Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Kurš būs NHL 2008-09. regulārās sezonas MVP?

Kurš būs NHL 2008-09. regulārās sezonas MVP?
Jevgeņijs Malkins ar Kona Smaita balvu
Foto: AP

Jau šonakt ASV pilsētā Las Vegasā norisināsies ilgi gaidītā NHL balvu pasniegšanas ceremonija. Notiks sarkanā paklāja gājiens, kurā piedalīsies spēlētāji, treneri un dažādi viesi. Kā viena no interesantākajām nominācijām šajā krāšņajā pasākumā ir tieši sezonas MVP jeb Harta balvas pasniegšana pašam vērtīgākajam līgas hokejistam.

Pirmo reizi visi pretendenti ir no Krievijas. Pitsburgas ”Penguins” centra spēlētājs Jevgeņijs Malkins, Aleksandrs Ovečkins no Vašingtonas ”Capitals” un Pāvels Dacjuks no Detroitas ”Red Wings” ir aizvadījuši lielisku sezonu savos klubos. Jevgeņijs Malkins šosezon bija līgas rezultatīvākais spēlētājs (113 punkti), tādā veidā apsteidzot savus sīvākos konkurentus – Aleksandru Ovečkinu (110 punkti) un Sidniju Krosbiju (103 punkti). Vašingtonas ”Capitals” zvaigzne Aleksandrs Ovečkins šosezon izcēlās ar 56 gūtajiem vārtiem un bija NHL līderis šajā rādītājā. Pāvelds Dacjuks ”sarkanajos spārnos” bijis rezultatīvākais spēlētājs (97 punkti), kā arī parādīja ļoti labu spēli aizsardzībā un ieguva lietderības koeficientu + 34. Jau šobrīd ir vērts izcelt Jevgeņiju Malkinu, kuram balvu transportēšanai visdrīzāk vajadzēs privāto lidmašīnu. NHL 2008-09. sezonas rezultatīvākais spēlētājs (113 punkti) jau ir ieguvis Stenlija kausu, kā arī atzīts par ”play off” vērtīgāko spēlētāju un ieguvis Kona Smaita balvu. Taču ar to balvu saraksts iespējams nebeigsies. Jau zināms, ka Geno (tā sauc Malkinu Pitsburgā) šonakt iegūs arī Arta Rosa balvu (kā līgas rezultatīvākais spēlētājs). Turklāt Jevgeņijs Malkins pretendē vēl uz divām trofejām – jau iepriekš minēto Harta balvu, kā arī Lestera Pīrsona balvu, kura tiek pasniegta labākajam hokejistam pēc citu NHL spēlētāju balsojuma.

Malkinam pa pēdām min arī Pāvels Dacjuks. ”Red Wings” centra spēlētājs nominēts ne tikai Harta un Lestera Pīrsona balvai, bet arī Selkes balvai, kura tiek piešķirta labākajam NHL aizsardzības stila uzbrucējam, kā arī Lady Byng balvai – līgas pieklājīgākajam spēlētājam jeb džentelmenim.

Aleksandram Ovečkinam šis gads visticamāk nebūs tik ražīgs kā iepriekšējais. Atgādināsim, ka iepriekšējā 2007-08. gada sezonas noslēgumā Ovečkins apsteidza visus spēlētājus un uzstādīja NHL rekordu, ieguvis 4 balvas – Hārta trofeju, Lestera Pīrsona balvu, Arta Rosa balvu un Morisa Rišāra balvu. Jau zināms, ka arī šogad Aleksandrs Ovečkins Las Vegasā iegūs Morisa Rišāra balvu kā labākais līgas snaiperis. Paralēli tam, Krievu hokeja superzvaigzne šogad pretendē vēl „tikai” uz divām balvām – Harta balvu un Lestera Pīrsona balvu.

Atgādināsim, ka šonakt ikgadējā ceremonijā tiks nosaukti arī uzvarētāji citās kategorijās.
Hārta memoriālā trofeja: Jevgeņijs Malkins (Pitsburgas ”Penguins”), Aleksandrs Ovečkins (Vašingtonas ”Capitals”), Pāvels Dacjuks (Detroitas ”Red Wings”).
Lestera Pīrsona balva: Jevgeņijs Malkins (Pitsburgas ”Penguins”), Aleksandrs Ovečkins (Vašingtonas ”Capitals”), Pāvels Dacjuks (Detroitas ”Red Wings”).
Vezina balva: Tims Tomass (Bostonas ”Bruins”), Niklass Bekstrēms (Minesota ”Wild”), Stīvs Meisons (Kolumbusas ”Blue Jackets”).
Norisa balva: Zdeno Hara (Bostonas ”Bruins”), Maiks Grīns (Vašingtonas ”Capitals”), Niklass Lindstrēms (Detroitas ”Red Wings”).
Selkes balva: Pāvels Dacjuks (Detroitas ”Red Wings”), Raiens Keslers (Vankūveras ”Canucks”), Maiks Ričardss (Filadelfijas ”Flyers”).
Lady Bing memoriālā trofeja: Martins Senluī (Tampabejas ”Lightning”), Pāvels Dacjuks (Detroitas ”Red Wings”), Zaks Parise (Ņūdžersijas ”Devils”).
Kaldera Balva: Stīvs Meisons (Kolumbusas ”Blue Jackets”), Bobijs Raiens (Anaheimas ”Ducks”), Kriss Verstēgs (Čikāgas ”Black Hawks”).

Izmantotie resursi:
nhl.com

Slēpts komentārs: Krokodils
Slēpts komentārs: lil_thug
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2009-06-18 17:15, pirms 15 gadiem
lil_thug rakstīja: ivanaans!
Ziediņš vai Brahmanis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2009-06-18 17:24, pirms 15 gadiem
Jaunais_krisons rakstīja: Kapēc pie Vezina balvas ir Stīvs Meisons, bet pie Kaldera balvas Stīvens Meisons?
personiibas dubultoshanaas?!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2009-06-18 17:25, pirms 15 gadiem
Hārta memoriālā trofeja: Jevgeņijs Malkins
Lestera Pīrsona balva: Jevgeņijs Malkins
Vezina balva: Būtu Wild tikuši pleijofos, tad vēl varētu padiskutēt, bet tā balva tīri, manuprāt, pienākas Tomasam.
Norisa balva: Maiks Grīns
Selkes balva: Pāvels Dacjuks, bet ceru, ka tiks Kesleram vai Ričardam
Lady Bing memoriālā trofeja: Pāvels Dacjuks. Pārmaiņas pēc varētu būt arī jauns balvas īpašnieks.
Kaldera Balva: Stīvs Meisons

  +3 [+] [-]

, 2009-06-18 17:26, pirms 15 gadiem
Aleksandrs Ovečkins

  +1 [+] [-]

, 2009-06-18 17:27, pirms 15 gadiem
belyz rakstīja: Aleksandrs Ovečkins
Aha
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2009-06-18 17:35, pirms 15 gadiem
Būtu es balvu pasniedzējs es viennozīmīgi Harta balvu iedotu Dacjukam kā komandas spēlētājam, kas bez laba snieguma uzbrukumā arī centra pienākumos ietilpstošo spēli aizsardzībā neaizmirsa .... koefs vienkārši izcils!

  -1 [+] [-]

, 2009-06-18 17:36, pirms 15 gadiem
Krokodils rakstīja: Loģiski būtu Malkinam dot, jo viņš varētu teikt vienpersoniski ievilka Pingvīnus play-ofos, atcerēsimies, ka Pingvīni labu brīdi bija aiz astoņām labākajām play-off komandām!
Piekrītu, Oveckins un Malkins abi ir pelnījusi ir šo balvu, bet uzskatu, ka Malkins ir pelnlījis vairāk!

     [+] [-]

, 2009-06-18 17:48, pirms 15 gadiem
Kā viena no interesantākajām nominācijām šajā krāšņajā pasākumā ir tieši sezonas MVP jeb Harta balvas pasniegšana pašam vērtīgākajam līgas hokejistam.

Autor, ja nezini, tad neraksti...

Hārta trofeja tiek piešķirta spēlētājam, kurš ir vērtīgākajam spēlētājam savā komandā, nevis līgas MVP.

The Hart Memorial Trophy, originally known as the Hart Trophy, the "oldest and most prestigious individual award in hockey", is awarded annually to the "player adjudged most valuable to his team" in the National Hockey League

izlabo rakstu !

Malkinam iespējas samazina tas, ka viņš spēlē kopā ar Krosbiju. kamēr Ovečkins viens velk komandu.

     [+] [-]

, 2009-06-18 17:49, pirms 15 gadiem
Lenss Bezbiksis haa haa... aspraashu klubinsh

     [+] [-]

, 2009-06-18 18:19, pirms 15 gadiem
notorious rakstīja: Ziediņš vai Brahmanis
Galviņš!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-06-18 18:49, pirms 15 gadiem
to Fjodorov91

Tik traki jau nu pārspīlēt nevajdzētu,ka Ovečkins viens velk Vašingtonu.
Bakstrēms,Sjomins,Grīns,šie spēlētāji regulārajā sezonā savākuši vidēji vairāk kā viens punkts spēlē un tas ir TOP rādītājs,plus pieredzējušie Kozlovs,Fjodorovs,Nīlanders.Pie tam hokejs ir komandas spēle.Protams to,ka šobrīd Ovečkins ir Caps seja,to neviens neapstrīd.Tomēr tas nenozīmē,ka Ovi būs pirmais nummurs uz MVP balvu.Es domāju,ka Malkins to ir vairāk pelnījis.Un vēl nav aizmirsta Ovečkina rupjība pret Gončaru.Nekas netīšams tur nebija.
Tā bija tīša traumēšana manisprāt.Bet lems jau komisija,mēs te varam
savus mīluļus aizstāvēt līdz balss aizsmakumam.

     [+] [-]

, 2009-06-18 19:07, pirms 15 gadiem
es tomer par Ovechkinu!

     [+] [-]

, 2009-06-18 19:12, pirms 15 gadiem
Hārta memoriālā trofeja: Aleksandrs Ovečkins (Vašingtonas ”Capitals”),
Lestera Pīrsona balva:Aleksandrs Ovečkins (Vašingtonas ”Capitals”)
Vezina balva: Tims Tomass (Bostonas ”Bruins”)
Norisa balva: Zdeno Hara (Bostonas ”Bruins”)
Selkes balva: Maiks Ričardss (Filadelfijas ”Flyers”)/Pāvels Dacjuks (Detroitas ”Red Wings”).
Lady Bing memoriālā trofeja: Pāvels Dacjuks (Detroitas ”Red Wings”)
Kaldera Balva: Stīvs Meisons (Kolumbusas ”Blue Jackets”)

     [+] [-]

, 2009-06-18 20:06, pirms 15 gadiem
Malkins
Malkins
Tomass
Griins
Dacjuks
Dacjuks
Meisons

     [+] [-]

, 2009-06-19 00:05, pirms 15 gadiem
cikos ?

     [+] [-]

, 2009-06-19 01:00, pirms 15 gadiem
Fedorov91 rakstīja: Malkinam iespējas samazina tas, ka viņš spēlē kopā ar Krosbiju. kamēr Ovečkins viens velk komandu.
Paskaties no sākuma Vašingtonas sastāvu, tas ir viens no draudīgākajiem sastāviem visā līgā: Ovečkins, Bakstroms,Grīns, Sjomins, Fjodorovs,Kozlovs, Nīlanders......ko tu vispār runā.!!!!!!!!!

1. Malkins
2. Djacuks
3. Ovečkins

     [+] [-]

, 2009-06-19 07:47, pirms 15 gadiem
Avečkins 1 velk komandu ? Hm...interesants ponts.Ceru, ka es neesmu vienīgais, kas smejas par šādu hītu.

  +1 [+] [-]

, 2009-06-19 08:54, pirms 15 gadiem
Leflērs rakstīja: Avečkins 1 velk komandu ? Hm...interesants ponts.Ceru, ka es neesmu vienīgais, kas smejas par šādu hītu.
Kad Avečkins "viens vilka komandu", tad Caps pa līgas "pagrabu" maisijās... Tak domāju, lielam vairumam (ceru) ir skaidrs, ka ar vienu pašu Avečkinu- "vilcēju" tādi Caps nekad PO netiktu... hokejs nav kaut kādas "individuālistu sacensības", bet ir komandu sporta veids! Caps kopumā šogad tiešām bija gana labi nobalansēta komanda un fakts, ka Avečkins bija tik kā labi nostrādāta šķēpa pīķis-nakaņečņiks un nekas vairāk... un skaidrs, ka viens pats (kā te viens otrs laikam domā) viņš nekur tādus Caps neievilktu!