Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

NHL neieredzētākais vārtsargs Biningtons par kārtējo izgājienu saņem tikai naudas sodu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

NHL neieredzētākais vārtsargs Biningtons par kārtējo izgājienu saņem tikai naudas sodu
Džordans Biningtons. Foto: Rick Ulreich/Icon Sportswire via Getty Images/NHL

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Sentluisas "Blues" vārtsargs Džordans Biningtons par tīšu spēli ar augstu paceltu nūju zaudējumā pret Nešvilas "Predators" saņēmis tikai piecu tūkstošu dolāru naudas sodu.

Sestdien Sentluisas "Blues" savā laukumā piedzīvoja zaudējumu ar 2:5, Džordanam Biningtonam atvairot 28 no 32 metieniem. Mājinieku vārtsargs trešajā periodā par spēli ar augstu paceltu nūju saņēma divu minūšu noraidījumu.

Incidents pret Nešvilas "Predators" uzbrucēju Lūku Evandželistu nonāca arī NHL redzeslokā, bet pieņemts lēmums Biningtonu nediskvalificēt, piespriežot piecu tūkstošu dolāru jeb maksimālo atļauto naudas sodu.

Biningtons 2019. gadā aizveda "Blues" līdz Stenlija kausam, bet nākamajās sezonās vārtsarga raksturs bijis pārbaudījums ne tikai pretinieku pacietībai – 2022. gada decembrī, kad Biningtons par izdarībām tika noraidīts līdz spēles beigām, mērs bija pilns arī galvenajam trenerim Kreigam Berubī: "Tam reiz jābeidzas. Viņa rīcība nevienam nepalīdz. Stāvi vārtos un apturi ripu."

Savukārt 2023. gada martā Biningtons saņēma divu spēļu diskvalifikāciju par jandāliņu zaudējumā pret Minesotas "Wild". Pāri laukumam viņu pārmācīt devās Marks Andrē Flerī, bet daudziem par nožēlu iejaucās tiesneši, neļaujot izplūkties NHL neieredzētākajam un iemīļotākajam vārtsargam.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/jordan-bin...

  -3 [+] [-]

, 2024-02-19 09:30, pirms 5 mēnešiem
Nekas, gan Elvis notesīs šito frīku, kad radīsies tāda iespēja!

     [+] [-]

, 2024-02-19 12:10, pirms 5 mēnešiem
Čalim visi nav mājās

     [+] [-]

, 2024-02-19 12:24, pirms 5 mēnešiem
Es teiktu, ka izrīkojās tik rafinēti, ka es 2vīti nesaskatīju. Savā laukumā vārtsargi regulāri bloķē spēlētājiem ceļu, jo viņu teritorija. Vienīgi, kas viņa nodomus nodod ir neprotestēšana pret sodu.

     [+] [-]

, 2024-02-19 13:09, pirms 5 mēnešiem
No vienas puses jā - lai arī no visas spēles konteksta izrauts, bet tomēr riebīgs gājiens, jo varēja smagi savainot pretinieku, trāpot pa aci vai tml. No otras puses - būsim godīgi - neviens nekad pretinieka varočikus nesaudzē - ne fiziski, tīši krītot virsū un mēģinot savainot, ne verbāli - visādu herņu no aizvārtes runājot. Un kā tad tas varočiks lai sevi aizstāv?! Kā mēs redzējām CBJ/WSH spēlē, kad Vilsons mēģināja Elvi notraumēt + trashtalkoja visu spēli - Elvim nācās pašam par sevi iestāties, jo komandas biedri, kā pēdējie memļaki, izlikās neko neredzam.

     [+] [-]

, 2024-02-19 13:48, pirms 5 mēnešiem
neieredzētakais vārtsargs. mīlētākais vārtsargs. ļoti objektīva, profesionāla žurnalistika.