Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Fjodorovs: "Neko neesmu parakstījis"

Juris Miņins
Juris Miņins

Fjodorovs: "Neko neesmu parakstījis"
Sergejs Fjodorovs
Foto: AP

Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlētājs, krievs Sergejs Fjodorovs paziņoja, ka, pretēji iepriekš izskanējušai informācijai, nav parakstījis nekādu līgumu ar kādu no Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienībām.

Sergejs Fjodorovs, kurš aizvadītajā sezonā pārstāvēja Vašingtonas "Capitals" krāsas, intervijā Ziemeļamerikas presei pavēstīja, ka viņam nav nekādu līgumsaistību ar KHL komandām: "Pagaidām nekādu dižo nākotnes plānu nav. Vēl jautājumi? Nu jā, es tikko kā atgriezos no Krievijas, taču tas bija tāds neliels atvaļinājums. Ja jūs gribat dzirdēt manu komentāru par baumām sakarā ar KHL, tad lūk - es neko neesmu parakstījis, kur nu vēl, kā iepriekš tika ziņots, noslēdzis daudzmiljonu līgumu ar Magņitogorskas "Metallurg"."

Tāpat spēlētājs atzina, ka viņš vispār vēl nav domājis par jaunā līguma parakstīšanu: "Īstenībā, tajā laikā, kad es biju Krievijā, es par hokeju centos vispār nedomāt. Pašlaik es esmu Lasvegasā, tuvākajās dienās pie manis ieradīsies mans aģents un mēs sāksim runāt par iespējām parakstīt jaunu līgumu."

Atgādināsim, ka pagājušsezon Sergejs Fjodorovs NHL regulārajā sezonā aizvadīja 52 spēles, guva 33 (11+22) punktus, nopelnīja 40 soda minūtes un pozitīvu lietderības koeficientu - plus četri, bet izslēgšanas spēļu turnīrā Fjodorova kontā 14 spēles, 8 (1+7) punkti, 12 soda minūtes un pozitīvs lietderības koeficients - plus viens.

Izmantotie resursi:
insider.espn.go.com

     [+] [-]

, 2009-06-19 23:46, pirms 15 gadiem
oppā...

 +10 [+] [-]

, 2009-06-19 23:50, pirms 15 gadiem
krievi māk muldēt

  +5 [+] [-]

, 2009-06-19 23:51, pirms 15 gadiem
murziks rakstīja: krievi māk muldēt
blefot

  +3 [+] [-]

, 2009-06-19 23:54, pirms 15 gadiem
Kļūdas!

  +1 [+] [-]

, 2009-06-20 00:30, pirms 15 gadiem
Nja shitas baumas man vnk patiik . Sabaumo tadas lietas beigas nekas no ta nav patiesiba
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-06-20 01:37, pirms 15 gadiem
Blefo jauni, blefo veci... blefo visaa pasaulee... līgo, līgo.

  -2 [+] [-]

, 2009-06-20 09:19, pirms 15 gadiem
JĀ,ja hokejistu uzvārdi varētu spēlēt. Tas bij tik sen,Fjodorovs,Jašins,Jagrs.................. Ir jau viņi zvaigznes bijuši,tikai kādu laiciņu atpakaļ........
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2009-06-20 10:45, pirms 15 gadiem
Kharlamovs123 rakstīja: Blefot māk Fjodorovs un dara to perfekti,tas ka tagad visu vasaru skanēs baumas par viņa karjeras turpināšanu,ir vairāk nekā skaidrs.Fjodorovs grib par visu cenu palikti NHL,bet ar nosacījumu,ja viņam maksās pēc viņa uzskatiem viņam atbilstošu algu.
Vairāk es vainotu krievu medijus. Tur ir ļoti daudz safabricētas informācijas, piem atcerieties to ļoti dīvaino Krosbija interviju allhockey.ru kurā viņš nolika Sjominu.

Protams, iespējams Fjodorova aģents blefoja, bet blefo visi.
Visticamāk, Karsums arī blefoja paziņojot ka par viņu interesējas vairāki NHL klubi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2009-06-20 11:16, pirms 15 gadiem
Kharlamovs123 rakstīja: Ja spēlētājs skaidri zina savu prioritāti,tad viņš to arī pasaka.Tas ka viņš grib būt NHL, ir vairāk nekā skaidrs,bet uz plika entuziazma viņš nevēlās spēlēt.Vēl jo projām sevi uzskata par 4-5 citronus gadā vērtu spēlētāju.Visu cieņu,bet to naudu viņš sen jau nav vērts un ja nebūtu ticis pie Vašingtonas krieviem,sen jau būtu no NHL ārā.Es labprāt vēlētos lai tas intrigants paliek NHL un tur arī beidz savu karjeru.
Tu tikai neraudi
Tas ka spēlētājs atstāj sev izvēles iespējas ir pilnīgi normāli. Tu esi vienkārši pikts ,ka viņš nepaziņo ka spēlēs tikai un vienīgi pasaules labākajā līgā KHL.

Ja tev piedāvātu 4m tu teiktu "ui, nē veči es esmu tikai 2,6m vērts." ?

Intrigants?? Tādā gadījumā jebkurš brīvais aģents ir intrigants... arī Karsums, Sprukts, Hossa

Iesaku tev izprintēt 1m x 1m KHL emblēmas plakātu un šādos apjukuma brīžos vērties tajā, nevis postēt stulbas lietas esportā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-06-20 11:55, pirms 15 gadiem


Viņš pagājušā gadā spēlēja Vašingtonā par 4m.

KHL nav algu griestu, tādēļ algas ir augstākas. Tavas zināšanas par hokeju, jo īpaši NHL ir apšaubāmas.

Vēl jo stulbāks ir tavs paziņojums, ka "visi kas ir bijuši NHL,var sākt domat ka ir vērti minimums 3- un uz augšu ļimonus gadā . "

Par algu vienojās klubs un spēlētājs.Un KHL klubi nemaksās katram NHL spēlētājam 3 miljonus.

Tu esi apjucis. Tādēļ izdomā galīgi nesakarīgus savārstijumus.
Atmosties!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-06-20 12:14, pirms 15 gadiem
Kharlamovs123 rakstīja: Par tavām zināšanām hokejā jau var spriesti pēc paziņojuma,ka KHL nav algu griestu Par pārējām bezjēdzīgajām tavām replikām nav pat vērts ar tevi sarunu vesti,apjukušais
Neesi ievērojis sakarību ?
Tu saki fjodorovs ir inrigants. Es argumenteeti to apstriidu.
Tad tu ķeries pie iepējas "a kas fjodorovam dos 4m?"es atkal argumentēti atbildu.
Tad tu paziņo ka spēlētājs vienpersoniski nosaka savas algu. Atkal tev nav taisnība.

Labprāt dzirdētu no tevis par KHL algu griestiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-06-20 12:59, pirms 15 gadiem
"Nākamajā sezonā saglabāsies tādi paši algu griesti, kādi ir šosezon - 620 miljoni rubļu (11 842 000 latu)," pastāstīja KHL prezidents Aleksandrs Medvedevs. "Savukārt ārpus algu griestiem turpmāk varēs būt tikai viena slavena hokejista alga, nevis divu, kā bija līdz šim. Turklāt lēmumu par to, vai šis hokejists atbilst zvaigznes statusam, pieņems KHL direktoru padome."

Pēdējais teikums iespārda

Par vienpuseeju algu noteikšanu, tu neprecīzi izteicies.
Domā karsums neceļ savas akcijas ar paziņojumiem mēdijos?

Turklāt viņš tās ir pats personiski veicis, kamēr vēl pirms kāda laika Sējējs teica ,ka runājis ar Fjodorova aģentu un visas tās runas par pārcelšanos uz Magņitku ir tikai baumas. Tākā tā var būt krievu mēdiju vaina.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-06-20 14:22, pirms 15 gadiem
Kharlamovs123 rakstīja: Viņš jau pagajušo gadu varēja būt KHL ar aptuveni tādu pašu algu kā Jāgram un ar ilgadēju līgumu.Nenoticēja projektam ar nosaukumu KHL.Vienkārši zinot šito veco marazmātiķu bailes no dzimtenes un uzticēšanos tai,izlēma par mazāku piķi palikti NHL.Jagrs nebaidijās,jo zina ka viņš NHL var atgriesties bez problēmām,kādu ķibeļu un nesaskaņu KHL gadījumā,ko nevarētu teikti par Fedju un ja KHL pajuktu būtu vien slidas jakar uz nagliņas.NHL priekš Fedjas ir pēdējā iespēja pagozēties augstākās sabiedrības saulītē,zinot kā viņam tas patīk,nekāds pārsteigums tas nav,pretējā gadījumā viss aizies vēsturē.Pat lokauta laikā nobijās un nebrauca uz Superlīgu,jo zināja ka slikta starta gadījumā var zaudēt savas akcijas.Viņš jau sen nav krievs,krieva dvēsele izplienēja līdz ar nokļūšanu visu sapņu un fantāziju pasaulē .

Ok, beidzam šo diskusiju...

Neviens no mums nepazīst Fjodorovu personiski, tādēļ viss šeit rakstītais ir tava spekulācija.