Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Pominvils pagarina līgumu ar "Sabres"

Andrejs Siliņš

Pominvils pagarina līgumu ar "Sabres"
Džeisons Pominvils pagājušajā sezonā NHL
sakrāja 80 rezultativitātes punktus.

Nacionālās Hokeja līgas (NHL) kluba Bufalo "Sabres" vadība noslēgusi jaunu līgumu uz piecām nākamajām sezonām ar labās malas uzbrucēju Džeisonu Pominvilu, kuram iepriekšējais līgums ar komandu būtu beidzies pēc gaidāmās sezonas.

25 gadus vecais Pominvils pagājušajā sezonā sasniedza labāko savas karjeras rādītāju savākto punktu ziņā - 80 (27 vārti un 53 piespēles), kas bija otrs labākais rādītājs komandā. Savukārt lietderības koeficients (+16) bija labākais komandā. 55 no 82 regulārās sezonas spēlēm hokejists izcēlās vismaz ar vienu rezultativitātes punktu. Martā un aprīlī Pominvils veica komandas kapteiņa pienākumus.

Maijā notikušajā pasaules čempionātā Kanādā Pominvils debitēja ASV valstsvienības rindās, septiņu spēļu laikā savācot piecus punktus (2+3). Spēlētāju "Sabres" 2001. gada draftā izvēlējās ar 55. numuru otrajā kārtā.

Izmantotie resursi:
nhl.com

     [+] [-]

, 2008-09-19 08:48, pirms 16 gadiem
Piepildīšu vien to, ka reāli viņš ir kanādietis, bet gadījums līdzīgs kā Bretam Halam.