Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Predators" ar 5:1 uzvar "Sharks", Bena "hat-trick" aprok "Blues"

Agris Suveizda

"Predators" ar 5:1 uzvar "Sharks", Bena "hat-trick" aprok "Blues"
Džeimijs Bens (nr. 14) šosezon 57 spēlēs guvis 22 vārtus un izdarījis 32 rezultatīvas piespēles
Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā sesto uzvaru pēc kārtas un astoto uzvaru pēdējās deviņās spēlēs svinēja Nešvilas "Predators", kas savā laukumā ar 5:1 pārspēja Sanhosē "Sharks". Tikmēr Rietumu konferences vicelīdere Sentluisas "Blues" mājās piekāpās Dalasas "Stars" (1:4).

Sanhosē "Sharks" jau sestajā minūtē atklāja rezultātu, kad Mets Ērvins realizēja izgājienu viens pret vienu (1:0). Tomēr turpinājumā vārtus guva tikai Nešvilas "Predators". Izlīdzinājums tika panākts pēc astoņām minūtēm, kad mājinieki uzvarēja iemetienā un Šī Vebers ar tālu metienu pārspēja Sanhosē vārtsargu (1:1).

Pēc nepilnām divarpus minūtēm "Predators" jau bija vadībā – "Sharks" zaudēja ripu savā zonā, sekoja metiens pa vārtiem, bet pirmais pie atlēkušās ripas bija Kreigs Smits (2:1). Pārējos trīs vārtus "Predators" guva otrajā trešdaļā (5:1). Pēdējo zaudējumu "Predators" piedzīvoja pret vienu no savām tuvākajām konkurentēm Anaheimas "Ducks" (2:5).

Trīs uzvaru sēriju pārtrauca Sentluisas "Blues", kas savā laukumā kapitulēja Dalasas "Stars" (1:4). Dalasas komanda pamatus uzvarai ielika jau pirmo astoņarpus minūšu laikā, kad guva trīs vārtus. Vispirms trešajā minūtē pēc uzvarēta iemetiena no distances trāpīja Džeimijs Bens (1:0), devītajā minūtē viņš pats izmantoja pretuzbrukumu divi pret vienu (2:0), bet tikai 20 sekundes vēlāk Koudijs Īkins bija pirmais pie atlēkušās ripas (3:0).

24. minūtē Bens vairākumā no iemetiena apļa panāca jau 4:0, savukārt 53. minūtē mājiniekiem goda vārtus guva Patriks Berjlunds (1:4). Citā spēlē Vašingtonas "Capitals" ar 3:1 pārspēja Pitsburgas "Penguins". Par mača pirmo zvaigzni atzina "Capitals" vārtsargu Breidenu Holtbiju, kurš atvairīja 32 no 33 metieniem, bet ar vārtiem un piespēli izcēlās komandas kapteinis Aleksandrs Ovečkins.

NHL spēļu rezultāti, 18.februāris

KomandasRez.
Hurricanes-Islanders1:4
Flyers-Blue Jackets2:5
Penguins-Capitals1:3
Devils-Sabres2:1 PM
Maple Leafs-Panthers2:3
Predators-Sharks5:1
Blues-Stars1:4

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-02-18 13:15, pirms 10 gadiem
S O L O rakstīja: Oveckins un Radulovs sobrid bez saubam ir labakie pasaules hokejisti.
Tā arī ir

  -1 [+] [-]

, 2015-02-18 13:37, pirms 10 gadiem
Bens-KHL līmeņa spēlētājs