespēlēja uz vārtu priekšu savam partnerim, kas arī tālāk visu "nokārtoja"....
Bet šo Oša spēli var salīdzīnāt ar K. Rēdliha spēli RD, kad arī treneris viņu bija ilgu laiku "marinējis" tribīnēs un aiz pārlieku lielas centības čalis mazliet "pārcentās".... pēc tam jau nākamajās spēlēs iegāja tīri labi spēlēs! Ceru, ka tāpat būs arī ar Osi un ar katru spēli viņš tikai uzlabos savu sniegumu!
Par salīdzinājumu tā īsti negribas piekrist, putru, starp citu, "ievārīja" maiņas partneri. Par snieguma uzlabošanos piekrītu.