Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Rantanens 1,3 sekundes pirms papildlaika beigām izrauj "Avalanche" uzvaru

Andrejs Siliņš

Rantanens 1,3 sekundes pirms papildlaika beigām izrauj "Avalanche" uzvaru
Miko Rantanens. Foto: AP / Scanpix

Pateicoties Miko Rantanena vārtiem divas sekundes pirms papildlaika beigām, Kolorado "Avalanche" naktī uz pirmdienu izcīnīja trešo uzvaru pēdējās četrās spēlēs Nacionālajā hokeja līgā (NHL) - ar 4:3 izbraukumā pārspēta Anaheimas "Ducks".

Par "Stars" uzvaru Ņujorkā jau vēstījām, bet šonakt tika aizvadītas vēl četras cīņas. Karolīnas "Hurricanes" guva divus vārtus jau pirmajās 30 mača sekundēs un ar to bija gana, lai izcīnītu devīto uzvaru sezonā - ar 2:1 mājās izdevās pārspēt "Devils". Korijs Krofords atvairīja 39 metienus, palīdzot "Blackhawks" ar 3:1 uzveikt Rietumu konferences vicelīderi "Wild". Čikāgai tā bija otrā uzvara pēdējās trīs spēlēs kopš tika pārtraukta astoņu zaudējumu sērija.

Arī Vegasas "Golden Knights" izcīnīja otro uzvaru pēdējās trīs spēlēs, ar 6:3 viesos pārspējot Edmontonas "Oilers" vienību. Lasvegasai ar diviem vārtu guvumiem izcēlās Džonatans Maršesū, kuram līdz ar to desmit vārti šajā sezonā - visvairāk komandā.

Spēlē starp Anaheimas "Ducks" un Kolorado "Avalanche" bija nepieciešams pagarinājums. Spēles gaitā "Ducks" bija vadībā ar divu vārtu pārsvaru (3:1), tomēr Denveras komanda atspēlējās un pamatlaiks noslēdzās ar 3:3. Divas sekundes pirms papildlaika beigām "Avs" izrāva uzvaru - to paveica 22 gadus vecais somu uzbrucējs Miko Rantanens, kurš realizēja vairākumu un guva savus astotos vārtus sezonā, kā arī 32. rezultativitātes punktu sezonā.

"Ducks" šis bija trešais zaudējums pēc kārtas, bet "Avalanche" izcīnīja trešo uzvaru pēdējās četrās cīņās.

NHL regulārā sezona, 19. novembris

SpēleRezultāts
Islanders - Stars2:6
Hurricanes - Devils2:1
Blackhawks - Wild3:1
Oilers - Golden Knights3:6
Ducks - Avalanche3:4 P
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja