Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Toronto "Maple Leafs" pēc kapitulācijas Floridai šķiras no ģenerālmenedžera

Agris Suveizda

Toronto "Maple Leafs" pēc kapitulācijas Floridai šķiras no ģenerālmenedžera
Kails Dūbass. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas komanda Toronto "Maple Leafs" pavēstījusi, ka nepagarinās līgumu ar ģenerālmenedžeri Kailu Dūbasu, kurš dažādos amatos organizācijā pavadīja deviņus gadus.

"Vēlos pateikties Kailam par viņa nenogurstošo darbu deviņu gadu laikā. Kails ģērbtuvē un personālā ieviesa lielisku darba kultūru un konsekventi strādāja pie komandas nepārtraukta progresa," paziņojumā citēts Toronto "Maple Leafs" prezidents Brendans Šenehens.

Toronto "Maple Leafs" ar 111 punktiem 82 spēlēs ieņēma otro vietu Atlantijas divīzijā un pirmajā kārtā ar 4-2 pārspēja Tampabejas "Lightning", taču otrajā kārtā ar 1-4 kapitulēja Floridas "Panthers". Kaut gan "Maple Leafs" pirmo kārtu pārvarēja pirmoreiz kopš 2004. gada, no komandas tika gaidīts krietni vairāk. "Maple Leafs" otro kārtu nav pārvarējusi jau kopš 2002. gada.

37 gadus vecais Dūbass Toronto "Maple Leafs" organizācijā strādāja kopš 2014. gada – vispirms četrus gadus kā ģenerālmenedžera palīgs un fārmkluba Toronto "Marlies" ģenerālmenedžeris un pēc tam piecus gadus kā lielās komandas ģenerālmenedžeris. Karjeru hokejā viņš ļoti agrā vecumā sāka kā aģents.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/frank_seravalli...