Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

''Panthers'' zaudējums Karolīnā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

''Panthers'' zaudējums Karolīnā
Kārlis Skrastiņš noskatās pirmo vārtu zaudējumā
Foto: AP

Nacionālajā Hokeja līgā (NHL) zaudējumu izbraukumā piedzīvojusi Latvijas hokejista Kārļa Skrastiņa pārstāvētā Floridas ''Panthers'' komanda, kas ar 1:2 papildlaikā piekāpās Karolīnas ''Hurricanes.

Kārļa Skrastiņa pārstāvētā Floridas ''Panthers'' viesojās Karolīnā pie ''Hurricanes''. Spēles pirmais periods aizritēja ar izteiktu mājinieku pārsvaru. ''Hurricanes'' nopelnīja trīs skaitliskos vairākumus, no kuriem realizēja pēdējo, pateicoties Džastina Viljamsa precīzajam metienam 15. minūtē 1:0. Tobrīd laukumā bija arī Skrastiņš. Perioda priekšpēdējā minūtē viesus no droša vārtu zaudējuma glāba ''Panthers'' uzbrucējs Brets Maklīns, uz vārtu līnijas apturot vārtos slīdošu ripu.

Nekas būtiski nemainījās arī otrajā periodā. Astotajā minūtē ''Panthers'' ieguva pirmo vairākumu, bet tā laikā pat nespēja izvietoties pretinieku zonā. 12. minūtē mājinieku kapteinis Rods Brindamūrs divatā ar Reju Vitniju izslidoja pret vienu ''Panthers'' aizsargu, Brindamūrs izvēlējās mest pats – neprecīzi. Perioda otrajā pusē divas reizes tuvu vārtu guvumam viesu sastāvā bija Deivids Būts. 14. minūtē viņš izslidoja viens pret vienu ar ''Hurricanes'' vārtsargu Kemu Vordu, kurš bija pārāks šajā divcīņā. Perioda priekšpēdēja minūtē Būts no tālas distances trāpīja pa vārtu stabu. Otrajā periodā ''Panthers'' pa ''Hurricanes'' vārtiem izdarīja tikai piecus metienus (par trīs vairāk nekā pirmajā periodā). Pirms pēdējām 20 minūtēm rezultāta tablo vēstīja 1:0 par labu mājiniekiem.

Trešo periodu ''Panthers'' iesāka, nopelnot divas soda minūtes - izcēlās Korijs Stilmans. ''Hurricanes'' vairākumā izskaņā zaudēja ripu, un laukuma centrā to uztvēra tikko no sodīto spēlētāju soliņā nokāpušais Stilmans, kurš izrāvās vienatnē pret Vordu un panāca izlīdzinājumu – 1:1. Nākamās aptuveni desmit minūtes pārsvars bija ''Hurricanes'', bet perioda beigās spēle izlīdzinājās. Uzvarētāja noskaidrošana tika atlikta uz papildlaiku, kura pēdējā minūtē, lieliskus vārtus, apspēlējot divus viesu aizsargus, guva Džo Korvo. Šajā vārtu guvumā 700. piespēle NHL karjerā Brindamūram.

Skrastiņš laukumā pavadīja nepilnas 24 minūtes, kuru laikā izdarīja divus metienus pa pretinieku vārtiem un nopelnīja neitrālu lietderības koeficientu.

Bostonas ''Bruins'' ar 8:5 pārspēja Toronto ''Maple Leafs''. Bostonas kluba sastāvā ar karjerā pirmo NHL hat trick izcēlās 22 gadus vecais čehu uzbrucējs Davids Krejči. ''Bruins'' spēles laikā gandrīz pasēja četru vārtu pārsvaru. Rezultāts no 5:1 vienbudrīd kļuva 5:4. Beigās Bostonai tomēr laimīga uzvara, kas komandai ir 12. pēdējās 14 spēlēs.

Vēl viens hat trick tika novērtos Dalasā, kur ''Stars'' ar 6:5 bullīšos pārspēja Kolumbusas ''Blue Jackets''. Trīs vārti ''Stars'' sastāvā zviedru uzbrucēja Luī Eriksona kontā. Viņam pirmais hat trick NHL karjerā.

NHL regulārā sezona, 19. decembris

Hurricanes – Panthers 2:1 OT
Bruins – Maple Leafs 8:5
Capitals – Blues 4:2
Thrashers – Penguins 3:6
Canadiens – Flyers 5:2
Red Wings – Sharks 6:0
Lightning – Avalanche 1:2 SO
Stars – Blue Jackets 6:5 SO
Coyotes – Predators 2:1

Izmantotie resursi:
nhl.com

  +2 [+] [-]

, 2008-12-19 08:41, pirms 15 gadiem
Red wings ieradija san hose!

     [+] [-]

, 2008-12-19 08:48, pirms 15 gadiem
Vēl pēdējās divās minētājās spēlēs var izcelt Savāru un Ričardu ar 1+3, kā arī Keselu un Nešu ar 2+1. Kesels turpina rādīt brīnumus, apliecinot, ka runas par viņa talantu nav pārspīlētas. ASV zelta paudze Keins-Kesels-Parize izskatās ļoti labi laukumā. Nabaga Nešs arī turpina rauties, bet spēli konkrēti noraka Leklērs (vajadzēja likt būrī Meisonu, kurš savā debijas sezonā šķiet tēmē ne tikai uz Kaldera, bet arī uz Vezina trofeju). Kā allaž izcēlušies vairāki krievu spēlētāji.

     [+] [-]

, 2008-12-19 08:52, pirms 15 gadiem
barcelona87 rakstīja: Red wings ieradija san hose!
Bruins jau ar smuki piesmēja Kļavu lapas - 8 bankas iemest, tas tomēr nav ikdienišķs pasākums

     [+] [-]

, 2008-12-19 09:30, pirms 15 gadiem
Straka rakstīja: Autor Jaunajā gadā novēlu Tev iemācīties un saprast, ka ir nepareizi rakstīt 22 gadus jaunais uzbrucējs. Ja arī tam hokejistam būtu tikai pāris dienas, vecums vienalga viņam būtu tās pāris dienas.....daru tikai zināmu, ka tāda jaunuma nav, kam skaita gadus.
Atradis par ko piesieties sporta saitaa! NHL vinju var saukt par jauno, ja saliidzinam piemeeram ar cceliosu!

     [+] [-]

, 2008-12-19 09:40, pirms 15 gadiem
kino rakstīja: vajadzēja likt būrī Meisonu, kurš savā debijas sezonā šķiet tēmē ne tikai uz Kaldera, bet arī uz Vezina trofeju
Izskatās, ka par Vezinu šosezon liktenis izšķirsies tikai sezonas pašā finišā, jo šobrīd nu tiešām nevar nevienu izcelt. Varbūt Kenaku sastāvā atgriezīsies Luongo, un tad..?
Pārcilājot nesen pieminēto tēmu par Toronto - tur var likt vārtos vienalga kādu vārtsargu. Aizsardzība vienkārši katastrofāla, vārtu priekšā saimnieko visi kam nav slinkums.
Jā, un pārsteidz šīs nakts centrālā spēle Detroitā, kur Šarki pakāsa bez variantiem. Ja vēl sākumā tirinājās pretī, tad beigas vispār bija bez variantiem. Sen nav bijis tā, ka SJS neiemet nevienu banku

     [+] [-]

, 2008-12-19 09:50, pirms 15 gadiem
markuss rakstīja: Atradis par ko piesieties sporta saitaa! NHL vinju var saukt par jauno, ja saliidzinam piemeeram ar cceliosu!
protams, ka var saukt. Viņš arī ir jauns. Bet viņš ir 22 gadus vecs.

  +2 [+] [-]

, 2008-12-19 09:53, pirms 15 gadiem
kaskulis rakstīja: esi labi sagatavojies latv valodas kontroldarbam
Paldies, patiešām biju labi sagatavojies, tagad tikai daudz kas aizmirsies.

  +2 [+] [-]

, 2008-12-19 09:57, pirms 15 gadiem
Abrags rakstīja: Bruins jau ar smuki piesmēja Kļavu lapas - 8 bankas iemest, tas tomēr nav ikdienišķs pasākums
Bostonā pagāšnakt vispār spēlēja basketbolu - 13 vārti spēlē Bet nevarētu teikt, ka piesmēja. Pēc otrā perioda Toronto zaudēja "tikai" ar 6:5. Pie kam tika nomainīti abi vārtsargi un kādreizējais Karsuma konkurents Krejči guva hettriku (laikam pirmo karjerā). Otrie Krejči vārti tiešām bija skaisti.

     [+] [-]

, 2008-12-19 10:01, pirms 15 gadiem
quick rakstīja: Bostonā pagāšnakt vispār spēlēja basketbolu - 13 vārti spēlē Bet nevarētu teikt, ka piesmēja. Pēc otrā perioda Toronto zaudēja "tikai" ar 6:5. Pie kam tika nomainīti abi vārtsargi un kādreizējais Karsuma konkurents Krejči guva hettriku (laikam pirmo karjerā). Otrie Krejči vārti tiešām bija skaisti.
Krejči ir otrs spēlētājs (aiz Kopitara) ar kuru es salīdzinu un ar nožēlu jākonstatē atšķirība sasniegumos. Abi draftēti bez maz vai ar vienu numuru.

     [+] [-]

, 2008-12-19 10:01, pirms 15 gadiem
Par Vezinu runājot... Neaizmirstiet Timu Tomasu. Manuprāt, tieši šis spēlētājs būs galvenais Vezinas pretendents (protams, ja nenotiks nekas ārkārtējs).

     [+] [-]

, 2008-12-19 10:02, pirms 15 gadiem
b1tch rakstīja: Izskatās, ka par Vezinu šosezon liktenis izšķirsies tikai sezonas pašā finišā, jo šobrīd nu tiešām nevar nevienu izcelt. Varbūt Kenaku sastāvā atgriezīsies Luongo, un tad..?
Pārcilājot nesen pieminēto tēmu par Toronto - tur var likt vārtos vienalga kādu vārtsargu. Aizsardzība vienkārši katastrofāla, vārtu priekšā saimnieko visi kam nav slinkums.
Njā... Vilsons jau kuro reizi pēc spēles beigu signāla pazūd kā raķete Tādam aizsardzības stila trenerim laikam ir sāpīgi noskatīties kā viņa komanda ielaiž 8 (!!!) ripas. Aizsardzība bez jaunā Šena ,kurš jau bija kļuvis par visu "Lapu" aizsardzības balstu, ir vēl šķidrāka nekā parasti, bet tāpēc jau ir nolīgts Burka kungs. Starpcitu esot parādījušās baumas, ka Eiverijs varētu doties uz Toronto...

     [+] [-]

, 2008-12-19 10:04, pirms 15 gadiem
Straka rakstīja: Krejči ir otrs spēlētājs (aiz Kopitara) ar kuru es salīdzinu un ar nožēlu jākonstatē atšķirība sasniegumos. Abi draftēti bez maz vai ar vienu numuru.
Nu Kopis tomēr bija nesalīdzināmi augstāk.

     [+] [-]

, 2008-12-19 10:07, pirms 15 gadiem
Vēl NASNā redēju vienu klipiņu, nezinu kam par godu (gan jau simtgadei) Habs pirms spēles pret Bostonu bija sapulcējuši visas savas dzīvās leģendas. Bija gan Dikijs Mūrs, Gijs Leflērs, Belavū un daudzi citi, tiešām visi vēl dzīvie tika uzaicināti. Neatceros uzvārdu, bet simbolisko iemetienu veica kāds kungs, kurš NHL sāka spēlēt 46. gadā (aizsargs, četrkārtējs kausa ieguvējs un kapteinis).

     [+] [-]

, 2008-12-19 10:08, pirms 15 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Par Vezinu runājot... Neaizmirstiet Timu Tomasu. Manuprāt, tieši šis spēlētājs būs galvenais Vezinas pretendents (protams, ja nenotiks nekas ārkārtējs).
Domā, ka NHL beidzot pārtrauks tradīciju nenovērtēt Tomasu?

     [+] [-]

, 2008-12-19 10:11, pirms 15 gadiem
Vispār spēle bija lieliska un Skrastiņam vispār bija +1 jāsanāk, jo uzvaras vārtus guva tad kad Kārlis nebija laukumā.

     [+] [-]

, 2008-12-19 10:13, pirms 15 gadiem
Straka rakstīja: Krejči ir otrs spēlētājs (aiz Kopitara) ar kuru es salīdzinu un ar nožēlu jākonstatē atšķirība sasniegumos. Abi draftēti bez maz vai ar vienu numuru.
Jā, Krejči un Kopitars ir sasnieguši vairāk par Karsumu, bet manuprāt, lai šos trīs salīdzinātu ir jāpagaida, kad Karsumam būs iespēja (ja būs) nospēlēt kādas 3-5 spēles ar tādu spēles laiku kā Krejči, jo AHL statistika abiem bija ļoti līdzīga. Nav zvanīts, ka arī Mārtiņš nevar būt tāds skorers.

     [+] [-]

, 2008-12-19 10:15, pirms 15 gadiem
Un vēl, Varlamovam jau otrā uzvara divās spēlēs, pie kam pāris iespaidīgi seivi, sevišķi viens pret viens ar Tkačuku.

  +1 [+] [-]

, 2008-12-19 10:18, pirms 15 gadiem
quick rakstīja: Jā, Krejči un Kopitars ir sasnieguši vairāk par Karsumu, bet manuprāt, lai šos trīs salīdzinātu ir jāpagaida, kad Karsumam būs iespēja (ja būs) nospēlēt kādas 3-5 spēles ar tādu spēles laiku kā Krejči, jo AHL statistika abiem bija ļoti līdzīga. Nav zvanīts, ka arī Mārtiņš nevar būt tāds skorers.
Būsim reālisti, ja viņš būtu tāds scores, tad arī spēlētu tur nevis Davids.

     [+] [-]

, 2008-12-19 10:19, pirms 15 gadiem
quick rakstīja: Domā, ka NHL beidzot pārtrauks tradīciju nenovērtēt Tomasu?
Nu beidzot jau vajadzētu... kā reiz jaunākajā THN bija labs raksts par Tomasu un viņa novērtējumu.

     [+] [-]

, 2008-12-19 10:22, pirms 15 gadiem
quick rakstīja: Un vēl, Varlamovam jau otrā uzvara divās spēlēs, pie kam pāris iespaidīgi seivi, sevišķi viens pret viens ar Tkačuku.
Jā, Sjoma tā labi sācis. Derētu turpināt ne sliktāk. Pie tam Varlamovs pierāda, ka Eiropas labākā jaunā vārtsarga neoficiālais tituls laikam jau ne bez pamata tika "piešķirts".

     [+] [-]

, 2008-12-19 10:39, pirms 15 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Par Vezinu runājot... Neaizmirstiet Timu Tomasu. Manuprāt, tieši šis spēlētājs būs galvenais Vezinas pretendents (protams, ja nenotiks nekas ārkārtējs).
sevišķi par šonakts spēli runājot - 2 periodos ielaisti 5 goli...

     [+] [-]

, 2008-12-19 10:42, pirms 15 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Jā, Sjoma tā labi sācis. Derētu turpināt ne sliktāk. Pie tam Varlamovs pierāda, ka Eiropas labākā jaunā vārtsarga neoficiālais tituls laikam jau ne bez pamata tika "piešķirts".
Zinot, ka Budro laukumā laiž spēlētājus nevis uzvārdus vai līgumus, viņam būs laba iespēja sevi pierādīt arī turpmāk. Vēl ir patīkami, ka Vašingtonas tikā vājākā pozīcija uz doto brīdi nepavisam neizskatās slikti, kaut arī nav izteikta pirmā numura

     [+] [-]

, 2008-12-19 10:43, pirms 15 gadiem
Abrags rakstīja: sevišķi par šonakts spēli runājot - 2 periodos ielaisti 5 goli...
Manu prāt tikai trīs goli, pēdējos 2 Toronto iekapāja jau Fernandezam.

     [+] [-]

, 2008-12-19 10:47, pirms 15 gadiem
Abrags rakstīja: sevišķi par šonakts spēli runājot - 2 periodos ielaisti 5 goli...
Nu a ko 5 goli... visiem gadās lažas, taču Tomass, manuprāt, ir pēclokauta ēras labākais vārtsargs (no tiem, kas šajā laikā ir ienākuši līgā). Un šosezon, kad Brodērs ir ārā un arī Luongo ir problēmas, Tomasam ir labas izredzes. Protams, vēl jau Lundkvists, Kiprusofs, Nabokovs un vēl daži, taču galveno vārtsargu-uzvārdu nav... un Tomass šajā kompānijā izskatās visai un visai labi.

     [+] [-]

, 2008-12-19 12:09, pirms 15 gadiem
Kas ar Seminu ir noticis? Sezonas sākuma tā deva uguņus, bet tagad ir kluss.

     [+] [-]

, 2008-12-19 12:10, pirms 15 gadiem
lielaakais prieks par Karoliins uzvaru (man personiski) , visu speelju rezultaati , vieniigais paarsteidza DET paarliecinoshaa uzvara

     [+] [-]

, 2008-12-19 12:53, pirms 15 gadiem
Dainis Petrokaitis rakstīja: Kas ar Seminu ir noticis? Sezonas sākuma tā deva uguņus, bet tagad ir kluss.
Nemaz nav pazudis, varbūt nav tik rezultatīvs kā sezonas sākumā, bet pa kādam punktam spēlē krāj.

     [+] [-]

, 2008-12-19 14:43, pirms 15 gadiem
Zel

     [+] [-]

, 2008-12-19 15:38, pirms 15 gadiem
SJOMINU!

Būtu baigi labi, ja Tevi, Daini, par Petrakaiti sauktu...

     [+] [-]

, 2008-12-19 15:52, pirms 15 gadiem
Juris Miņins rakstīja: SJOMINU!

Būtu baigi labi, ja Tevi, Daini, par Petrakaiti sauktu...
Tici man ar mans uzvārds ir locīts nezināmos veidos un es pie tā esmu pieradis. Kas attiecas uz Seminu/Sjominu, tad es palikšu pie pirmā varianti. Lai arī tas būtu nepareizs.

     [+] [-]

, 2008-12-19 17:04, pirms 15 gadiem
Sjomins neapšaubāmi ir Sjomins, tāpat kā viņa komandas biedrs ir Avečkins...

Kas atiecas uz nakts spēlēm, tad ne tikai Krejči otrie vārti, bet arī Korvo vārti pagarinājumā pret Floridu ir ievērības cienīgi.
Dienas varoņi neapšaubāmi Malkins, Krejči, Kessels, tāpat arī Ričardss no Dallasas un arī Savārs. No vārtsargiem jāpiemin Konklins, starp citu arī Flerijs atgriezies komandā.
Ne visai veiksmīga spēlē Nabokovam, bet te gan pie vainas Sanhosē treneris, kas Nabokovu vistīrākā veidā pasvieda zem tanka !Vakar tik smaga spēle pret Blūdžeketiem, šodien atkal viņš vārtos ! Nav brīnums, ka salaida, jo pēc traumas Nabbijs nav tik fiziski un funkcionāli gatavs tādām slodzēm.
Par Varlamovu prieks, ka līgā parādās vēl viens interesants un jauns vārtsargs, radīsies konkurence jau esošajiem !
Starp citu, jau otro spēli ļoti labi aizvada pusaizmirstais Reikrofts, tāpat arī Smits darīja visu , lai viņa komanda uzvarētu. Kādi komentāri par Hejduka izpildīto un ieskaitīto pēcspēles metienu ?Nespēju kko tamlīdzīgu atcerēties...

     [+] [-]

, 2008-12-19 20:42, pirms 15 gadiem
DETROIT ~RED WINGS~! Datsjuks & CO ierādīja vietu Šarkiņiem. Kas par sagrāvi. Ideāli vienkārši.

     [+] [-]

, 2008-12-19 20:44, pirms 15 gadiem
P.S. Būtu virsrakstu likuši : Detroita sagrauj Sharks (par cik vēl vadošās komandas) , bet jāliek par Panterām, pie tam vēl zaudējums.