Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Veterāni Nīls un Frolīks noslēdz pārbaudes laika līgumus ar "Blues"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Veterāni Nīls un Frolīks noslēdz pārbaudes laika līgumus ar "Blues"
Džeimss Nīls svin vārtu guvumu. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas kluba Sentluisas "Blues" treniņnometnē sastāvā centīsies ielauzties pieredzējušie uzbrucēji Džeimss Nīls un Mihaels Frolīks, ar kuriem noslēgti līgumi uz pārbaudes laiku.

34 gadus vecais Džeimss Nīls iepriekšējās divās sezonās pārstāvēja Edmontonas "Oilers". Pērn viņš laukumā devās 29 spēlēs, izceļoties ar pieciem vārtiem un piecām piespēlēm. Gadu iepriekš Nīls iemeta 19 vārtus. Snaiperis pirms desmit gadiem pārkāpa 40 vārtu slieksnim, bet pēdējos gados viņa produktivitāte krietni kritusies.

33 gadus vecais Mihaels Frolīks pagājušajā sezonā arīdzan spēlēja Kanādā. Čehs Monreālas "Canadiens" sastāvā astoņos mačos pie punktiem netika. Tāpat viņš aizvadīja divas spēles fārmklubā Lavālas "Rockets", arī tur pie punktiem netiekot. Frolīka kontā ir Stenlija kauss, kas izcīnīts 2013. gadā kopā ar Čikāgas "Blackhawks".

Ja pārbaudes laikā izdosies pierādīt sevi, uzbrucēji tiks pie līguma ar Sentluisas "Blues".

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/blues/news/blue...

     [+] [-]

, 2021-09-20 01:09, pirms 3 gadiem
Gribēju teikt lai iet uz Khl piepelnīties
Bet šie pārāk labi