Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Hortons pēc operācijas izlaidīs sezonas sākumu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Hortons pēc operācijas izlaidīs sezonas sākumu
Neitans Hortons
Foto: AP/Scanpix

Vienam no 2013. gada vasaras pieprasītākajiem brīvajiem aģentiem Neitanam Hortonam, kurš ar Nacionālās hokeja līgas klubu Kolumbusas "Blue Jackets" vienojās uz septiņām sezonām par 37,1 miljonu ASV dolāru, veikta pleca operācija.

Savainojumā - izmežģīts kreisais plecs - Neitans Hortons iedzīvojās Stenlija kausa finālsērijas otrās spēles laikā. 28 gadus vecais labās malas uzbrucējs 22 izslēgšanas spēlēs Bostonas "Bruins" palīdzēja ar septiņiem vārtu guvumiem un 19 rezultativitātes punktiem, ar maiņas partneri Milanu Lučiču dalot Stenlija kausa trešā rezultatīvākā spēlētāja godu. Par labāko kļuva Davids Krejči, kurš bija Lučiča un Hortona centra uzbrucējs.

Pēc sezonas Hortons kļuva par brīvo aģentu, un viņš neturpināja sadarbību ar "Bruins", jo vēlējās mazāku uzmanību. Labāko piedāvājumu izteica Kolumbusas "Blue Jackets", kas aizvadītajā sezonā nespēja kvalificēties izslēgšanas spēlēm, no 8. vietas Rietumu konferencē atpaliekot par vienu punktu. Vienošanās tika panākta uz septiņām sezonām par 37,1 miljonu ASV dolāru.

Vakar spēka uzbrucējam Bostonā tika veikta savainotā pleca operācija. Rehabilitācija prasīs četrus līdz sešus mēnešus, tādēļ paredzams, ka Hortons izlaidīs jaunās sezonas sākumu. Nākamās sezonas kalendāru līga publiskos tikai pēc tam, kad būs panākta oficiāla vienošanās par NHL spēlētāju dalību 2014. gada Soču olimpiskajās spēlēs. Ziemeļamerikas mediji vēsta, ka tas notiks tuvākajās dienās.

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League

     [+] [-]

, 2013-07-18 17:08, pirms 11 gadiem
Kā var vēlēties mazāku uzmanību?

     [+] [-]

, 2013-07-18 17:28, pirms 11 gadiem
nelabs1 rakstīja: Kā var vēlēties mazāku uzmanību?
Drīzāk viņš vēlējās mazāku spiedienu. Dažiem ir grūti spēlēt lielajās hokeja pilsētās kur ir pastiprināta uzmanība no preses, faniem un arī kluba īpašniekiem. Nebiju gan nekur lasījis, ka Hortons tieši tādēļ negribēja palikt Bostonā.

     [+] [-]

, 2013-07-18 18:18, pirms 11 gadiem
Man arī šķiet, ka tur kaut kas neiet kopā - apnika finālos spēlēt vai? Bet varbūt tiešām pats kaut ko tādu izteica.

     [+] [-]

, 2013-07-18 18:24, pirms 11 gadiem
kilobyte rakstīja: Drīzāk viņš vēlējās mazāku spiedienu. Dažiem ir grūti spēlēt lielajās hokeja pilsētās kur ir pastiprināta uzmanība no preses, faniem un arī kluba īpašniekiem. Nebiju gan nekur lasījis, ka Hortons tieši tādēļ negribēja palikt Bostonā.
Tieši tas arī bija galvenais iemesls iešanai prom... Acīmredzot viņam nepatika spēlēt zem patstāvīga spiediena no visām pusēm un tāpēc devās uz Kolumbusu, kur spiediens būs ievērojami mazāks, jo no komandas kopumā netiek prasīts tas pats, kas no Bruins.

     [+] [-]

, 2013-07-19 14:43, pirms 11 gadiem
kopš kura laika Hortons ir kolumbusā?