Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Hurricanes" septiņi vārti viesos, Krosbijs beidzot iemet, Ņujorkas derbijā uzvar "Rangers"

Agris Suveizda

"Hurricanes" septiņi vārti viesos, Krosbijs beidzot iemet, Ņujorkas derbijā uzvar "Rangers"
Sidnijs Krosbijs. Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā uzvaras svinējušas arī Ņujorkas "Rangers", Lasvegasas "Golden Knights", Čikāgas "Blackhawks", Karolīnas "Hurricanes", Pitsburgas "Penguins" un Sentluisas "Blues" komandas.

• Pārliecinošāko uzvaru svinēja Karolīnas "Hurricanes", kas divreiz izlaida vadību, tomēr pēdējā 21 minūtē iemeta piecas ripas un ar 7:2 līksmoja Otavā.

• Trīs piespēles Sebastianam Aho, aizsargam Dmitrijam Orlovam 2+2, bet pirmos vārtus jaunajā komandā guva Džeiks Gencels, kuram šoreiz 1+1 un trīs spēļu nogrieznī 1+4.

• Gencela iepriekšējā komanda Pitsburgas "Penguins" mājās ar 6:3 pārspēja Detroitas "Red Wings", kas par spīti astotajam zaudējumam deviņās spēlēs saglabā astoto vietu Austrumu konferencē.

• Pitsburgas labā 1+1 sakrāja Sidnijs Krosbijs, kuram 67 mačos ir 68 (33+35) punkti, bet vārtus viņš nebija guvis kopš 25. februāra – 10 spēlēs pēc kārtas.

• Bo Horvata divi vārti neglāba Ņujorkas "Islanders" no klupiena derbijā pret "Rangers" (2:5) un ceturtā zaudējuma pēc kārtas. Divi vārti savstarpējā spēlē arī Robertam Tomasam un Trojam Terijam – Tomasa pārstāvētā Sentluisas "Blues" ar 4:2 apspēlēja Anaheimas "Ducks" un tika pie ceturtā panākuma pēc kārtas.

• Čempione Lasvegasas "Golden Knights" ielaida trešā perioda pirmajā minūtē, tomēr lauza cīņu un ar 3:1 pārspēja Ņūdžersijas "Devils", kurai tas bija ceturtais zaudējums piecos mačos. "Golden Knights" viesus nomētāja ar 37:21.

• Rietumu konferences pastarīšu cīņā Čikāgas "Blackhawks" pēc pirmās trešdaļas zaudēja ar 0:2, tomēr ar 5:2 mājās uzveica Sanhosē "Sharks". Drafta pirmajam numuram Konoram Bedārdam 1+1 un sezonas 54 spēlēs 53 (21+32) punkti.

NHL rezultāti

SpēleRez.
Rangers – Islanders5:2
Golden Knights – Devils3:1
Blackhawks – Sharks5:2
Blue Jackets – Jets1:6
Senators – Hurricanes2:7
Penguins – Red Wings6:3
Blues – Ducks4:2

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...